Coroplast/kartonplaszt nevû mûanyaggal foglalkozott már valaki? Külföldi oldalakon találtam néhány egész pofás kreálmányt - teljes burkolatot, illetve külön csomagtartót, vagy épp orrkúpot is készítettek belõle, velomobilt trike-ból, low-racerre keréktakarót a küllõkön kívülre, stb. Itthon RC repülõk alapanyagaként, illetve dekorációs célokra találtam csak felhasználási javaslatokat.
Vettem 2db fekete 3,5mm-es táblát, de egyelõre csak fejben próbálom összerakni, hogy is nézzen ki, elsõként egy viszonylag áramvonalas csomagtartó-dobozra gondoltam. Kötegelõ ingyen van, valószínûleg azzal fogom az egyes részeket egymáshoz rögzíteni, az illesztésekre meg megy szigetelõszalag...

Próbálgattam Google SketchUp-ban is tervezgetni, de tekintettel arra, hogy az alapanyag 2*1m-es táblája 1850Ft, túl nagy kárt nem lehet csinálni élesben szabdalkozással sem.

Persze próbálnám a költségeket lefaragni, ha nem így lenne, csináltatnék karbonból dobozt valakivel...
Amint melegszik az idõ, rászánok egy hétvégét, és megpróbálok alkotni valamit. Próbáltam ugyan a mûhelybõl behozni a szobámba a bringát, de ide már tényleg kínszenvedés lett volna bepréselni, úgy meg nem akarok nekiállni, hogy leveszek mindenféle méretet, összerakom, és utólag rögzítem fel az egészet, mert valamit úgyis kihagynék a számításból...