Én is sok ellentmondást vélek felfedezni a leírtakban,
- (sarkosan szemlélve) ez eddig kerékpárokra költött pénz kidobott volt, hiszen elég lett volna az ideálist megvenni!
...de (itt ez most egy kis hatásszünet) azt látom, hogy közelednek az álláspontok!
Hogy most Én lettem meggyõzve vagy a Te véleményed finomodot, döntse el ki-ki maga.
A leírtakból egyre több dologgal egyet kell értenem! Azzal mindenképpen, hogy bármilyen milliós gép is pihenne az ágyam mellett akkor is keresném az új utakat, lehetõségeket!
Kb. egy hónap múlva újból téma lesz!
A következõ AM-es összeröffenésen még beszélhetünk errõl is.
Hát valamilyen szempontból kidobott pénz volt, de a montik piaca dinamikusabban fejlõdik, mint a reku (vagy csak azt még nem látom át annyira)
A Giant NRS, ami 6 évvel ezelõtt az etalon montim volt, azzal most már nem mennék szívesen, és lehet, hogy a mostani etalon gépek sem lesznek sehol 5 év múlva. Ahogy látom rekukat senki nem cserélget évente, és a Eurobike-on sem volt semmi durranás, tehát itt már vagy kiforrtak a dolgok, vagy nem ölnek milliókat a fejlesztésekbe.
Most már értem a követelményeket:D Nem nagyon fogok tudni segíteni:)Van méhtelep ott olcsobak a cuccok (bringa váz ügyileg és vás ügyileg is) és ha még viszel is be valamenyi vasat ocsoban jössz ki.
Ezt lefordítod, hogy én is értsem?Lám, ismét filozófiai mélységekbe hatoltunk. A kérdések kérdése persze ez:
MINEK NEKED A FEKVÕBICIKLI?
Innen pedig már csak egy tyúklépés ez:
MINEK ÉLSZ?
Érdemes elgondolkodni ezeken