Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

oksa
képeket légyszi a gép születésérõl ha lehet
:) lééééégyszíííí
:):)

Nagyon kíváncsi lettem ;)
(csak nem 3x26-os?)

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
oksa
képeket légyszi a gép születésérõl ha lehet
:) lééééégyszíííí
:):)

kiathon

kiathon

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

nem nehezebb összességében.
kettõt is csináltam az elsõ azt hiszem még mindig fut valahol.
Kép.Tár.hu
a másodikat jelenleg is hajtom.
Kép.Tár.hu
nagyobb a fordulóköre de ennyi. a többi teljesen úgy van ahogy írtad.
:)

Privi ment.

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

.. kérdés: miért nem raknak sose elõre 2x26 kereket?
(picit nagyobb, úgy 30%-kal, tehát komfortosabb, jobban gördül, és nem messze 30%-kal nehezebb - nem fér el?)

nem nehezebb összességében.
kettõt is csináltam az elsõ azt hiszem még mindig fut valahol.
Kép.Tár.hu
a másodikat jelenleg is hajtom.
Kép.Tár.hu
nagyobb a fordulóköre de ennyi. a többi teljesen úgy van ahogy írtad.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
És valóban... :)

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Egész jól elvagyok itt magamban. Tényleg megártott az iskola.:o

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Na most hagyjátok abba, mert már zsong a fejem! Nem vagyok én erre felkészülve... (hova fajult ez a fórum...) :)

Kellett nektek ide beengednetek. :o

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

elsõ generációs vázat én sajnálnék crmo csövekbõl összerakni. sima szerkezeti acél, és ha már minden a helyén van az átalakítások-átszabások után kezdenék neki egy végleges váznak drágább anyagból.
szerintem

Maximálisan egyet kell értenem. Python is említette h elsõre aligha sikerül a végleges vázat összehozni. Vagy ha igen akkor azzal az erõvel szerintem érdemes lottózni is. :D

Mivel nem lottózom, inkább egyszerû acélcsõ 50x2-es. Szerintem Lompi tudja a tutit. ;)

Ha már konkrétan tervezünk együtt a fórumon, egy láma kérdés: miért nem raknak sose elõre 2x26 kereket?
(picit nagyobb, úgy 30%-kal, tehát komfortosabb, jobban gördül, és nem messze 30%-kal nehezebb - nem fér el?)

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

nem jó.
stabilnak stabil, háromkerékennehogymáne ;)
de az egyenesfutásnak annyi. ha nem fogod a kormányt folyton, akkor mindig szitálni fog. szerintem

Utánfutás nélkül mindig korrigálni kell. Remeg, rezeg, szitál össze-vissza. Persze h mennyinek kéne lenni azt majd Tom2 megmondja.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Akkor most kétkerék.
Volna itt félkészen egy merevvázas (akár én is rajzolhattam volna, de esküszöm semmi közöm hozzá :)) teljes mértékben Lompi adaptáció!
Feltöltött kép
Elméletileg Levi alatt láthatjuk majd, hátsókerékhajtással és merev bummal!

Ez meg csak egy skicc egy lengõorrúról, szintén merevvázas de vázba integrált hálósüléssel.
Feltöltött kép

Attól eltekintve h 4km/h-nál ügyetlen embereknek ez is instabil, egyszerûen szép.
(most nem téged dicsértelek :))
No, és nem kapar el meredek, vizes emelkedõkön. Tehát mi is hátsókerék meghajtást szeretnénk.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Szép lista! Végig nézni is fárasztó! :)

Stoki! Szóval háhy darab?:mad:

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Na most hagyjátok abba, mert már zsong a fejem! Nem vagyok én erre felkészülve... (hova fajult ez a fórum...) :)
Szép vonal meg ívek, szubjektív és biztosan plusz súly! :) (azért jól esett a májamnak) :)
A devecseri piacra már régóta tervezek egy látogatást, talán most jött el az ideje... Kit érdekel? Állom a fuvar költséget, ha az utasok állják a sültkolbim árát! :)

....biztosan plusz súly! Állandó nehézségi gyorsulás mellett egyértelmûen nagyobb tehetetlenséget jelent.
Érted már?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Szép lista! Végig nézni is fárasztó! :)

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Jól van no. De a "tehetetlenség mértéke" a hétköznapi embereknek latinul van. És különben is: 1 mól oxigénben több anyag van mint 1 mól hidrogénben. Leltározzuk csak le! Hány db proton? Hány db neutron? Hány db elektron?

Hátha össze bírnám zavarni Stokit.
:D

Itt nincsenek hétköznapi emberek!!! A többiek nevében is kikérem magamnak!:)

" 1 mól oxigénben több anyag van mint 1 mól hidrogénben" Így igaz! Jól mondod. Piros pont.
5 piros pont.... az egy sárgaaaa!
és 5 sárga?
Az egy zöld.
És 5 zöld ???
Na?
Piros-sárga-zöld?
= Szabad út a feleléshez!
Tehát hány piros pont kell az önként feleléshez?

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

...lassan kell egy kémia tanár rekus is ;) Tanár Úr a párod nem véletlenül kémia tanár ??? ;)

Szerencsére nem. Õ majdnem normális :). Csak majdnem, mert mániája az Alpok hágóinak mászása bicajjal (vagy majd talán tandem trike-kal)
Ezeken a hágókon 2001 óta kísér (néha elõttem megy). :o

Nagyrabecsült Pupu barátom mondta h a "A normális ember mind unalmas. Te egy nagyon érdekes ember vagy Szélvész barátom!" :D

Bocsánat, ma nagyon lefárasztottak.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Akkor most kétkerék.
Volna itt félkészen egy merevvázas (akár én is rajzolhattam volna, de esküszöm semmi közöm hozzá :)) teljes mértékben Lompi adaptáció!
Feltöltött kép
Elméletileg Levi alatt láthatjuk majd, hátsókerékhajtással és merev bummal!

Ez meg csak egy skicc egy lengõorrúról, szintén merevvázas de vázba integrált hálósüléssel.
Feltöltött kép

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Miért jó az, hogy nem dõl a kormányrúd?
Attól még stabil lehet?

nem jó.
stabilnak stabil, háromkerékennehogymáne ;)
de az egyenesfutásnak annyi. ha nem fogod a kormányt folyton, akkor mindig szitálni fog. szerintem

kiathon

kiathon

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Miért jó az, hogy nem dõl a kormányrúd?
Attól még stabil lehet?

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
elsõ generációs vázat én sajnálnék crmo csövekbõl összerakni. sima szerkezeti acél, és ha már minden a helyén van az átalakítások-átszabások után kezdenék neki egy végleges váznak drágább anyagból.
szerintem

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Szép vonal meg ívek, szubjektív és biztosan plusz súly! :) (azért jól esett a májamnak) :)
A devecseri piacra már régóta tervezek egy látogatást, talán most jött el az ideje... Kit érdekel? Állom a fuvar költséget, ha az utasok állják a sültkolbim árát! :)