Rendesebb barkácsolók pillepalackból szoknak esõvédõt csinálni rá.Uborka szezon van! Ez abból is látszik, hogy az emberfia túlzásokba esik!

(Nálam is akkora csend van, hogy felhívtam mobilon a vezetékes számomat hogy mûködik-e.

Rendesebb barkácsolók pillepalackból szoknak esõvédõt csinálni rá.Uborka szezon van! Ez abból is látszik, hogy az emberfia túlzásokba esik!
melyik jogszabály írja elõ h nem lehet 4 kereke?
lehetett volna gitelni csak kikelet volna érdeklödni mijen gitel pappa. ja és igyjártál megint nem tudtál kérdezni szépen meglehetett volna oldani rézel a csunyácska hejeket.
Nem sok választásod van, per definitionem a kerékpárnak kettõ vagy három kereke lehet. Nem egy, és fõleg nem négy.
Arról a KRESZ nem rendelkezik, hogy mekkoráknak kell lenniük a kerekeknek, úgyhogy rendõrségre, bíróságra járni szeretõ bringások felszerelhetnek egy 10mm átmérõjû 3. (támasztó) kereket valahová, és máris mehetnek az úttesten
... szépen meglehetett volna oldani rézel a csunyácska hejeket.
lehetett volna gitelni csak kikelet volna érdeklödni mijen gitel pappa. ja és igyjártál megint nem tudtál kérdezni szépen meglehetett volna oldani rézel a csunyácska hejeket.Azért egy kicsit csaltam. Nem nagyfelbontású képet tettem fel, így nem látható, hogy a varratok bizony fényévekre vannak a gyáritól. Nagy dilemma volt, hogy szépen kigitteljem a varratokat és lefessem a vázat magam, gyönyörûre, vagy vigyem el szintereztetni (tartósabb), de akkor nem lehet gittelni. Végül a tartósság gyõzött.
Nem sok választásod van, per definitionem a kerékpárnak kettõ vagy három kereke lehet. Nem egy, és fõleg nem négy.Nincs más áttérek a kettõnél több vagy kevesebb kerekû "kerékpárra".
Sajnos ez téves. :cry:
54. §
(11) Ha az út mellett, annak vonalvezetését követve kerékpárutat vagy gyalog-és kerékpárutat jelöltek ki a kétkerekû kerékpároknak a kerékpárúton vagy a gyalog-és kerékpárúton kell közlekedni.Sajnos ez téves. :cry:Csak egy kis érdekesség az új kreszbõl….
A kerékpárosoknak –amennyiben ezt tábla nem tiltja- nem kötelezõ a kerékpárúton haladni.
Osztogassak festési tanácsokat? Én már elkentem jónéhány dobozzal. Vagy már késõ?
Osztogassak festési tanácsokat? Én már elkentem jónéhány dobozzal. Vagy már késõ?;942753']Most festem az enyémet. Szerintem az kisfelbontású képen is randa lesz
.
Azért egy kicsit csaltam. Nem nagyfelbontású képet tettem fel, így nem látható, hogy a varratok bizony fényévekre vannak a gyáritól. Nagy dilemma volt, hogy szépen kigitteljem a varratokat és lefessem a vázat magam, gyönyörûre, vagy vigyem el szintereztetni (tartósabb), de akkor nem lehet gittelni. Végül a tartósság gyõzött.
Köszi, majd élni fogok vele! Most egy darabig nem megyek, nincs hóláncom.Ha elgurulsz vele valamikor felénk, akkor a vendégem vagy egy megfelelõ színû kulacsra! Meg élõben még nem találkoztunk úgysem.
Azért egy kicsit csaltam. Nem nagyfelbontású képet tettem fel, így nem látható, hogy a varratok bizony fényévekre vannak a gyáritól. Nagy dilemma volt, hogy szépen kigitteljem a varratokat és lefessem a vázat magam, gyönyörûre, vagy vigyem el szintereztetni (tartósabb), de akkor nem lehet gittelni. Végül a tartósság gyõzött.;942497']Elsõ pillantásra azt hittem, hogy valami gyári gépet fényképeztél le