Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

paci62

paci62

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

semmi uj sufni tuning? :( ugylátom már megint neki kell hasalnom valami uj projektnek :D

Helló lompi nem gondoltál még egy hátsókerékkormányzásosra,úgy gondolom mint egy lengõ orrút csak fordítva teszed rá az ülést meg a hajtást is át szerkeszteni a hátsó kerékre és már kész is csak a kormányzás okoz némi gondot(már nekem de te mester vagy te biztos tudnál egy tuti megoldást erre is).Szerintem egyszerû lenne elkészíteni menni vele már nem biztos,habár én egy videón hallottam egy elszólást hogy te akár egy mûhelyajtóval is tudnál menni.Na bele vágsz,mi ez neked,egy délután,biztos más is kiváncsi lenne rá.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
semmi uj sufni tuning? :( ugylátom már megint neki kell hasalnom valami uj projektnek :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Voltál trekkingel is ha jól emlékszem csak akkor inkognitóban Csiga Papa álnéven:)

Igen, de azóta elrekusodtam :)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás

Még hogy nem lehet 2x20-as alsókormányossal terepre menni!? (én nem tenném!) Jók a képek, kik voltak a résztvevõk?

helyi montisok,köztük Pisti...

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Már voltam ott rekuval, de fel nem mentem vele. Én csak olyan punnyadt aszfaltrekus vagyok :)

Voltál trekkingel is ha jól emlékszem csak akkor inkognitóban Csiga Papa álnéven:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Még hogy nem lehet 2x20-as alsókormányossal terepre menni!? (én nem tenném!) Jók a képek, kik voltak a résztvevõk?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Reku Papa, nem tervezel rekuval egy Král'ova Hol'át :) ?

Már voltam ott rekuval, de fel nem mentem vele. Én csak olyan punnyadt aszfaltrekus vagyok :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Ja, igen, Reku papa, írtad, hogy 2000km-enként lánccsere.

Jól írta Python, ahányszor hosszabb a reku lánca, annyiszor többet bír. A Bacchettámon 20.000 km-nél cseréltem láncot.

A kûllõszaggatásról meg csak annyit, hogy én a helyedben csakis tandemküllõkkel 3 keresztre fûzött 36 küllõs, V-fékes montikerékkel túráznék. Sok a pakkod, fiatal vagy, erõs és bohó.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
:o:)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
nemlátad a sok smilét? :D
képek

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
nem vagizás:) de ezeken az utakon van hogy ki akar menni alólam a bicó.Én jót szoktam mosolyogni ezeken.:)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
nemtom minek eza nagy vagizás drift stb :D :D :D :)
képek

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Aradról visszafelé Battonyától kinézek egy útvonalat:) vagy odafele

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
megvolt a kör,4 és fél óra.60 környékén volt a táv,de 40 x km-nél egy drifftnél lerúgtam az órát onnan nem mért:)
képek

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Python!

Holnap Medgyes-kör lesz telibe Pistivel.Kocsmát csak délibábként fogunk látni:)végig fotózom ...

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Reku Papa, nem tervezel rekuval egy Král'ova Hol'át :) ?

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

majd megszokod a gépet és nem veszed elö az outit tuti .Ne nagy átételen tekerj és akkor nem fájdul meg a térded inkáb kicsit pörgesd. ja nekemis voltr egy kis köröm ma : seregélyes tatabánya seregélyes 200km :D

A puding próbája az evés, tányérom kanalam már van.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
...én majdnem vettem tavaly ortlieb-t,de szerintem a vaude kialakítás szempontjából jobb. Az ortlieb üresen, félüresen nyeklik-nyaklik, mert nincs rendesen kimerevítve ebben a vaude erõsebb,jobb. Az ortlieb-en vannak nagyon jó ötletek,de ezt az egyet valahogy elszúrták. A kettõbõl kellene egyet gyúrni úgy, hogy az ortlieb-õl kellene többet átemelni...:)
Sokáig magam is szemeztem a banánüléssel, de a sima keróstáskát használhatom erre is meg arra is, csak egy picit barkácsolni kell a reku-n.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
...van megoldás normál kerostáska használatára is, csak egy picit barkácsolni kell...Nazca már megoldotta...:)
http://www.nazca-lig...tblauw-2009.jpg
http://www.nazca-lig...-Cappadocie.jpg
...szerintem nem olyan rossz a súlyelosztás szemponjtából,mert középen és lent van, mint egy ideális sportkocsi motorja...:) /légellenállás szempontjából már rosszabb a helyzet,de nagy zsákkal egyébként sem tolja az ember neki...:)/

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Áhá, ezek szerint 3x olyan hosszú! Köszi! :) Összkerékmeghajtású tandem lengõorrú?!? Na ez érdekel, mesélj! És mutass képeket! :P

Nálam kb. 2 és fél lánc elég volt egy elég fekvõs rekun. Egy lánc kb. 310 g, úgyhogy 700-800 gramm biztosan van a lánc súlya, ami szerintem az egyik legnagyobb hátránya a hátsó hajtású rekuknak.