Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

ilyen beírásokat mindig képekkel kellll illusztrálni :) :)

Karácsonyra tartogatom. :)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Igen, felhegesztettük az apróbb bizbaszokat. Már csak egy alu varrat van hátra, ahol a volt nyeregcsõ megtörik, és lehet próbálni. Váltók, fékek, stb. már fel vannak szerelve.

ilyen beírásokat mindig képekkel kellll illusztrálni :) :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

papa még a végén tulsujos lesz :) ;)

Igen, felhegesztettük az apróbb bizbaszokat. Már csak egy alu varrat van hátra, ahol a volt nyeregcsõ megtörik, és lehet próbálni. Váltók, fékek, stb. már fel vannak szerelve.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

Elkészült a stucnim:
http://picasaweb.goo...870340811601026

papa még a végén tulsujos lesz :) ;)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Elkészült a stucnim:
http://picasaweb.goo...870340811601026

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Ezek még csak vastag üreges alu küllõk.Van R-SYS carbon is, de az 300. Nagyon tetszik a srácnak a gép, ennek örülünk mi is. Most valszeg Velokraft VK-HI project lesz:)

Az a lényeg, hogy a tulajnak tetszik a többi lényegtelen a mi szempontunkból.

Az is egy szép feladat lesz...Magatoknak, vagy megrendelésre megy az is...??? Majd számolj be kérlek mi az elképzelés, mire készül és mi lett a végeredmény.

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

...hát jó...:)...a kerekeknek van súlyos áruk én kevesebbel kalkuláltam és még pár dologban is...:)....ez valami karbonküllõs kerék...???

...az a lényeg, hogy a vevõ legyen megelégedve azzal ami végülis összeállt...;)

Ezek még csak vastag üreges alu küllõk.Van R-SYS carbon is, de az 300. Nagyon tetszik a srácnak a gép, ennek örülünk mi is. Most valszeg Velokraft VK-HI project lesz:)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
oké:D
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

pontosan 1092kg ;)

Azért van ott a "'~" jel...;)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

5 forintosból kirakva ~1000 kiló, ha jól számolom...;)
(http://nemzetibank.h...&ContentID=2845)

pontosan 1092kg ;)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Persze én sem feltétlenül ilyet építenék magamnak,de ez a vevõ ízlését tükrözi.

Meg aztán, mindenki olyan bringát vesz, amilyet akar. Ugye? :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Nekem az 1,3 milla kéne! Az biztos jóval 10 kiló alatt van!

5 forintosból kirakva ~1000 kiló, ha jól számolom...;)
(http://nemzetibank.h...&ContentID=2845)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Nekem az 1,3 milla kéne! Az biztos jóval 10 kiló alatt van!

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Ha tényleg ennyi lett volna a szett ára, akkor valóban max 800-ból kijött volna, hiszen a gép carbon boomal, és üléssel, meg néhány extrával 2600Eur.
Azonban a kerekek 180, a villa 80, az xt 200, a kormány 100, gumizás 20, rugóstag 50. Így már más ugye:) Persze én sem feltétlenül ilyet építenék magamnak,de ez a vevõ ízlését tükrözi.

...hát jó...:)...a kerekeknek van súlyos áruk én kevesebbel kalkuláltam és még pár dologban is...:)....ez valami karbonküllõs kerék...???

...az a lényeg, hogy a vevõ legyen megelégedve azzal ami végülis összeállt...;)

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

A szettet rajta úgy 200-300 Eft-ra teszem (szerintem bõvebben számoltam), így marad 1 milla a vázra, rugóstagra, boom-ra, kormányra, felnire, gumira. 1 millából igencsak megnyílnak a lehetõségek. Ebbõl a pénzbõl nekem más lenne az elképzelésem és nem biztos, hogy csorbulna az igény, de ha most konkrétumot kérnél tõlem, hirtelen nehéz lenne...;) A 10 kiló alatti - úgy érzem - azért meglenne ...

A gép jó,csak erõs az ára...

Ha tényleg ennyi lett volna a szett ára, akkor valóban max 800-ból kijött volna, hiszen a gép carbon boomal, és üléssel, meg néhány extrával 2600Eur.
Azonban a kerekek 180, a villa 80, az xt 200, a kormány 100, gumizás 20, rugóstag 50. Így már más ugye:) Persze én sem feltétlenül ilyet építenék magamnak,de ez a vevõ ízlését tükrözi.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Ha azt nézed, hogy 18kg a széria, úgy már nem rossz. Egy olyan bringást kell kiszolgálnia, aki 90kg, és néha földutazik is. A hátsó teló is igény volt.
http://www.m5-ligfie...rbon_High_Racer ez nagyjából ennyi, és csak 7,8kg. Ellenben arra a kb 280g-os karbon villára, és a penge kerekekre nem bíznám a 90 kilót. A tereprõl nem is beszélve. Ez a Furai egy teljesen "kommersz" csövekbõl készült vázra épül. Saccra lehet olyan 3-4kg csak a váz rugóstaggal. Bármivel szereled sem lesz 10 alatt. A Carbon Highracer pedig nem lesz ilyen kényelmes, és tartós.

A szettet rajta úgy 200-300 Eft-ra teszem (szerintem bõvebben számoltam), így marad 1 milla a vázra, rugóstagra, boom-ra, kormányra, felnire, gumira. 1 millából igencsak megnyílnak a lehetõségek. Ebbõl a pénzbõl nekem más lenne az elképzelésem és nem biztos, hogy csorbulna az igény, de ha most konkrétumot kérnél tõlem, hirtelen nehéz lenne...;) A 10 kiló alatti - úgy érzem - azért meglenne ...

A gép jó,csak erõs az ára...

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

...szerintem ennyi pénzért a 11-es szám nem az igazi...:-/ én 10 kiló alá várnám már, ha ennyi pénzmag belekerült...

Ha jól emlékszem az M5-ös titán bringái (szerintem szépek) 10,5 kiló környékén voltak 7-8 kilóért, karbon masinái 1-1,1 milla környékén full dura-ace-el 8 kg körül alakul.

Ha azt nézed, hogy 18kg a széria, úgy már nem rossz. Egy olyan bringást kell kiszolgálnia, aki 90kg, és néha földutazik is. A hátsó teló is igény volt.
http://www.m5-ligfie...rbon_High_Racer ez nagyjából ennyi, és csak 7,8kg. Ellenben arra a kb 280g-os karbon villára, és a penge kerekekre nem bíznám a 90 kilót. A tereprõl nem is beszélve. Ez a Furai egy teljesen "kommersz" csövekbõl készült vázra épül. Saccra lehet olyan 3-4kg csak a váz rugóstaggal. Bármivel szereled sem lesz 10 alatt. A Carbon Highracer pedig nem lesz ilyen kényelmes, és tartós.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
...szerintem ennyi pénzért a 11-es szám nem az igazi...:-/ én 10 kiló alá várnám már, ha ennyi pénzmag belekerült...

Ha jól emlékszem az M5-ös titán bringái (szerintem szépek) 10,5 kiló környékén voltak 7-8 kilóért, karbon masinái 1-1,1 milla környékén full dura-ace-el 8 kg körül alakul.

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
Ventisit comfort után a hátam ilyen (klikk a képre):

Feltöltött kép

Tök jól szellõzik, ahol nincs anyag... :) A Hase üléssel hasonló a tapasztalatom, hiába hálós, ha a ruhát nekinyomja a hátamnak.

A Furai dögös, sok boldog kilométert hozzá! Amerikában a mázlisták ennyiért már Carbent-et vehetnek 8kg súllyal...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
jaja pyton ismi
képek