Az enyém gyári, megfelelõ ajánlat esetén megválok tõle...
Ha a Lompiénak 1200 volt darabja, meg még át is szabta, ami tovább csökkent a gyári értékébõl, akkor a Tiedért adok 2000 ft-ot, de csak ha lehozod, vagy lepostázod Debrecenbe. Ha az ajánlat nem megfelelõ, Lompit hibáztasd, õ nyomta le az árat!
( vazze, ezt már nem merem vigyori izé nélkül hagyni, mert az életben nem szóltok hozzám)

Lompi bármihez nyúl az értéknövelõ hatású! Az ajánlatod megfontolom!

Nem

nem megfelelõ.
És most fordítsuk kreatívitásunk Szélvész Tanár Úr terveire! Én személyesen beszéltem vele errõl, de meggyõzõdésem, hogy rengeteg használható ötlet láthat napvilágot!
Az elsõ tévedést már most tisztáznám, van és kell az a hátsó fék. Sõt még rögzítõ fék is. Én magam a tárcsát preferálom. Hidraulikussal biztosan megoldható az, hogy a két elsõt mozgatja egy fékkar, így a hátsó fügetlenül mûködtethetõ. Az AM-ben akciósan kapható a két bowdent mûködtetõ fékkar, mechanikus fékekhez.
Ezen kívül csomagtartó és egy olyan táska is, amihez menet közben is hozzá lehet férni. (ital, nasi, térkép stb. tárolására)
A világítás tervezésénél legyen szempont a jármû szélességének jelzése is.
Nekem nagyon tetszik az amikor egy trike "bedõl" a kanyarban, de valószínûleg ennek csak nagy sebességnél lenne értelme, itt meg túra géprõl beszélünk.
A lengéscsillapítással kapcsolatban álláspontalan vagyok. Mondanám, hogy legalább hátsó... de mivel tandem, ezért az elöl ülõ ebbõl mit sem érez. Mégis össztelós? Mivel hosszú váz lesz, ezért lehet, hogy a merev-váz is kellõ komfortot ad?