Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Sajna a régi bikkmakk tárban volt.
A maraton géprõl van itt: http://www.kep.tar.h...mmey/50579986#2
A többi egy Specialized P-Street egyéni cuccokkal, egy Speci SX-Trail egyéni cuccokkal, egy Speci Roubaix Pro országúti Ultegra SL-el,és egy Merida Speedet T5 egyéni cuccokkal. Ha gondolod feltöltöm õket.
Az országúti frontos a változás az lenne, hogy DI2 szett, csak arra még gyûjtögetnem kell:)
Az SX, és az országúti jelenleg eladva, de lesz még:)
Ezeken a gépeken egyenlõre nem változtatnék.

Ne kímélj, töltsd fel...:)

...ez a spéci is egy szar darab...:)...kiváncsi lennék a többire is..:)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
speciel ezen is tul lapos az ülés szöge http://img499.images.../669/nme7gl.jpg
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Szóval, mint a monociklinél vagy a kormányt elengedve biciklizésnél, dõlsz, és a lábaiddal kormányzol.
Mondjuk mozgásban a videón már tényleg nehezebbnek tûnik. Meg fárasztónak, hogy tartani kell végig a fejedet.

Azt speciel elmértem és túl "lapos" lett az ülés. Az elengedett kezû tekerés nem jó példa, én inkább a verseny kajakhoz hasonlítanám. Súlypont áthelyezés és csípõmozgás, de nehéz megfogalmazni, meg kell tapasztalni.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Nem találtam csak ezt: http://img352.images...namann1mh6.jpg/
Kérdésként találtam a 65-70 fokot, de válasz nem érkezett rá.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

Hihetetlen egy ürge vagy! :)
Prõbáltad? Mik a tapasztalatok?

kiprobáltam nem ojan rossz még kel alakitani rajta de ezis jolesz a végére biztos:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Hihetetlen egy ürge vagy! :)
Prõbáltad? Mik a tapasztalatok?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
Jó probát egy élmény lesz az bizti. Jut eszembe délelöt unatkoztam:D http://joyyo.uw.hu/lompigx.jpg :scared:
képek

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Mondjuk Kala, ha jól tudom egykerekûvel is tud menni, így legalább az egyensúlyérzéke jó:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

ja, h kanyarodni :)

... és elindulni, egyenesen haladni, megállni. Esni és ülni egyszerû ezen is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Szóval, mint a monociklinél vagy a kormányt elengedve biciklizésnél, dõlsz, és a lábaiddal kormányzol.
Mondjuk mozgásban a videón már tényleg nehezebbnek tûnik. Meg fárasztónak, hogy tartani kell végig a fejedet.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Nem tudom, hogy mi ez, de szívesen kipróbálnám :) Miért olyan nehéz vele menni?

Bár nem én lettem megszólítva, de talán segíthetek...
A "homlokcsõ" vagy kormánnyak az elsõ kerék mögött az ülés alatt van. Ezért nem a kerék fordul, hanem a váz törik. A kormányzásban az ingahatás és a súlypont játszik szerepet.

Az utánfutás negatív (ami egyedül álló), irányítani lábbal és testtel kell.

Lompi 60 kilire lakik Pesttõl, de elõzetes egyeztetést követõen velem találkozhattok egy próbára pl.: a Hõsök terén.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
mert nincs kormány?:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

végleges pyton verzio http://joyyo.uw.hu/pyton2.jpg

Nem tudom, hogy mi ez, de szívesen kipróbálnám :) Miért olyan nehéz vele menni?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Fotóid nincsenek a masináidról...??? Megnézném õket, hogy mi is neked a közel tökéletes...;)

Sajna a régi bikkmakk tárban volt.
A maraton géprõl van itt: http://www.kep.tar.h...mmey/50579986#2
A többi egy Specialized P-Street egyéni cuccokkal, egy Speci SX-Trail egyéni cuccokkal, egy Speci Roubaix Pro országúti Ultegra SL-el,és egy Merida Speedet T5 egyéni cuccokkal. Ha gondolod feltöltöm õket.
Az országúti frontos a változás az lenne, hogy DI2 szett, csak arra még gyûjtögetnem kell:)
Az SX, és az országúti jelenleg eladva, de lesz még:)
Ezeken a gépeken egyenlõre nem változtatnék.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Igen, Python jól látja a dolgot:) Látszik, hogy már beszélgetünk:D
Bizonyos szempontból én vagyok a marketingesek álma, mert ha egy termékük bejön, akkor hajlandó vagyok nagyobb összeget is áldozni érte. De ehhez saját próba kell. Példaként: Nem lehetne neked 10ft-ért sem eladni mondjuk az LRS, Epic rugózási rendszert, a Terra Logic-ot, a SRAM dolgokat, a Hayes fékeket. Ellenben istenítem az FSR-t, a Shimano-t, A Hope-ot. Eddig cc/maraton, dirt, freeride, és országúti bringában kerestem az ideálisat. Mindet meg is találtam. Rekunál még útkeresés van. Ha lehetne kettõm, akkor már meglenne. Bár egy kettõ még hátra van próba szintjén, amibõl egy elérhetetlen.
És mégegyszer magamat ismételve csak azt tudom mondani, hogy nagyra tartom azokat akik belefognak az építésbe! Az más tészta, hogy tetszik-e a végeredmény.
A Pythont egyszer talán lesz merszem kipróbálni, mert érdekelnek a fura dolgok. De tuti nem vennék (mondjuk azt nehéz is lenne) magamnak.

Fotóid nincsenek a masináidról...??? Megnézném õket, hogy mi is neked a közel tökéletes...;)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
Ja énmeg épitgetek rincsroncs kidobott cucokbol és ha megfelel használom és pont. Ha telene egy ful gyárira venékis de nem telik ezsem szégyenlem nemlehet mindenki full tele lével. De büszkevagyok arra hogy amivel járok saját eröböl oldotam meg és müködik . Na eztmeg nemlehet megvenni:)
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
az a hejzet levi lassan már menni is tudok a pytonomal:) de azis biztos hogy lesz még pár alkotásom az idén:D
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Hát errõl beszéltem nyuszómuszó! Mûxik? Ja! Akkor had szóljon! Passzol a partfis nyélhez!
Képes Gergõ barátom ilyen! Képes a karbon országúti SCOTT-ján kapupánt csavarral megfogatni az ülést... Agyrém! Viszont mûködik.
Thommey valszeg ennek olvasásakor harakirit követ el (micsoda droid az, akinek egyáltalán eszébe jutt ilyen perverzió, de fel is szerelni!?) míg Lompi elkgondolkodik azon, hogy ez miért nem neki jutott eszébe. Reku Papa elõbb-utóbb lefesti, én meg (ha éppen alaklom nyílik rá) lecserélném egy gyárira, de addig is használnám ahogy van.
Külömbözõek vagyunk! Így kerek a világ!
Talán ezért sem éreztem késztetést arra, hogy kritikát gyakoroljak egy gyári alkatrészekbõl összerakot és pihe-puha anorexiás kerékpár felett. Szép? Ja, piros!
Uff!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
http://picasaweb.goo...800626731042338

Na, amcsiknál ez is istenkáromlás lenne :)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Igen, Python jól látja a dolgot:) Látszik, hogy már beszélgetünk:D
Bizonyos szempontból én vagyok a marketingesek álma, mert ha egy termékük bejön, akkor hajlandó vagyok nagyobb összeget is áldozni érte. De ehhez saját próba kell. Példaként: Nem lehetne neked 10ft-ért sem eladni mondjuk az LRS, Epic rugózási rendszert, a Terra Logic-ot, a SRAM dolgokat, a Hayes fékeket. Ellenben istenítem az FSR-t, a Shimano-t, A Hope-ot. Eddig cc/maraton, dirt, freeride, és országúti bringában kerestem az ideálisat. Mindet meg is találtam. Rekunál még útkeresés van. Ha lehetne kettõm, akkor már meglenne. Bár egy kettõ még hátra van próba szintjén, amibõl egy elérhetetlen.
És mégegyszer magamat ismételve csak azt tudom mondani, hogy nagyra tartom azokat akik belefognak az építésbe! Az más tészta, hogy tetszik-e a végeredmény.
A Pythont egyszer talán lesz merszem kipróbálni, mert érdekelnek a fura dolgok. De tuti nem vennék (mondjuk azt nehéz is lenne) magamnak.