Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
remélem azért kicsit jobb lesz:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

kiathon

kiathon

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Nini!
Egy eladó trájk: Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Rekumbens trike

Ha minden igaz, akkor az enyém is ilyen lesz, mert átépítem.
Már megvan a rugós hátsóvilla.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
2" csöböl 3cm es darab nem nagy ésmég a közepébök ki is köszörültem egy ivet mindkét oldalon:D
képek

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

tom2 az igért bilincs .. nameg az uj ..mû

köszi :)
jól néz ki, emberes anyag. én jóval vékonyabbal csináltam, valszeg az is volt a hiba. a gép is tetszik ;) :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
tom2 az igért bilincs foto 1 2 nameg az uj
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Nekem kellene egy báránybõr kucsmát formázó sisak. CE jelöléssel persze.

Posted Image

Medvébõl nem jó?... :)
Értem én! Medve azaz mackó! Mackó az mici. Mici-Mackó meg Füles ugye barátok. Füles nem hord mici-Mackóból készült kucsmát...
(A plusz betû a poén miatt kellett :))

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

A kicsi merevvázas nagyon tetszik, biztos nem hagynám ki ha kipróbálhatnám, de közútra biztosan nem mennék ki vele.

Mizujs, Ooooobi ! Megkerültél?

Papa! .....Viszont, ha kiderítem, ki élt vissza a neveddel, kivégzésérõl saját magan gondoskodom. ;)

Csak óvatosan.

Papa meg Mama már jó 10 évvel ezelõtt is így ismert régi barátaim.
Papának az elsõ gépét is én csináltam:
Kép.Tár.hu
Kép.Tár.hu
amit kb 8 évig naponta melóba + túrákra használta. most repedt meg nemrég a hegesztés mellett.
jelenleg a második generációssal teker:
Kép.Tár.hu
Õ az egyik szervezõje az abai fekvõs felvonulásnak.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Nekem kellene egy báránybõr kucsmát formázó sisak. CE jelöléssel persze.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Kerékpáros sisak. French style, no comment! :)
Posted Image

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Afféle áfonyás humor volt ez. Én nagyon szerettem országútizni, montizni is, csak a gyalázatos visszereim kényszerítettek a kerekes székbe :).
Persze, ez is nagyon jó, élvezem, meg minden.

Némi kerékpáros elõéletem nekem is van. 18 éves korom óta országútiztam egészen 2008-ig. Szerettem de rájöttem, hogy csomagos túrázni akarok és jobb ha veszek egy trekkinget erre a célra. "Kerekes székbe" senki és semmi nem kényszerített csak a véletlen. Tavaly õsszel eltévedtünk az Ambringához ahol béreltünk egy-egy rekut a barátommal, na innentõl kezdve sorsunk megpecsételõdött. Nem tudtunk szabadulni a gondolattól, hogy reku tulajdonosok legyünk. A boltból egyenes út vezetett a saját gyártású gép felé hála ennek a fórum tagjainak. Az elsõ bejegyzéstõl elolvastam mindent az utolsóig. Majd nem egy év kellett a próbaútig. Jó tudom, Lompinak kb. 10 óra kell egy gép összeállításához vagy már annyi sem. Tulajdon kép ezt a majdnem egy évet kettõvel kell elosztani mivel két gép készült egyszerre. Marad az öt hónap/darab. A következõ már gyorsabban fog készülni.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Úgy tûnik ketten ill. hárman is vannak! :)
Az általam ismert Papa és Mama páros rekumbense egy sárga hátsótelós cucc. Az "Öreg" (a böcsületes nevét nem tudom :() ismert figurája a kerékpáros társadalomnak. Különös ismertetõjegyei a kerékpárt formáló arany fülbevaló és a 90 fokos háttámla meg a MAMA! :). Idõrõl-idõre megjelenik kerékpáros megmozdulásokon a mobil szervízkocsijával (utánfutó). A kerója viszont jelenleg sárga és Tom2 gyártmány.

A másik papával(?) is mintha találkoztam volna már futólag a tavalyi nyagykörösi összeröffenésen (talán-nem biztos-lehet, hogy nem) Neki van a piros bicaja?

Meg ugye itten van még nekünk a Füles-Csiga-Reku-Andor-Papa is. :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
Nem ez a bringa az ?

http://users.atw.hu/...kerekuek/pb.jpg
...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Aki áfonyát mond, az mondjon béfonyát is! (vagy zsemfelt, vagy beflit, vagy begyót stb...)
Engem a porckorongsérvem kényszerített a kerekesszékbe..., de ez is jó buli! Sajnos az edzõtársam más elfoglaltságai miatt, az idén még nem is ültem a montimon. Pedig régebben hetente 3-4 alkalommal ugrottunk fel a Normafához! Most azon törpölök, hogy eladjam vagy szétszedjem?
FSA kerekek és agyak, X9 váltószett, Avid Juicy 5 hidraulikus tárcsafékek. Tudnénk vele mit kezdeni! :)
nem kell valakinek óccsóért egy össztelós Merida Speed Mission váz?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

szerintem nem jó a kifejezés

Afféle áfonyás humor volt ez. Én nagyon szerettem országútizni, montizni is, csak a gyalázatos visszereim kényszerítettek a kerekes székbe :).
Persze, ez is nagyon jó, élvezem, meg minden.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts
"csak amikor lerekusodtam,"

szerintem nem jó a kifejezés amit írtál, én személy szerint a rekuzást elõrelépésként éltem-élem meg, vagyis inkább felrekusodtam:) lenne a megfelelõ, amúgy meg vettem országúti hajtómûvet (30-42-52 kiosztásút) a trekkking helyett, a saját gyártásúra a különbséget pedig zongorázni lehet...
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Viszont, ha kiderítem, ki élt vissza a neveddel, kivégzésérõl saját magan gondoskodom. ;)

Légy könyörületes! Nincs levédetve a név, az használja aki akarja. Én régebben Csiga Papa néven voltam ismeretes, csak amikor lerekusodtam, akkor váltottam Reku Papára. Azt hiszem, tudom is, hogy ki lehett az a fickó. Egy piros, zártszelvénybõl készült, 26/20-as SWB bringa, amit Tom2 csinált még a pattintott kõkorszakban - ha jól tippelek.

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Sok a meló mostanában, 3hete nem voltam tekerni, fórummal is lemaradtam annyit írtatok. Remélem lessz még jó idõ, kezdenek elvonási tüneteim lenni:D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
:) Szerintem ahhoz a "Papa"-hoz, tartozik egy "Mama" is, ha jól sejtem... :) Mindkét gépen (a másik egy trekking) ott a felirat a rendszámokon :)
A Papa gépét Tomi csinálta... Nagy csavargók! Szerintem Õk lehettek.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
A kicsi merevvázas nagyon tetszik, biztos nem hagynám ki ha kipróbálhatnám, de közútra biztosan nem mennék ki vele.

Mizujs, Ooooobi ! Megkerültél?

Papa! Az egyik barátom kint volt 20-án a debreceni nagyerdõn, õ újságolta, hogy ment egy merevvázassal (20-26" kerekekkel) amin a "Reku Papa" felirat díszelgett. Én meg martam magam, mert én is ki akartam menni, bár nem jött össze. Ha nem Te voltál akkor viszont nem is érdekes a dolog. Viszont, ha kiderítem, ki élt vissza a neveddel, kivégzésérõl saját magan gondoskodom. ;)

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Nagyon pörög a fórum. Most találtam egy 1940es évekbõl származó kerós vidit, elején van pár reku is.

Amikor elõször láttam - még a lengõorrú tervezésének idõszakában - végig röhögtem az egészet. Nálam a varrógépes a csúcs.