Jelentkezz be Regisztrálj

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Írta 2007. augusztus 13. - 22:14

Írta 2007. augusztus 13. - 22:05

Azub 5 kérdéseidre a válasz.
1. Van mindkettõbõl demo darabunk jelen pillanatban igy személyesen megtapasztalhatod a különbségeket.
Alapvetõ különbség az alsókormány illetve a felsõ közt maga az irányitásban rejlik,. Mig a felsõnél közvetlenül a kereket kormányzod , kb 5 perc tökéletesen közlekedni vele. Alsónál már más a helyzet. Eleve furcsa, hogy a kormány magad alat van. Plusz nehezités, hogy a kereket rudazattal kormányzod igy fõleg az elején furcsa érzés, hogy nem annyit fordul a kerék mint a kormány. A legrosszabb delikvens 6. nekifutásra ment vele, ugyhogy nem kell megijedni.
természetesen a kényelemben is van eltérés. MIg a felsõkormányosnál tartani kell valamilyen szinten akezed az alsónál csak lóg magad mellett, plusz alacsonyabb sulypontod van.
Optima Hopper esetleg? Ár érték arányban szerintem messze a legjobb!
Végszónak annyit, ki kell próbálni elmondani nagyon nehéz....
várunk sok szeretettel
Sala
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. augusztus 13. - 21:40

Írta 2007. augusztus 13. - 21:12

Tapasztalatokat, javaslatokat, ötleteket elõre is köszönök!
Saláék reszkessetek, hamarosan megyek!!!:scared:
(Ki tud kedvezõ kamatozású személyi kölcsönt?

Írta 2007. augusztus 10. - 12:57

általában szeretek sarazni de nem a "verseny" gépekkel... Túl nagy kár keletkezik....
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. augusztus 10. - 06:33

> Annyira Más Bringabolt. <Sala, nektek hol van az üzletetek? Korábban tudtam a weboldalatok címét is, csak már nem emlékszek rá
Veled meg mi lesz, Sala, ha eljön a tél? Egy pici sártól megfutamodsz...

Írta 2007. augusztus 09. - 16:17

Életemen eddig egyszer tekertem fekvõbringával, Makón még anno a túrakerékpáros találkozón. 2 kerekû, a kormány pedig a combod alatt valahol. Ja meg ott volt egy Bringanti-s triplet is, igaz az nem fekvõ

Írta 2007. augusztus 09. - 13:20

de az érzést megtapasztalni tökéletes lehet. Sajnos katalógusból nem lehet rekut eladni, mindenképpen próbálni kell
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. augusztus 08. - 19:14

A Challenge Fujin szerintem nem egészen adja vissza a toxy zr élményét, mert a hátsó 20-as kerék rugózottan + fronthajtás más mint a fujin 26-os merev+hajtott hátsó kerekes verziója. Ülés (bár kicsit magasabb) + kormányfogás közel azonos. Viszont mindenképpen ki kell próbálni mert rettttenetesen jóEsetleg ha "hasonló" élményt akarsz akkor a nálunk lévõ Challange Fujin-t megnézheted, kipróbálhatod sok más rekuval együtt

Írta 2007. augusztus 08. - 12:15

fuck me, i'm famous!
Írta 2007. augusztus 08. - 12:12

Még nem sajnos de dolgozunk rajta hogy legyen Nazca, Toxy, Slyway demó bringánk is.Amint megvan fent lessz az oldalunkon is.Az Evobike-nál ki lehet próbálni a Toxy-zr -t?
Írta 2007. augusztus 07. - 18:44

Hajlítanék én csövet ha lehetne a környékemen, de még nem akadtam olyan mesterre aki vállalta volna. kmóra még hiányzik, de meg lehet hajtani az igaz. elsõ tányérom 62 fogas hajtókar 150mm. a kormányt lecseréltem a toxy formára, sokkal biztosabb a fogás és kényelmesebb, tényleg nem akadályoz. fordulni lehet egy ívben kétsávos úton simán.Ez igen!A csõhajlítást miért kerülöd?Normál acél csõ vagy valami komolyabb anyag?Sikerült már szaggatnod vele?Szerintem kezdhetsz is majd nagyob elsõ tányért keresni ha nem szédülsz 50 km/h felett!
![]()
![]()
A Toxy Zr még lejjebb van így még inkább azt hiszed hogy gyors vagy mert nagyon közel fut be alád az aszfalt.Nekem bejött a Zr kormánya pedig nagyon tartottam tõle, hogy majd akadályozni fog a mozgásban.Nem kevés munkád és pénzed van már benne az biztos.Akkor már érted miért vagyunk annyira kiszakadva a Toxy-Zr ért.![]()

Írta 2007. augusztus 07. - 16:11

Írta 2007. augusztus 07. - 16:05

Ez igen!A csõhajlítást miért kerülöd?Normál acél csõ vagy valami komolyabb anyag?Sikerült már szaggatnod vele?Szerintem kezdhetsz is majd nagyob elsõ tányért keresni ha nem szédülsz 50 km/h felett!Elsõsorban Kit23tian részére
Felraktam az új kísérletem képeit:
http://kep.tar.hu/to...5340/31764184#2
A kormány ideiglenes forma, az eredeti megoldás lesssssz a nyerõ)
Már kezdem sejteni milyen lehet a Toxy-zr érzés.
Pazar!!!![]()
![]()
Tom2

A Toxy Zr még lejjebb van így még inkább azt hiszed hogy gyors vagy mert nagyon közel fut be alád az aszfalt.Nekem bejött a Zr kormánya pedig nagyon tartottam tõle, hogy majd akadályozni fog a mozgásban.Nem kevés munkád és pénzed van már benne az biztos.Akkor már érted miért vagyunk annyira kiszakadva a Toxy-Zr ért.

Írta 2007. augusztus 06. - 17:58

Gratula! Jókora meglepetés nõne ki a kezed alól, ha pl. titán csövekbõl tudnád "összeragasztani" a vázat. :cool:
Írta 2007. augusztus 06. - 17:35

Felraktam az új kísérletem képeit:
http://kep.tar.hu/to...5340/31764184#2
A kormány ideiglenes forma, az eredeti megoldás lesssssz a nyerõ

Már kezdem sejteni milyen lehet a Toxy-zr érzés.
Pazar!!!

Tom2
Írta 2007. július 13. - 19:53

Napi átlag 51 km-t tettünk meg csomagokkal rendesen megrakva, ennek ellenére senkinek nem volt semmi gondja. Ez szerintem nem rossz a kezdõkre nézve, nem?
Szinte frissen szálltunk ki délután a következõ kempingbeli állomáson a rekumbenseinkbõl, nem fájt senkinek semmije. Legtöbbször kényelmesebb volt a fekvõ ülésében ülni, mint sok széken!
Megjegyzem a tapasztalataink szerint a rekukkal 100 km felett sem jelent gondot a táv, akkor sincs semmi fájdalom, szenvedés.
Írta 2007. június 28. - 17:52

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. június 20. - 07:23

Bacchetta kétfõscsapat kategóriában megnyerte a RAAM-ot! 3042.8 mérföldet 7 nap 00:26.
Írta 2007. június 14. - 16:34

Ezt Neked, Tõlem

ha már velokraft

fuck me, i'm famous!