Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
motyoo csakhogy legyen egy jó napod Feltöltött kép
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
20"-os elsõ keréknél jól jön ám a tárcsa néha! Fogja a kereket mint kaki a pelust.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

13-ért van egy eladó 20"-os tárcsafékes elsõ kerekem!

Kb 500 km-t futott. Bike+ porvédett agy, DT küllõk, Bike+ felni, Sram 160-as tárcsa, Schwalbe Cityjet 1.25 gumi.

Majdnem ugyanaz mint a Magnum kereke
És ami megnyugtató, ugyanannyiért. Viszont ezúttal nem lesz szükségem tárcsafékesre.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Reku Papa
Megtennéd, hogy egy skiccelt rajtban felvázolod a hálós ülés méretparamétereit, szögeit? Valami konkrétumot kéne mondanom apámnak.Kösz

Picasa Web Albums - Reku Papa - Elephun
Itt van profilból. A háttámla szélessége 48 centi, A háttámla hossza 70 centi. A méreteket ráérünk pontosan másolni. Atyádnak a következõ kérdéseket tedd fel:

1: Tud-e 15x2-es alu csövet hajlítani különbözõ rádiuszokon?
2: Tud-e alumíniumot hegeszteni?
3: Tud-e hegesztés után hõkezelni?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
13-ért van egy eladó 20"-os tárcsafékes elsõ kerekem!

Kb 500 km-t futott. Bike+ porvédett agy, DT küllõk, Bike+ felni, Sram 160-as tárcsa, Schwalbe Cityjet 1.25 gumi.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Keep, mond neki, hogy kell egy ilyen. Az elég konkrét. :P

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Urak, osszátok meg velem légyszíves, hogy hol szoktatok 20"-os elsõ kereket venni! Én 36 küllõs AirlineOne felnivel, City Jet külsõvel, DT küllõkkel és elfogadható (mondjuk 3-3500.-os aggyal) tudok 14e-ért a környéken (ZöldPont). Ez jó vagy tudtok jobbat? A jobb alatt nem feltétlenül azt értem, h tudtok-e drágábban ;)

keep

keep

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Reku Papa
Megtennéd, hogy egy skiccelt rajtban felvázolod a hálós ülés méretparamétereit, szögeit? Valami konkrétumot kéne mondanom apámnak.Kösz

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Tegnap bolyoztam elõször a lengõorrúval. Valahol Bag környékén vettem észre a tükörben hogy jön mögöttem egy outis csapat. Lassítottam, utolértek. Vetettek rám néhány szánakozó pillantást, megelõztek. Beálltam mögéjük. Nem tudom, addig mennyivel jöttek, de felmentek 40 fölé. Síkon, szélárnyékban, nekem ez lazaság. Vidáman gurulgattam leghátul, láttam hogy nézegetnek vissza erõsen, hogy miért kerreg olyan gyakran a racsnim :D Aztán Turán szétváltunk. Õk egy hosszabb kört mentek, nekem idõre haza kellett érnem.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
:mad:... én is szeretlek...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Á, nem szara a hang, te így szuszogsz tekerés közben!

Amúgy tényleg meredek az a villaszög, nem is kanyarodik rendesen! :D

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
carul megy a meredek villaszög miatt :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
YouTube - Piko-Lompi 2010.04.09. Velencei k

a hang még mindig szr... A trükkös rész 2'28"-nál.

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

;969744']Meg tudnád mondani, hogy mik az ülés technikai paraméterei? Milyen szövet, hány réteg, milyen gyanta, stb...? Gondolkodok az üvegszálas mûanyag felhasználásán, és szerintem kezdetnek egy ülés elkészítése megfelelõ feladat lenne.

Háááát nekem csak sablonom van, az ülést magát nem én csinálom. Üvegszál szövet vagy paplan, több rétegben meg mûûû gyanta összepréselve.
És fekete színû de bármilyen lehet, és kétoldalas maga a sablon, és kb 1,3 kila az ülés.
Egyszer próbálkoztam magam is mûgyantás üvegszálas forma elkészítésével, de be kell valljam, hogy igen béna vagyok hozzá, és kellõ felszerelésem sem volt. Inkább rábíztam egy mesterre.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

ezért használok kagyló formát. az egész ülés kijön a háló árából
:):)

Meg tudnád mondani, hogy mik az ülés technikai paraméterei? Milyen szövet, hány réteg, milyen gyanta, stb...? Gondolkodok az üvegszálas mûanyag felhasználásán, és szerintem kezdetnek egy ülés elkészítése megfelelõ feladat lenne.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
hogy ennek miért van 3 kereke? YouTube - 1 er essai du fils .wmv

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Hálós ülés

Én nagy híve vagyok, kényelme és szellõzése miatt. A Python által említett "kutyaálló szúnyogháló" teljesen megbízható háttámlaanyag. Az ülõlapot én rétegelt lemezre cseréltem.

Ha valaki rászánja magát az üléskészítésre, érdemes kisszériában gondolkodni. Mondjuk 10 db. Csakis aluvázzal, tisztességesen hajlítva, hegesztve. Biztosan lesz rá vevõ. A magam részérõl szívesen rendelkezésre bocsájtom az ülésemet a méretek lekoppintása végett.

A neten érdemes fotókat keresni "euromesh seat" "recurve seat" "zephir seat" kifejezésekkel.

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Beszélj RekuPapával, biztosan segít a méretezésben. Õ a Barchetta ülését használja, ami olyan amit szeretnél. A kutyaállószunyogháló-ra is Õ talált rá. Nekem van még belõle egy 10x10 es tenyérnyi darabom. Baromi erõs! Gyakorlatilag egy üvegszálas anyagból szõtt hálót vonnak be valamilyen polivinilizével...
Ha csinálsz nekem keretet, adok hozzá hálót... :)

...és biztosan kell a Papának is, meg a Tominak, meg nekem, meg...

:):):)
10x10 tenyér az centiben mennyi?
;):)

és igen nekemisnekemis :):)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Beszélj RekuPapával, biztosan segít a méretezésben. Õ a Barchetta ülését használja, ami olyan amit szeretnél. A kutyaállószunyogháló-ra is Õ talált rá. Nekem van még belõle egy 10x10 es tenyérnyi darabom. Baromi erõs! Gyakorlatilag egy üvegszálas anyagból szõtt hálót vonnak be valamilyen polivinilizével...
Ha csinálsz nekem keretet, adok hozzá hálót... :)

...és biztosan kell a Papának is, meg a Tominak, meg nekem, meg...

keep

keep

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Na, ez már valami.
Jóapám fémes helyen dolgozik, esetlegesen alumíniummal is foglalkozhat.
Kezd tetszeni az ötlet.
Van valakinek esetleg rajza vagy méretezése, ilyesmi? Én csak egyszer láttam közelrõl ilyet.