Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Motyoo!
...kezd aktuálissá válni a tervezés... A közeljövõben számítok a segítségedre, illetve érdekelne egy görgõ is! Sok balesetmentest!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
motyoo,

nekem tetszik. A kormány tényleg egy kicsit homebuilt, de majd finomodik.
Sok kellemes kilómétert kívánok!
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Feltöltött kép
Nagyon formás gép lett, szerintem kihoztad a maximumot a donorból! Gratulálok! Azért az a kormány még bántja a szemem (lehet hogy csak irígység?) :)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

...és melyik az...??? ;)
...a görgõ ezen az oldalon milyen funkcióval bír...???

ha megnézed a nagyobb képet, látod, hogy az nem görgõ, hanem a villa forgáspontjának a takarósipkája

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

a hétvégén "elkészült" (mert hogy sosem készül el az ilyesmi véglegesen, tisztelet a kivételeknek) szóval elkészült a világ hihetetlenül legszuperebb legszebb leggyorsabb és legkönnyebb fekvõbringája
Feltöltött kép
na jó ez így mind nem igaz:), de van egy új vas az utakon, ma fog kigördülni ha nem esik nagyon az esõ. nekem mindenesetre most ez a legszuperebb legszebb .... gép ;)

(további képek a kép mögötti linken)

...és melyik az...??? ;)

...a görgõ ezen az oldalon milyen funkcióval bír...???

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts
a hétvégén "elkészült" (mert hogy sosem készül el az ilyesmi véglegesen, tisztelet a kivételeknek) szóval elkészült a világ hihetetlenül legszuperebb legszebb leggyorsabb és legkönnyebb fekvõbringája
Feltöltött kép
na jó ez így mind nem igaz:), de van egy új vas az utakon, ma fog kigördülni ha nem esik nagyon az esõ. nekem mindenesetre most ez a legszuperebb legszebb .... gép ;)

(további képek a kép mögötti linken)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Shimano SLX:) Most látom, hogy ez a vásárlás napján készült. Aztán teljes szettcsere lett:D
Nem tûröm a gagyit:D
Asszem feltöltögetem az igazi képeket.

....én már várom...;)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Hol is kezdjem? Elõször is, kösz a gratulációt, bár nem érdemlem meg, mert sajnos fel kellett adnom. Nagyon vegyes a szám íze, nagyon jó és rossz megéléseim egyaránt voltak. Talán kezdem a jókkal. Örültem, hogy többen voltunk, mint tavaly, hogy egy jódarabon az élbollyal tudtam haladni, a gépem kifogástalanul mûködött. A Keszthely elõtti emelkedõn azonban begörcsöltek a lábaim, kezdtem lemaradni, Zánka környékén pedig Ádám is lehagyott, aki késõbb 5:42-es idõvel a rekusok közt elsõ is lett.(Visszavágót!).Füreden a virgácsaim aztán végleg felmondták a szolgálatot, és ennyi. Ami igazán rosszul esett, az az, hogy jópár kerékpáros minõsíthetetlen hangnemben adta tudtomra, hogy takarodjak ki a bolyból, különbözõ okokra hivatkozva. A verseny után többen egyetértettünk abban, hogy a valódi ok valamiféle féltékenység lehetett. Egyébként a többség barátságos volt, és én is nagyon óvatosan bolyoztam. Amúgy volt jópár bukás, de egyiket se reku okozta.

Ügyesek voltatok....:)

...más fórumokon (remek fotó van rólad), olvastam azt, hogy ez sima bringások között is elhangzott , úgyhogy szerintem ezzel nem kell foglalkozni...ez egy amatõr verseny volt és ha a szervezõk engedték elindulni a rekusokat, akkor a versenyben résztvevõ többi bringásnak ehhez alkalmazkodnia kell. Ha viszont ennyire menõ a beszólós csóka, induljon a tour de france-on és ott mutassa meg, gondolom ott a szervízkocsiban ülne egy sarokban...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

takarodjak ki a bolyból,

Egyszerû: Nagyon kicsi a szélárnyékunk, megbontjuk a bolyt. Ezért nem szeretnek bennünket a bolyban.
Persze ez ostobaság, ha a szervezõ engedi a rekut indulni, akkor senki nem szólhat egy szót se. Jó hogy rá nem szólnak a másik outisra, hogy "Milyen vékony kereked van köcsög! ... Ne hasajjá vazze! ... Karbonbiciklire tegyél súlyt te majom! ..."

Ilyenek miatt nem megyek a Pelsora (se).

Silver LWB

Silver LWB

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

Na errõl mesélhetnének a résztvevõk, akiknek ezúton is szeretnék gratulálni! Remélem balesetmentesen, épségben beért mindenki.

Az egy héttel korábbi "edzõkör" menetét Balatonfürednél volt szerencsém látni, mikor lepihentünk frissíteni (3 napos sátorozós túrát tartottunk arrafelé).

Hol is kezdjem? Elõször is, kösz a gratulációt, bár nem érdemlem meg, mert sajnos fel kellett adnom. Nagyon vegyes a szám íze, nagyon jó és rossz megéléseim egyaránt voltak. Talán kezdem a jókkal. Örültem, hogy többen voltunk, mint tavaly, hogy egy jódarabon az élbollyal tudtam haladni, a gépem kifogástalanul mûködött. A Keszthely elõtti emelkedõn azonban begörcsöltek a lábaim, kezdtem lemaradni, Zánka környékén pedig Ádám is lehagyott, aki késõbb 5:42-es idõvel a rekusok közt elsõ is lett.(Visszavágót!).Füreden a virgácsaim aztán végleg felmondták a szolgálatot, és ennyi. Ami igazán rosszul esett, az az, hogy jópár kerékpáros minõsíthetetlen hangnemben adta tudtomra, hogy takarodjak ki a bolyból, különbözõ okokra hivatkozva. A verseny után többen egyetértettünk abban, hogy a valódi ok valamiféle féltékenység lehetett. Egyébként a többség barátságos volt, és én is nagyon óvatosan bolyoztam. Amúgy volt jópár bukás, de egyiket se reku okozta.

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 posts

[...] Problémát okozott a fekvõ bringások láthatatlansága is a mezõnyben, ezért aztán õk kaptak hideget/meleget.
[...]

Na errõl mesélhetnének a résztvevõk, akiknek ezúton is szeretnék gratulálni! Remélem balesetmentesen, épségben beért mindenki.

Az egy héttel korábbi "edzõkör" menetét Balatonfürednél volt szerencsém látni, mikor lepihentünk frissíteni (3 napos sátorozós túrát tartottunk arrafelé).

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

??? bocs ,de milyen váltó ez a specin? :)

Shimano SLX:) Most látom, hogy ez a vásárlás napján készült. Aztán teljes szettcsere lett:D
Nem tûröm a gagyit:D
Asszem feltöltögetem az igazi képeket.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Bocs, de az enyém csak telefon számot fog kiírni, tehát:
lpl@t-email.hu

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

Szerintem emilben egyeztessünk! Az enyém a reku.papa(kukic)gmailpontcom

az enyém meg drlompi@gmail.com
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Szerintem emilben egyeztessünk! Az enyém a reku.papa(kukic)gmailpontcom

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
rekupapa gyertek szivesen látlak beneteket egyprobára meg egy kávra is:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Reku Fater! Egyeztethetünk, Én is készülök Lompihoz...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Nem lehetne neked 10ft-ért sem eladni mondjuk az LRS, Epic rugózási rendszert, a Terra Logic-ot, a SRAM dolgokat, a Hayes fékeket. .

??? bocs ,de milyen váltó ez a specin? :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Murla,

jössz nekem egy tálca franciakrémessel! :) Tegnap a V11 közben vagy százan megkérdezték, ki árul ilyesmiket. Fõleg a vége felé :D

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

kiprobáltam nem ojan rossz még kel alakitani rajta de ezis jolesz a végére biztos:)

Hoppá! Én is egy hasonlóban gondolkodom éppen. Arra lennék kívácsi, hogy a fejcsõ és a fejcsapágyak mit szólnak ahhoz, hogy jó nagy sugárirányú erõk vannak rajtuk taposáskor.

Elugorhatnék egyszer Seregélyesre kipróbálni? (Míg szét nem vágod... :D )