Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Reku Papa nézted a mailt amit küldtem?

Most néztem csak. Királyságos!
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
Reku Papa nézted a mailt amit küldtem?
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

hehe ;) nekem is ez a célom. a tárcsa csak megtévesztés, a fék V-fék és ugyanott fog mindkét kerékméretnél. Használat során kiderül majd, hogy életképes-e az ötlet.

A végére ez is odaver a 19 kilóhoz :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Haláli jó ez az elsõ villa így! Rekupapának kellene ilyen, megoldódik a dilemma, nem kell 2 reku, egybõl kijön a 26/20 és a 26/26! Csak kereket kell cserélni, villát nem is, 1 perc a konvertálás!

http://picasaweb.goo...115239616166050
Már meg is fûztem a tárcsás, 20-as elsõ kereket. Az egykerekezés már eliminálva, még egy brutál hátsókerék kell, aztán kiegyezek a járgányommal. :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

ipari hulladékokat :) :) :)
http://img0.tar.hu/t.../38418420.jpg#3
:)

jaja huladékokat de megy és nem töbszáz ezerbe kerül nameg megvan a filingje hogy fekvö gép. Tom2 enek a gépnekis egy bajavan mint általába mindegyik ijen tipusunak agyonkell görgözni vagy csövezni a láncot. amugy szupi
képek

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Haláli jó ez az elsõ villa így! Rekupapának kellene ilyen, megoldódik a dilemma, nem kell 2 reku, egybõl kijön a 26/20 és a 26/26! Csak kereket kell cserélni, villát nem is, 1 perc a konvertálás!

hehe ;) nekem is ez a célom. a tárcsa csak megtévesztés, a fék V-fék és ugyanott fog mindkét kerékméretnél. Használat során kiderül majd, hogy életképes-e az ötlet.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

motyo itt mindenki alkot általába:)

ipari hulladékokat :) :) :)
:)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

Én akár egy egészet is:) Hamarosan eladó sorba kerül a tavalyi alkotásom, a Magnum. Ha valakinek kell, szóljon, alkatrészárban számítom, nem nyerni szeretnék rajta.

motyo itt mindenki alkot általába:)
képek

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

enyiért már egy fél komoj recut adnak:D

Én akár egy egészet is:) Hamarosan eladó sorba kerül a tavalyi alkotásom, a Magnum. Ha valakinek kell, szóljon, alkatrészárban számítom, nem nyerni szeretnék rajta.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

Láttátok ezt a hirdetést? Csak szólok, ha valakinek épp ilyenre fájna a foga...

enyiért már egy fél komoj recut adnak:D
képek

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts
Láttátok ezt a hirdetést? Csak szólok, ha valakinek épp ilyenre fájna a foga...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
nem volt valami termékeny a hétvégi forum aktivitás.
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

ugylátom mindenki tekerni van:) ja és leégni:D

...nem mindenki, sajnos...:/

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Ma délután Vác felé menet beugrottam az AMbringába (szeretnék a meglévö 32 likas Alfine agyváltós agyamból kereket csiholni), kb. fél kilométerrel az érkezés elött éreztem, hogy a bukkanók után hozzá-hozzáér a gumi a sárvédöhöz. Fújtunk a levegös tagba, minden OK volt. Vácig. A kápolnánál a 2-es útról visszatértem a bringaútra, hirtelen beblokkolt a kerekem. Mint kiderült, a rugóstagot tartó alu közdarab a hegesztés mentén végigrepedt, az egész szerelvény kicsavarodott a helyéröl. A levegös tag kész csoda, hogy nem szakadt szét. Most behekkeltem a helyére egy franciakulcsot, még 8kmet le kell tekernem így merevvázzal. Drukkoljatok... :) (képek késöbb)

A Tagun-od halt meg...??? Az gáz, nagy gáz...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
ugylátom mindenki tekerni van:) ja és leégni:D
képek

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
Ma délután Vác felé menet beugrottam az AMbringába (szeretnék a meglévö 32 likas Alfine agyváltós agyamból kereket csiholni), kb. fél kilométerrel az érkezés elött éreztem, hogy a bukkanók után hozzá-hozzáér a gumi a sárvédöhöz. Fújtunk a levegös tagba, minden OK volt. Vácig. A kápolnánál a 2-es útról visszatértem a bringaútra, hirtelen beblokkolt a kerekem. Mint kiderült, a rugóstagot tartó alu közdarab a hegesztés mentén végigrepedt, az egész szerelvény kicsavarodott a helyéröl. A levegös tag kész csoda, hogy nem szakadt szét. Most behekkeltem a helyére egy franciakulcsot, még 8kmet le kell tekernem így merevvázzal. Drukkoljatok... :) (képek késöbb)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
memhiszem hoga nagyob lenne az erö semi erölködés nincsen mikor tekerem de majd kideröl idövel:) mais nyomtam bele egy 73km es karikát igymár töbmint 500km van a gépbe
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

na akkor ezt lesétek meg:D http://joyyo.uw.hu/lompigx12.jpg

Kíváncsi vagyok, mit szólnak a mezei fejcsapágyak a nagy oldalirányú terheléshez. Mivel a fejcsõ fölé nincs bekötve az eleje, a teljes erõ alul húzza, fölül nyomja a csapágyakat. Ha bekrepálna, javaslom a fejcsõ és a fejcsapágy cseréjét ahead-es, kúpgörgõsre.

Egyébként tetszik.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
nem .lemez ezis:)
képek