Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Akit kinéznek a baráti körbõl ha nem cserélt még Iphone 4-re, azt kinézik a Alfi 8-al is :)
Minden esetre a 8-as ára így még tovább esik! :)
Decemberben érdemes lessz nézni az Bikemag aprót!
Várok türelemmel...
:)

vendég_ambringa_*

vendég_ambringa_*
  • vendég

Engem érdekel, de csak "emberi" áron. Ha közelebb van a százhoz, mint a hatvanhoz, akkor inkább várok még egy évet, vagy kettõt...
Az Alfi 8-as is nyolvan fölött kezdett, most meg 30-40 között már lehet venni.

Akkor még érdemes lesz várnod, mert 120 körül lesz az agy+váltókar+szerelék+lánckerék kombó.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Sziasztok!
Ha valaki kacérkodott volna a 11-es Alfine szettel, akkor megérkezett. Most kaptam a telefont. Ha minden igaz fekete! Holnap postázzák.

Engem érdekel, de csak "emberi" áron. Ha közelebb van a százhoz, mint a hatvanhoz, akkor inkább várok még egy évet, vagy kettõt...
Az Alfi 8-as is nyolvan fölött kezdett, most meg 30-40 között már lehet venni.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
pislogtatok 1...2 Feltöltött kép
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

vendég_ambringa_*

vendég_ambringa_*
  • vendég
Sziasztok!
Ha valaki kacérkodott volna a 11-es Alfine szettel, akkor megérkezett. Most kaptam a telefont. Ha minden igaz fekete! Holnap postázzák.

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

.. Mire teszed?

kettõt pislogsz és ott van alatta a kész váz.
;) :) :)
Lompinál mát csak így meg.
:) :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Csinál négyet; egymással szembe oldalára fekteti és a tikok meg a kokasok féken vannak tartva.;) (Persze elõtte le kell vágni a szárnyukat, meg a lábukat...)

Félre téve a tréfát, ez már megint a helyi sajátosságok felszínre törése. Szarból, VÁRAT építeni. Mire teszed?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ez meg egy kis érdekesség aBikeMag apróból:
Sachs Elan (E12) 12 (!) sebis agyváltóval. A Sachs akart egy nagy durranást, a "nagy" sikerült. 3,5 kg! :) 1993-1996 között gyártották. Majd mikor a Sramhoz került (átnevezték E 12-re) cég egy év után megszüntete a gyártást. Tulajdonképpen ez az agyváltó volt az egyik oka annak, hogy a Sachs pénzügyi helyzete olyan szintre romlott, hogy el kellett adni...Feltöltött képJa, igen! 345% -17 évvel ez elõtt!

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

És most a tikok meg a nyulak meg ki-be járnak az udvarból? :) Jó lett!

Csinál négyet; egymással szembe oldalára fekteti és a tikok meg a kokasok féken vannak tartva.;) (Persze elõtte le kell vágni a szárnyukat, meg a lábukat...)
...

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

...egy jó hálós ülést .. most csináltam :D
.

Wazzze
Elsõre ez jutott eszembe.
:)
Tetszik.
inkább rugalmas mint merev az oldalaknál?
Mekkora a drót? 2mm? négyszög meg 20x20mm?
Minden véget lepontozni nem semmi.
:) :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Papa a multkor azon érdeklödött mért nem csinálok egy jó hálós ülést akkor most csináltam :D
Feltöltött kép

És most a tikok meg a nyulak meg ki-be járnak az udvarból? :) Jó lett!

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Papa !
Remélem nem sértettelek meg ! Nem személyeskedésnek szántam !

Lompi bá !
A haverom most szedi össze az anyagot egy merevvázashoz. Egy ilyen ülést mennyiért csinálnál neki ? Esetleg egy hagyományosat? Csak érdeklõdök.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Papa a multkor azon érdeklödött mért nem csinálok egy jó hálós ülést akkor most csináltam :D
Feltöltött kép
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
No, azokra a villamosokra nem ülnék fel! :D
Semmi S.O.S. Egyenlõre maradok a háttérben mint kíváncsiskodó. Pénzem még úgysincs, úgyhogy figyelem hátha kiokoskodtok (jó értelemben értsd!) valami költséghatékony megoldást a világítás problémánkra. Amúgy pedig maga az iskolai végzettség nem jelent semmit számomra. Sajnos ismerek olyan többdiplomás embereket is akikre a macskámat nem bíznám rá, de vannak olyan 8 általánost végzett ismerõseim, akik mind lexikális tudásukkal, mind pedig emberi vonatkozásukban toronymagasan fölöttem járnak.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Kíváncsian várom, Levi kísérleteit a dinamó-led kombóval, mennyire összehozható a dolog.

Levinek olyan mérnökkinézete van, szerintem menni fog neki. Ha nem, én is szereztem anno egy villamosmérnöki diplomát (hízott libáért), szerintem tudok segíteni.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Részleteznéd a fõbb alkatrészek és az ár megadásával?
Soha nem lehet tudni...
Köszi!

Én már kaptam képeket:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
és itt van róluk a galéria

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Lowracer!
Köszönöm a linket, kimondottan jól néz ki a lámpa. Ilyen bilux jellegûre gondoltam. Viszont úgy döntöttem hogy csakis agydinamós áramforrásban gondolkodom. Ne kelljen tartalék akksi, vagy meggondolni hogy mikor kapcsolom ki vagy be. A felfogatás lenne a kisebbik gond, amit ember gyártott, azt meg is lehet mahinálni. Kíváncsian várom, Levi kísérleteit a dinamó-led kombóval, mennyire összehozható a dolog.

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

A kép alapján Cree led. Van ilyen "Occsóért" meg van drágábban is. Isu Smartjában is ilyem Cree led van...

A lényeges különbség a ledek száma, az optika meg az elektronika (gyakorlatilag minden más) Ez melyik ár kategória? Gondolom inkább a macskaszem (vagy a szúró fehértojás, esetleg az egypontba világító rendõrlámpa)?

Hát elolvastam párszor, mire megértettem (talán:))
Ez 49900 itthon forintosítva. Ami persze rengeteg, de a két bajnok 200 körüli árához már nem. Fõleg, hogy majdnem azt tudja.

azsupi

azsupi

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Rekumbens ülést vennék ( optima vagy ahhoz hasonló )
06 30 6849611

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
A kép alapján Cree led. Van ilyen "Occsóért" meg van drágábban is. Isu Smartjában is ilyem Cree led van...

A lényeges különbség a ledek száma, az optika meg az elektronika (gyakorlatilag minden más) Ez melyik ár kategória? Gondolom inkább a macskaszem (vagy a szúró fehértojás, esetleg az egypontba világító rendõrlámpa)?