Tengelytáv 1205 mm, utánfutást nem mértem.
Képrõl nagyobbat tippeltem volna...
nem is f@s matricaIgen így már jó, köszönöm...
...az embléma van vagy fél kiló van benne anyag...
http://kep.tar.hu/lp...2183/53248709#2
igy bizti nem kér
;936145']Tengelytávod és utánfutásod mekkora?
A fekete leves: Magas pedálfordulatnál bizony kígyózik az eleje, mert felbomlik a kéz-láb koordinációm. Taposós kanyarokban észen kell lenni, fogni kell a kormányt keményen. Ugyanez a helyzet szûk fordulóban is. Az 55 fokos villaszög miatt az elsõ kerék egy bizonyos szögelfordulást túllépve erõsen igyekszik beállni derékszögbe. Fogni kell a kormányt erõsen. Ajjaj.
Bízom benne, hogy idõvel gyarapszik a gyakorlat, és úrrá tudok lenni a jelenlegi problémáimon. A lábammal egyelõre nem tudok kormányozni, már az is kunszt, ha tekerés közben egyik kezemmel elengedem a kormányt hogy indexeljek. Adok magamnak 1000 km próbaidõt. Az alatt ki kell derüljön, bírjuk-e egymás szagát az Elefánival.
stoki ugyhogy toltam:D amugymeg került rá lánc is a fotozás után még...és ezt hogy sikerült kipróbálni lánc nélkül...???
Minden rekusnak Boldog Békés Karácsonyt kívánok...!!!
Nekem, csekély. Tegnap mentem pár kört az olvadó hóbordákon... Fel kellett avatni!
Ráadásként ezt a vázat is sikerült az agyváltó és agydinamó és a rugóstag ellenére, egy mázsa alatt tartani. Könnyebb lett mint a Passat!
Ezen már több az alu cucc...