Minden esetre a 8-as ára így még tovább esik!

Decemberben érdemes lessz nézni az Bikemag aprót!
Várok türelemmel...

Engem érdekel, de csak "emberi" áron. Ha közelebb van a százhoz, mint a hatvanhoz, akkor inkább várok még egy évet, vagy kettõt...
Az Alfi 8-as is nyolvan fölött kezdett, most meg 30-40 között már lehet venni.
Sziasztok!
Ha valaki kacérkodott volna a 11-es Alfine szettel, akkor megérkezett. Most kaptam a telefont. Ha minden igaz fekete! Holnap postázzák.
.. Mire teszed?
Félre téve a tréfát, ez már megint a helyi sajátosságok felszínre törése. Szarból, VÁRAT építeni. Mire teszed?Csinál négyet; egymással szembe oldalára fekteti és a tikok meg a kokasok féken vannak tartva.
(Persze elõtte le kell vágni a szárnyukat, meg a lábukat...)
És most a tikok meg a nyulak meg ki-be járnak az udvarból?
Jó lett!
...egy jó hálós ülést .. most csináltam
![]()
.
És most a tikok meg a nyulak meg ki-be járnak az udvarból?Papa a multkor azon érdeklödött mért nem csinálok egy jó hálós ülést akkor most csináltam
![]()
Kíváncsian várom, Levi kísérleteit a dinamó-led kombóval, mennyire összehozható a dolog.
Én már kaptam képeket:Részleteznéd a fõbb alkatrészek és az ár megadásával?
Soha nem lehet tudni...
Köszi!
A kép alapján Cree led. Van ilyen "Occsóért" meg van drágábban is. Isu Smartjában is ilyem Cree led van...
A lényeges különbség a ledek száma, az optika meg az elektronika (gyakorlatilag minden más) Ez melyik ár kategória? Gondolom inkább a macskaszem (vagy a szúró fehértojás, esetleg az egypontba világító rendõrlámpa)?