Szerintem egy kombájn asztalmozgató hidraulikából Lompi ki tudná alakítani, a hátulját pedig 2db bontott Volvo sárvédõbõl össze lehetne hegeszteni.Tudom, hogy nehezebb lenne, de alulemezbõl az elejét meghajtani?

Szerintem egy kombájn asztalmozgató hidraulikából Lompi ki tudná alakítani, a hátulját pedig 2db bontott Volvo sárvédõbõl össze lehetne hegeszteni.Tudom, hogy nehezebb lenne, de alulemezbõl az elejét meghajtani?
Mit találtam itt nem lehet panasz a stabilitásra és a csomagok is ház méretüek lehetnek nameg egy igazi társas tura megoldás igaz nem kell bringauton sok hejen menni vele .
pár ötlet a tandem rekura tandem reku
Van ilyesmi a világban : http://www.ransbikes...StratusXP10.htm .
Az utánfutás egy picit soknak tûnik a skicceden...
Egy jól eltalált fényezéssel, matricákkal meg lehet azért vezetni a nõket...
sao,
egy idõsebb házasemberetõl egy jó tanács: A feleséged kerékpárját mindig szebbre, jobbra csináld mint a sajátodat! Ha az övé olcsóbb, gyengébb, csúnyább, azt úgy fogja értékelni, (szerintem jogosan) hogy õt kevesebbre tartod. Akkor is, ha nem mondja.
Egy jól eltalált fényezéssel, matricákkal meg lehet azért vezetni a nõket...
Én csak szombaton bicikliztem, vasárnap itthon voltam, és agyalgattam.
A kis feleségem is megkívánta a "szépbiciklit", és azt mondta, ha kap õ is egyet, akkor el fog kísérni vele. Nosza, beszereztem egy ilyent:
és ezt forgatgattam (még csak elméletben, meg GIMP-el), hogy milyen is legyen. Hát így fog valahogy kinézni (bár az is lehet, egészen másképp):
A vázhajlítás kivágva, 1-1/2" belsõ méretû csõvel összehozva, nyújtva, a kormánynyakcsõ fejreállítva, mint az enyémen. A hajtókartengely háza egy másik elfekvõ bringamaradványból lesz. Aztán a többi még nincs igazán kitalálva, de az idõ nagy úr ám! Tavaszig van a határidõ...
De: Az alapötlet helyesnek tûnik-é?
A tûzmadár elkészült.