Balcsikerülés
Utána szombaton Velence tízszer? (280 km...)
Balcsikerülés
kipróbálok vagy építek
Nekem sincs plazmavágóm amúgy. Ja, meg CNC esztergám se.(Ami van, az meg vagy 60 éves..). És Python, inkább Thommey-t javasolnám magam helyett, õ találta ki.
Ne már! Valaki írja már meg légyszi, hogy király lett a videóm! Kell az önbecsülésemhez!
Thommey meg hivatalból elfogult! Amíg ilyen áron futnak a jó rekuk, addig lesz Tom2, Silwer LWB, Lompi, Reku Papa Motyo meg a többiek és Én is. Szegényebb lenne a paletta nélkületek, nélkülünk. Akinek tele a zsebe az könnyen választ katalógusból...
:Dmegemlékeztem a "konkurenciáról" de csak annyira, hogy ne hagyjon túl mély nyomot bennetek...
Ne már! Valaki írja már meg légyszi, hogy király lett a videóm! Kell az önbecsülésemhez!
Kösszi! végre... Gondolkodtam Mozartban is, de végül ez maradt!
Thommey meg hivatalból elfogult! Amíg ilyen áron futnak a jó rekuk, addig lesz Tom2, Silwer LWB, Lompi, Reku Papa Motyo meg a többiek és Én is. Szegényebb lenne a paletta nélkületek, nélkülünk. Akinek tele a zsebe az könnyen választ katalógusból...
.. azért az utóbbiak nálam ütik az ipari hulladék kategóriát:)...
Az a inkább A mert ha itt csak kicsi hiányosság is van, akkor nem igazán mûködik a dolog. A hegesztéshez nem kicsit kell érteni (magam is minõsített hegesztõ (is)vagyok), de a váztervezéshez is. Alunál fõleg. A többi pénz kérdése, mert plazma/lézervágó, meg maró nem nagyon van otthon senkinek:)
Ezt nem értem. Vannak emberek, akiknek nincs otthon CNC plazmavágójuk? E nélkül senki ne fogjon rekuépítésbe, mert az teljességgel lehetetlen! Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni olyan álságos, fake weboldalak által mint pl. a www.recycledrecumbent.com vagy ezer másik!
Én ilyesmit akkor alkalmaztam, amikor bedurrant a térdem (a bal). Jobb láb elõrenyújtva (patent tartja), bal vádli a pedálra, láb nyújtva pihen. Kényelmes.(Jobb láb kinyújtva, a pedálon, elülsõ pozícióban, bal láb a hajtómûházon és a hajtókaron pihen. ]