Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

gery169

gery169

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Haverom mesélte, hogy Pécsen egyszer volt lehetõség fekvõ kerékpárok kipróbálására. Elõsször egy 3kerekû pithont, utána meg egy kétkekerût próbált ki. Azt mondta nem volt nehéz elindulni a kétkerekûvel, csak amikor begyorsult esett egy nagyot.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Mondjuk azt nem értem hogy a nyitott elejével mi az értelme a doboznak.

Gondolom, majd készül hozzá far- és orrkúp is.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

nem ismeri vki az elkövetõt? Sörösdoboznak álcázott delta tringa - Rekumbens - CsináldMagam

Mûszaki szakközepesek, fõiskolások, egyetemi hallgatók részére többféle pályázatot, versenyt írnak ki évente levegõvel, villanyfúróval (Bosch), ki tudja mi a túróval hajtott járgányokra. A buli céllal indulók közül néhány jármû kis átépítés után végül az utakon köthet ki. Ez is ilyen lehet.

Ifjú trájkosok láttátok a kiírásokat? A Bosch ad a teszteléshez egy csomó Li-ionons villanyfúrót, amik megtarthatóak a verseny után...
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Még hogy a nõk nem tudnak parkolni?

:) :)

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
nem látjátok a lényeget:)
puki és hátul begyújt:D
toljad neki!!!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Ismerni nem ismerem, de már én is többször láttam ezt a szerkezetet. A városligetben mikor a próbaköreit futotta, meg Albertirsa környékén is szembetalálkoztam vele a 4-es úton. Mondjuk azt nem értem hogy a nyitott elejével mi az értelme a doboznak. Az esõ majdnem ugyanúgy éri, a légellenálláson meg akkor javítana csak ha valami kúpos résszel kiegészítené az elejét.
Ami nagyon nem tetszik rajta az az, hogy már kisebb frontális ütközésnél is garantáltan lenyakazza a doboz, ráadásul menekülési lehetõség sem nagyon van.

Szuicid reku...:-)
Jól mutat, de...ahogy írtad, mint egy guillotine.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Ami nagyon nem tetszik rajta az az, hogy már kisebb frontális ütközésnél is garantáltan lenyakazza a doboz, ráadásul menekülési lehetõség sem nagyon van.

Ez a szõrszálhasogatás, nem ? Az én bringámon meg a sárvédõ zörög egy kicsit.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 posts

nem ismeri vki az elkövetõt? Sörösdoboznak álcázott delta tringa - Rekumbens - CsináldMagam

Ismerni nem ismerem, de már én is többször láttam ezt a szerkezetet. A városligetben mikor a próbaköreit futotta, meg Albertirsa környékén is szembetalálkoztam vele a 4-es úton. Mondjuk azt nem értem hogy a nyitott elejével mi az értelme a doboznak. Az esõ majdnem ugyanúgy éri, a légellenálláson meg akkor javítana csak ha valami kúpos résszel kiegészítené az elejét.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

csak nem azértvan ekkora csend mert mindenki tervezi a saját sörösdoboz gépér? :D

Én már túl vagyok a tervezési fázison. Az elõbb szisszent fel a prototipus, pedig már ebéd után is terveztem.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
TanárÚr hogy áll a gálya?

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Karbongépet kéne tervezni. :)

Carbonrecumbent Road Runner Low

Cofe

Cofe

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Karbongépet kéne tervezni. :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
csak nem azértvan ekkora csend mert mindenki tervezi a saját sörösdoboz gépér? :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Ma du. 3/4 5 és 5 között a Stefánia útról a Városligetbe hajtott át. Sajnos kocsival az Ajtósi Dürer soron álltam a lámpánál a sorban így nem tudtam utána menni.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

Csak láttam:https://picasaweb.go...438477843130722 és a következõ

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Bocsi, ugylátszik félreérthetõen írtam. Arra az alacsony FWD-re gondoltam.

Szándékosan értettem félre, mert ilyen vicces vagyok. (legalább nekem tetszett)
Alkatrészek, vázdarabok még fellelhetõek valahol, de dokumentációk, videók, képek bõségesen állnak rendelkezésre a neten. (Piko-Python) Én a lengõorrúak elõdjeként tekintek rá. Figyeld, figyeljétek a fórumot a találkozó idõpontjával kapcsolatban. A jövõ hét jó lehet.

b zsolt

b zsolt

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
sokan feszegetik a bringa tömegét, én ezt találtam: Bambusz, Bambusz termékek, képgaléria - A bambusz felhasználása

bferi

bferi

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

...A nagyfaluban több jószág tesztje is megoldható...

Ha lenne ilyen lehetõség, szívesen élnék vele. Végre fél év után leszabadultam Pestrõl vizsgáim befejeztével, rugalmasak az idõpontjaim :). Nekem ugyan kicsit ijesztõnek (de tetszetõsnek) tûnnek az elsõkerekes verdák. Puding próbája...
Nagyon köszönöm a biztató hozzászólásokat. Megpróbálkozom a sketchuppal is, látom van bõség a tervrajzokból :).

(Látom más is kiszúrta a konzervdobozt. Én is láttam már párszor a troliról, de még nem láttam ennyire közelrõl :o. Poén kis velomobil :D)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

gery169

gery169

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Kár érte, azért érdekes lehet vele venni.
Jövõ hét hétvégén feltekerek majd Pestre.