Tadpole-nál ez elsõ kerekek szitálása elengedve mivel csökkenthetõ?
szerintem az utánfutás növelésével. de ahhoz a vázat át kell szabni.
az elsõ kerekeket még lehetne 2 millivel összetartóra állítani próba képen még flexelés elõtt.

Tadpole-nál ez elsõ kerekek szitálása elengedve mivel csökkenthetõ?
Tehát ilyen lennék?
:)
:)
http://www.youtube.com/watch?v=IZn5cXaMKnM
Csak hát ... tényleg sok a csak hát....öregszem... fáj a nyakam, csuklyás izmom...ugye ismerõs. Reku a megoldás. Idén is nyomtunk a tátrai bemelegítés után 10 hágót az Alpokban, de esõben, szélben csomaggal bizony 5-6km/h-nál is inog az a gép hiába mentem már vele 1000km-nél többet (igazából 80e-nél is többet). Gyakorlat tehát van, de az emelkedõkön felfelé nem vagyok vmi gyors. Pláne csomaggal, fõleg ha fú' a szembeszél.Jó is az, az összes trájkos túrázó azt szereti benne legjobban, hogy akár 3 km/h-val is tud mászni. És van, aki azon is alszik.
YouTube - Why I Like Recumbent Trikes Reason Number 428
Csakhát... Sok a csakhát is.
Szia Zoli! Ha kell még "vas" a pedálhoz szólj! Tegnap találtam egy bontatlan készletet. Mondtam, hogy lesz...
Na most nem tudom, hogy kihúzzam magam, vagy megsértõdjek. Bár... Móóónikásóó? Akkor megsértõdtem!Python! Te pedig ne magadból indulj ki, amikor tanácsot adsz!
Aki elengedett kézzel közlekedik egy lengõorrún, annak a navigációs rendszere nem a Föld nevû bolygóra lett tervezve. A Tiéd valami hasonló lehet mint az Erzsikéjé, aki a Vénusz, a Mars és a Maónikasó között térkihajlítással közlekedik !
Egyszer kb 30-at, négyszer pedig városban 5-6 km-t.
Ezért gondoltunk a 3 kerékre.
Lesz majd jobb. De olyan egyszerû indulás, mint egy hagyományos bringán, nekem nem lesz soha. A városi bringámmal - kunsztból - megállok lábletétel nélkül is egy ideig. A reku nem városba való.Könnyû azt mondani, hogy tegyem fel a kezem.
Szélvész,
én is gondolkodtam a trájkon, de letettem róla. Gondolj bele: Három nyomon halad, háromszor annyi kátyút talál. Én inkább valami ilyesminek a kipróbálását javaslom nektek, ha az elsõkerékhajtással nem vagytok teljesen kibékülve:
http://www.ransbikes...duroSport10.htm
Bacchetta Giro 20
Woodside Cycles
Picasa Web Albums - Reku Papa - Techno
Ezek a fekvõs világ öszvérei. Sokoldalúak, kényelmesek, biztonságosak, szállíthatók, koppinthatók.
A hálós üléshez pedig ragaszkodjatok!
...és ne felejtsd el a középsõ ujjad is behajlítani a többi mellé!egy bocsánatkérõ kézfelemeléssel válaszolj!