Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Vazze, hogy pörög a fórum! :)

Arra ne is számíts, hogy visszaadom, maximum kölcsön, ha behalna a B&M:D
Megvolt a tesztje mikor végeztem Reku Papánál és jöttem hazafelé. Olyan sötét volt, hogy támaszkodni lehetett rá mikor elhagytam Gödöllõt. Kétségbe esnem nem kellett mivel van egy Egg White lámpám és nagyon jól teszi a dolgát.

A Chili-rõl csak annyit, hogy "WOW" és gratula. Egy halvány észrevétel: a paprika nem emelkedik ki a környezetébõl így tehát nem látható egy kiemelõ kontúr megtenné a hatását.

Vettem egy Egg White-ot, mert nem volt készleten a BM IXON IQ. Akkor ment a 24 órás és elkapkodták... majd eltelt néhány hét és jelentkezett tomi, hogy van. Kösz már nem kell! Majd ismét pár hét múlva dolgom volt az AM-ben. Kapcsoljuk be! Bekapcsoltuk. Nincs elfogadható indokom arra, hogy megvegyem. Törzsvásárlói kedvezmény? Francba! (de nem bántam meg! :))
Isukának azóta van egy jó lámpája. Közben megjött az Fly, amirõl a csomag felbontása után derült ki, hogy Cyo. Lompi már régóta szeretett volna egy ilyet. Pont ilyet! Lompi basta-ja meg ment Levinek...
Mindenki boldog, mindenki elégedett, mindenkinek a vendége vagyok! Azt gondolom, így is kialakulhat egy közösség.

A Cyo-t nem igazán volt alkalmam kivülállóként megtapasztalni eddig. Hát barátaim aki ezt nem látja, az utasként se üljön autóba!
http://www.youtube.com/watch?v=wII42vvquPg&feature=related
Kár hogy az ára nem teszi alkalmassá arra, hogy nagy tömegben elterjedjen. De - ha - esetleg, valami karácsonyi akció lenne rá?! Ha többet látni ebbõl az utakon, akkor több (potenciális) vevõ érdeklõdését kelti fel! Ez egy öngerjesztõ folyamat, ráadásul most van szezonja!

Ha már marketing... Valóban hasznosabb lett volna azt írni:
- csináltunk egy király tesztet a témában, sok meglepetés, sok érdekesség és hasznos infók és tapasztalatok. Ha valakit érdekel, bõvebben itt és itt.
Korrektebb lett volna, ez öngól...

Ettõl a teszt még biztosan érdekes (remélem), a magam részérõl megveszem, elolvasom és majd idézek (elfogultan belõle.

Mi maradt még? Igen, a Chili. A terv valóban az volt, hogy kap egy szinezést, de a festés után döntöttem úgy hogy mégsem. Élõben plasztikusabb, sajnos a fotó nem adja vissza. Pont annyira figyelemfelkeltõ, hogy ne ez legyen az elsõ dolog amit észre veszel, de ha megállsz mellette akkor biztos benne lesz az elsõ három "vazzenémán"-ban.

Ha Reku Kölcsönzés akkor irány a
Python Elefántszelidítõ és Hanyattfekvésügyi Oktatási Központ
cím : Hõsök tere 1
Képzési díj: 1sör/óra
;)
Tanfolyam sikere esetén a Peter1001 reklámügynökség igényt tart az üzletkötési díjra (sör/feles)

:):):):):) természetesen a járulékok és adók levonása után

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

...úgy látom lett egy erõs ellenreklám abból, amibõl jól is ki lehetett volna jönni...:/ Most nagyon egy követ fújunk ritka az ilyen...:)
...
Tom2
Ismersz már én olyat nem csinálok...:)

:) :)
tudom.
de annyira kikívánkozott belõlem, és a gonosz énem is felülkerekedett
;) :) :) :)

A kontúr nem az én ötletem volt, csak csatlakoztam, és tényleg élõben kellene látni ahhoz hogy kijöjjön az összhatás. De már a képrõl is tuti lett. Naaagyon.
:)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
Csak most látom ezt a paprika emblémát , jól elkerülte a figyelmem, tényleg nagyon jó és ötletes lett. Én oldalról megfesteném vékonyan feketével és a csumáját átfesteném méregzöldre, vagy zöldre. Ilyesmit Tom2-re kell bízni Õ vágja a rajz témát...
...

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
...úgy látom lett egy erõs ellenreklám abból, amibõl jól is ki lehetett volna jönni...:/ Most nagyon egy követ fújunk ritka az ilyen...:)

Szélvész
...az autó és a motor kölcsönzést én máshogy tudom, de nem vagyok naprakész. Autónál és motornál nem kell egy nagy adag kauciót lerakni mielõtt az ember gépre/be pattan. Úgy emlékszem Murlaéknál nincs ilyesmi.

Tom2
Ismersz már én olyat nem csinálok...:)
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
"egyébként a csili-paprikát tényleg ki kéne emelni egy kis kontúrszínnel, mert naggggyaon jó lett!!
Profi!!"
tom2 szerintem kép nem adja vissza élöben sokkal jobb és direkt nem konturoztuk ki ez ojan nem feltünö de ha meglátod váááááááá.
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 posts

nem jártatom feleslegesen....

Nem te járattad feleslegesen. Õ ígért beszámolót nekünk, aztán csak nem írt ide. Adott helyette egy olyan linket, aholis egy újság megvásárlására biztatnak, ha kíváncsiak vagyunk a beszámolóra.

...Mintha megkérdezném, kértek-e sört, és amikor már jól felcsigáztalak, megadom egy kocsma címét.

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Nos akkor az új bb lámpám tesztje megtörtént pár tiz perce ez ojan brutál a maga 40 luxával hogy csak na megek az utcán 4méter szélesem 30 méter hoszan full fény a legkiseb kavics is simán láthato országuton az autosok villognak vegyemle a refit hát enyi

ebben a pár sorban többet tudtam meg mint a belinkelt írásból.

"valahogy magambol ki indulva inkáb befogom a leves lesömet és nem jártatom feleslegesen."

és ezért hiszem el neked, és tartom hitelesnek
;) :) :)

egyébként a csili-paprikát tényleg ki kéne emelni egy kis kontúrszínnel, mert naggggyaon jó lett!!
Profi!!

peter1001
"Ha Reku Kölcsönzés akkor irány a
Képzési díj: 1sör/óra"

hasonlóan cselekednék én is ha pesti lennék, van egy pár gép raktáron jelenleg ;) :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
á ez nem igaz igy. sörözük együtt igy hejes a kijelentés.:)
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Ha Reku Kölcsönzés akkor irány a
Képzési díj: 1sör/óra
;)
Tanfolyam sikere esetén a Peter1001 reklámügynökség igényt tart az üzletkötési díjra (sör/feles)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
Tom2 persze írt egy linket de ottse az ö írása volt hajól láttam ;)
valahogy magambol ki indulva inkáb befogom a leves lesömet és nem jártatom feleslegesen. és részem röl a téma OF
képek

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Belinkelte a blogjukat. Minek? Elolvastam, de nem lettem okosabb. Nesze semmi fogd meg jól. Ezzel sem csalt be vásárolni.
:(
Pedig szinte mindent elolvasok a blogjukban. Sok jó cikkük van. Ez most nagy csalódás volt.

Kicsit OFF: Ahogy rekut sem kölcsönzök tõlük. Tudom h drága dolog egy gyári reku, de ezeken az árakon némi igyekezettel autót is, motort pedig bõven bérelhetek. Hiába magasabb az erkölcsi értéke egy rekunak, mint egy autónak, motornak, de a Ft értéke azért sokkal kevesebb. Szerettünk volna nem 1-2 órára kipróbálni több típust, de hát... :( :( :(
ON

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

...akkor nem kelet volna ojat írni hogy "Majd jól hazaérek, és írok "

:)
És írt is. ;)
Az, hogy ebbe a mondatba még azt is belegondolja az olvasó, hogy esetleg ide a fórumba, csak a saját naivitására vall.
Egy szóval sem monda hogy ide fog írni. Ha leírtad volna hogy érdekel, úgy ahogy Pithon, lehet hogy priviben meg is kapnád a választ. Csak találgatok, semmi biztosat nem tudok.
:) :) :)
;)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Akkor megnyugodtam, hogy nem az esti pálesz hatása. Az iszonyatos fejfájás is biztos csak az éhezéstõl volt. :)

a fejfájást nem minõsítettem
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
És ezt a tesztet márcsak phyton tudja fokozni mert volt szerencséje szemböl látni hogy érkezem a heji italkereskedéshez:)
zsizsi akkor nem kelet volna ojat írni hogy "Majd jól hazaérek, és írok "
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
Nos akkor az új bb lámpám tesztje megtörtént pár tiz perce ez ojan brutál a maga 40 luxával hogy csak na megek az utcán 4méter szélesem 30 méter hoszan full fény a legkiseb kavics is simán láthato országuton az autosok villognak vegyemle a refit hát enyi
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Tipikus eléhezés, ha ismered ezt a kifejezést. Leesett a vércukorszinted az váltotta ki ezt a hatást. Gyorsan bekaphattál volna 3-4 szem szõlõcukrot vagy egy szelet müzlit vagy egy darabka csokoládét vagy ezeket együtt és néhány perc elteltével újjá születtél volna.

Akkor megnyugodtam, hogy nem az esti pálesz hatása. Az iszonyatos fejfájás is biztos csak az éhezéstõl volt. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Hát nem tudom. Ha a mézesmadzagot elhúzzák akkor lehet, hogy nem így.Ez kb. olyan, mintha bedobnám, hogy ültem, teszteltem egy ferrarit, de hogy megosszam veletek az élményeimet csak akkor osztom meg, ha meghívtok egy pizzára...:/

Azt azért vegyétek figyelembe, hogy Thy - bocsánat, Lowracer - a velo.hu-nak ír cikkeket és a tesztet is a lap keretein belül végezték el, bevonva a budakalászi üzletet, lévén, ott igen nagy a választék a B&M lámpákból. Meg hát ott dolgozik, ugye...

ps.: anno volt egy nagy lámpateszt a BIKEMAG-ban, amit Thy-al akkoriban jól kibeszéltünk,kritizáltunk, stb...benne akkor megfogalmazódott a gondolat, hogy kéne csinálni egy tesztet, de más technikával, kiküszöbölve a BIKEMAG tesztben talált/vélt hibákat. Nos, megtette.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Töredelmesen bevallom megbuktam mint sportember. A bringán ülve nem tûnt annyir vészesnek a helyzet, de mikor felálltam(volna) szédültem mint az állat, a kezem és a lábam pedig úgy remegett mint a gitárhúr.

Tipikus eléhezés, ha ismered ezt a kifejezést. Leesett a vércukorszinted az váltotta ki ezt a hatást. Gyorsan bekaphattál volna 3-4 szem szõlõcukrot vagy egy szelet müzlit vagy egy darabka csokoládét vagy ezeket együtt és néhány perc elteltével újjá születtél volna.
képtár

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Hát nem tudom. Ha a mézesmadzagot elhúzzák akkor lehet, hogy nem így.Ez kb. olyan, mintha bedobnám, hogy ültem, teszteltem egy ferrarit, de hogy megosszam veletek az élményeimet csak akkor osztom meg, ha meghívtok egy pizzára...:/

De most mééééé?
Nem szereted a mézesmadzagot?
:) :) :)
Egyébként te is csinálhatnál egy jó kis tesztet és aki kíváncsi lesz rá küld neked egy 100-ast hogy megoszd vele az infókat.

Így is lehet ;)
:) :)

Csak ezt az elején majd jelezd hogy ne legyen keserû az a mézesmadzag.
;)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Elõször is üdvözlöm Isukát a látni és látszani klub, látni szekciójában. A hónap végéig visszavásárlási garancia! :) :)

Arra ne is számíts, hogy visszaadom, maximum kölcsön, ha behalna a B&M:D
Megvolt a tesztje mikor végeztem Reku Papánál és jöttem hazafelé. Olyan sötét volt, hogy támaszkodni lehetett rá mikor elhagytam Gödöllõt. Kétségbe esnem nem kellett mivel van egy Egg White lámpám és nagyon jól teszi a dolgát.

A Chili-rõl csak annyit, hogy "WOW" és gratula. Egy halvány észrevétel: a paprika nem emelkedik ki a környezetébõl így tehát nem látható egy kiemelõ kontúr megtenné a hatását.
képtár