Sziasztok. Trikén hogy tudnám bowdenes tárcsával megoldani a differenciált fékezést?
egyik kar hátsó másik két elsõ
Egy fékkaron két bowden?
Lowracer? Készleten esetleg?
Sziasztok. Trikén hogy tudnám bowdenes tárcsával megoldani a differenciált fékezést?
egyszerüen igySziasztok. Trikén hogy tudnám bowdenes tárcsával megoldani a differenciált fékezést?
Már csak hobbiból tekerekHogyhogy csak voltál? Az a baj, hogy ezeknek az országútikkal mért adatoknak köszönõviszonyuk sincsen a trike-os adatokhoz. Meg ha valaki 120kg, akkor a fél kezem felteszem rá, hogy nem fog 6-8 órát 150W-on menni.
Hát ez (http://www.windwrap.com/ub.htm) kosárral beszarás...
egy biztos a 3 kereküvel sokal lassabb a tempo 20km en min 50perc pedig rendesen toltam neki 2 kerékem 30p alatis volt már ez tény.És holvan ez a 140 km hez? Nembeszélve a lejtökön lefele 2keréken 60 km semmi félekem 3 keréken 45 se kutya föleg ha kanyaris van huuuu
Ezt kategorikusan cáfolom. Rendben, hogy versenyzõ voltam, de 150wattnál olyan 120-125 körül van a pulzusom. Folyamatosan simán lehet 150-160as pulzussal menni, akár 3-4 órát is, persze edzetten. Ami nálam olyan 280-300 watt. Sportkórházban, ill magánklinikán Zeg.-en mérve. 480 watt volt a max, amit még el bírtam tekerni terheléses teszten 2 percig, 1300 watt pedig a pillanatnyi maximumom, pályaversenyzõknél ez lehet 2-2500 watt is.
Az meg hogy mekkora átlagot mész... Én 297 km-t mentem kerek 10 óra alatt, országútival, és nem is teljesen sík terepen. Vagy szeptemberben 162 km-t 34,6-os átlaggal, egyedül, szintén nem síkon. Vagy Zalaegerszeg-Keszthely-Zalaegerszeget (ami igen dombos) 32.1 es átlaggal hátizsákkal. Ez a 150 watt meg vicces. Ha Garamszegi ennyit bírna eltekerni, elsírná magát
Tudod ki tud folymatosan 150W felett tekerni? Az új kollégánk, a Garamszegi Laci. Aki volt már magyar bajnok, meg hegyi idõfutam bajnok is. Te sosem fogsz. Ezt is kalkuláld bele.
Mi tiltja?
bringán nem engedélyezett az áttételes kormányrendszer
Az értelmezhetõ, de nem egyértelmû, hogy gyorsabb a két kerekû, szerintem egyszerû számolással kilehet számolni, persze ahhoz, minden ellenállást figyelembe kell venni...
Akkor válaszolgatnék, mivel ott a tapasztalat itt meg, hogy mire vagyok képes és mit akarok, jobbnak látnám, ha szakboltban részletesen megdumálni...
Viszont ez a 150 watt dolgot vitatnám, de ha letudom mérni egy szerkezeten, akkor annak örülnék. Úgy tudom a tavaszi bringa kiállításon az expon(vagy syma?) van ilyen gép, egy srác 800wattig tekerte ki és õ mondta, hogy a sprinterek akár 2000wattot is kitudnak fejteni azona 100 méteren.
Aluról azt tudom, hogy nem eléggé tartós, mint az acél. Csak ezért kéne.
Nem sajnálom Alura a pénzt, ha úgy van ahogy mondtad,(energiabevitel és szükséges energia 30 kilós bringánál) ami után utána fogok nézni, akkor leteszek errõl az ötletrõl!
Mondasz egy címet?!
Köszi szépen! A többieknek is!
Na most ezzel hogyan óhajtottad bizonyítani azt, hogy egy háromkerekû átlagosan nem lassúbb egy kétkerekûnél. Nem világos az okfejtésed.
Jó kiosztottál mindenkit...
...én nem hiszek a sátor anyagos vázra felhúzott borításban, mert abba szerintem inkább belekap a menetszél. Látványos és el lehet vele bíbelõdni, de én egészen biztosan nem vacakolnék vele.
Na ez viszot egy világos, megalapozott, értelmezhetõ okfejtés.
Ki fogja hozni...
A kétkerekûre engem fog felültetni a trike-ra meg Garamszegi kollégát és egybõl kiderül, hogy a trike gyorsabb...
Na most ezzel hogyan óhajtottad bizonyítani azt, hogy egy háromkerekû átlagosan nem lassúbb egy kétkerekûnél. Nem világos az okfejtésed.