Mint mikor ti álltok egymás mellett.;1041246']Tegnap este melléállítottam a lengõorrúmat. Vicces volt látni õket, Mazsié 110cm/2*26", enyém 145cm/2*28".

Mint mikor ti álltok egymás mellett.;1041246']Tegnap este melléállítottam a lengõorrúmat. Vicces volt látni õket, Mazsié 110cm/2*26", enyém 145cm/2*28".
Enged meg, hogy tiszteletlenül és rosszindulatúan vitába szálljak veled!Rövidebb a bringa. Csopperesebb a látvány.
Közben visszaolvastam a bejegyzéseket. Áruljátok már el nékem (Papa, Bist7), miért eröltetitek az a 20"-as elsõ kereket? Az SWB-nél egyértelmû, ezzel lehet alacsonyan tartani a hajtómûvet (tehát ott is kényszer), de egy LWB esetén? Tudom, izlések-pofonok, de van más ésszerû és a hétköznapi használatban is elõnyös tulajdonsága?
Volna egy-két megjegyzésem:
- miért nem forgattad irányba a fotókat?
- szívesen látnék fotót a gazdával - ahogyan lovagolja az új gépet! Az arányok szebbek lettek mint a Csilla "Piros-Medvés" keróján. Rövidebb a tengelytáv? Tapasztalatokról beszámolót kérünk!
- Az ülés alátámasztás engem biztosan nem bírna el! (ebben a lapos szögben) Mazsinak valszeg jó lesz.
- Lompiról mikor neveznek el utcát Seregélyesen?
Sok kellemes (sörrel teli) kilométert az "új" sport társnak!
Egy kedves Alpok-járó barátom hosszútávú tesztje a kényelemrõl. Megerõsíthetem, több alkalommal próbáltam különbözõ tengelytávú Tour Easyt és valóban nagyon kényelmes. Ha van lehetõséged, próbáld ki náluk!A hosszú tengelytávú gépnél erre a márkára gondoltál?
Easy Racers Recumbent Bicycles | Bicycles | Easy Racers Series
Inkább ilyenre.
Easy Racers Recumbent Bicycles | Bicycles | Easy Racers Series | Gold Rush Replica
Az elejét BMX-bõl.
Rövidebb a bringa. Csopperesebb a látvány.Tudom, izlések-pofonok, de van más ésszerû és a hétköznapi használatban is elõnyös tulajdonsága?
Üdv , István !
Szerintem ki kellene próbálni másfajta bringákat is. Van itt a srácoknak(is) lengõorrú, merev hajtásos, hosszú tengelytávú, teleszkópos, sima , stb... A Puding próbája pedig az evés !
Szia!
Dehogy probléma:)
Van belõle most már bõven. Ha kéred, akkor elrakjuk belõle azt, amennyire szükséged van.
A nagyobb kerék komfortosabb, ha akad otthon egy erre a célra használható monti, akkor már csak a szándék kell!
A kerekek, váltó, villa stb. megvan, ami speciális az a váz, az ülés és a kormány. Ez meg legyártható! Praktikus azért is, mert a továbbiakban a standard alkatrészek (sárfogó, csomagtartó, teló stb) és kiegészítõk használhatóak a géphez.
Üdv , István !Sziasztok.
Bemutatkoznék, Benkõ István vagyok Salgótarjánban lakom.
Már egy ideje olvasom az írásaitokat, nagyon tetszik a fekvõ bicikli és szeretnék egyet én is csinálni, ill csináltatni.
Most mentem nyugdíjba, igaz 4 órában még dolgozom nyugdíj mellett. (hogy meddig?)
180cm magas vagyok 80Kg nekem talán a "tatás" hosszú tengelytávú bicók tetszenek,
ezzel könnyebb átállni a mostani City Bike ról, amit naponta használok jó idõben.http://picasaweb.google.com/benko.istvan9/Kepek#5542388016455370610
http://picasaweb.google.com/benko.istvan9/Kepek#5542388015498932610
Mi a véleményetek a hátsó kerék kormányzásról?
Inkább ilyenre.
Easy Racers Recumbent Bicycles | Bicycles | Easy Racers Series | Gold Rush Replica
Az elejét BMX-bõl.
Sziasztok.
Bemutatkoznék, Benkõ István vagyok Salgótarjánban lakom
Miért cifráznád? Ha már LWB, akkor csináld egy féle (lehetõleg nagyobb) méretû kerékkel. A hajtómû a kerék mögött van, így a láncvonal miatt nem szükséges a kisebb kerék.Van egy bmx-em az elejét abból, 20" kerék hátulra 26 vagy 28" kerék
Egyáltalán nem haragszom.
Egyébként üdv a klubban!
Attól tartok h tökéletesen igazad van. A hegesztésekkel komoly gondok vannak. Elmélkedéseim egyik fõ tárgya a hol, mennyit kell vágni eldöntése. A CO-val "agyonhegesztett" anyag helyenként kiszámíthatatlanul lágy, máshol meg rideg és össze-vissza tele van feszültséggel mint most én is.
:confused:
Az elsõ ülés alatt pontosan ez a helyzet. Illetve én még lejjebb vagyok.