Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Hát ha ez így folytatódik, kezdheted csinálni a vízirekumbenst Lompi :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
nem kel meszemenni nálunk a melohejen a szerelö aknába 30cm vizál pegig dombtetön van :(
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

kemény a helyzet Szarvason, önti el a víz a mólókat, nyaralókat...

Kiskunhalason, szüleim házában, a pincében 130 cm víz áll. 30 cm van a talajszintig. A mélyebben fekvõ utcákat már lepi a víz. Após öreg, téglaalapú vályogháza elkezdett süllyedni, repedeznek a falak.
:(
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Már az elsõ pillanattól olyan kedves antipatikus fiatal ember benyomását keltetted.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
legalább az egereknek lesz hova menekülniük :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Még jó, hogy a "dombtetõn" van a vityilló.

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
kemény a helyzet Szarvason, önti el a víz a mólókat, nyaralókat...

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
úgy néz ki szombaton bevetés lesz:cool2:
remélem a jóidõ kicsal pár rájdert a darálóba...:):):)

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Hú de jól hangzik a 2011-es terv Python:)
Békésszentandrásra amúgy is lehetne jönni,egyrészt azért, mert remek házi serfõzde mûködik a faluban, másrészt a Hármas-Körös gátján fasza túrákat lehet nyomni, idén olyan jó állapotban volt, hogy helyenként 80-al simán lehetett menni kocsival, de biciklivel se volt gond vele. Remélem nem lesz semmi baja se a nyaralóknak se a gátnak, kicsit be van szarva mindenki(köztük én is, kb 15 éve nem láttam a régi szivattyúkat üzemelni :( ).

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
eladni nem akarom(ezen tértem meg:):):))csak hely hiánya miatt "padlásra"kerül

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
made in....:)
Feltöltött kép

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Mit jelent a megszüntetés? A vázra biztosan lenne jelentkezõ! Az Elefánt még szét van szedve, de remélem, hogy a hétvégére elkészül.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Python!

Régi rekumat megszüntetném.Ha viszont erre jársz és jó az idõ beszéltük pár km tekerés belefér.
Tod 3an vunk 2 rekuval.Ezekre az alkalmakra le tudod hozni a chili és az elefántot vagy egyenlõre hagyjam egyben a régit?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

A 2011 éves terv tetszik. Ha idõben konkretizálódnak a dátumok egyik másik még nekem is beleférne.
:)
A következõ nemzetközi túrakerékpáros találkozó nem tudom hol lesz, ha egyáltalán lesz. Papa (nem a Rekus Papa hanem a másik :) ) tervez valamilyen saját szervezést, de még csak ötlet szinten tart. :)

A fórumon tartjuk a kapcsolatot és egyeztetünk! :)

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

szokásos huzott acél 5/4x1.5 csö :)

megtaláltam, de mivel már jó pár éves, nincsen a kínálatában már.
inverter
kiváló a vázhegesztéshez.
;) :)

Python
A 2011 éves terv tetszik. Ha idõben konkretizálódnak a dátumok egyik másik még nekem is beleférne.
A következõ nemzetközi túrakerékpáros találkozó nem tudom hol lesz, ha egyáltalán lesz. Papa (nem a Rekus Papa hanem a másik :) ) tervez valamilyen saját szervezést, de még csak ötlet szinten tart. :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Erre próbáltam utalni a 7326-os hozzászólásomban, de senki se reagált rá. :(

A Chili nagyon jó lett! Gratula mindkét szülõnek ;)

Visszafelé válaszolnék:

- köszönet az elismerõ szavakért, nem volt könnyû vajúdás egyikõnknek sem. :) Sûrûn volt hallható a következõ párbeszéd:
Lompi: Jó az úgy, majd megszokod!
Én: Nem akarom megszokni! Annak nem ott kell lennie!
Én: Nem akarom megszokni! Annak nem olyan szögben kell lennie!
Én: Nem akarom megszokni! Annak nem olyan hoszban kell lennie!

És így tovább, és így tovább... :)

- A magam részérõl, még azt sem tudtam, hogy hol van PÉT. A hiányos általános mûveltség... Talán akkor is jeleztem, hogy a verseny nem igazán érdekel, de egy jó tekerésben szívesen és bármikor részt veszek. Kellemes túrának ígérkezik Budapestrõl Pétre letekerni és persze vissza. Igazán ezzel van gondom. Ha azon a napon legurulunk és vissza is jövünk, akkor a találkozó nagyjából egy szia hogy vagy-ban ki is merül. Márpediglenn a találkozó, az akkor találkozó, ha legurul néhány sör a sültkolbi mellé. Vagy rosszul tudom, ez egy több napos esemény? Mert akkor más a leányzó fekvése.

Az én elképzelésem egy -az ideihez hasonló "különleges kerékpárok" címû - találkozó. Amin csak részlegesen vettünk részt, és különleges kerékpárokkal nem is, de különleges emberekkel viszont találkoztunk. Ellenben kiváló kanyarokat nyomtunk estébe hajlóan. Hasonlóan pozitív élmény volt a Levi által szervezett kajak verseny és az éjszakai tekeréssel indított Balaton kerülés Lompival.

Abban bízom, hogy az idén össze tudnánk hozni pár két-három napos túrát. Ez lehet vándortábor jellegû, vagy kötött is. A helyeket tekintve is van már elképzelésem. A Balatonkerülés (Budapest-Seregélyes-Balaton-Seregélyes-Budapest) az idén sem maradhat ki! Laza két napba sûrítve, péntek délutáni indulással (éjszakai tekeréssel) és Szombat esti érkezéssel. Ezt a szezon elején és végén érdemes, kerülve a tömeget. Májusban Arad marathon. Békésszentandrási nyaralómba várok minden érdeklõdõt. Sátor, hálózsák, vízpart. 150 km Arad és másnap ugyan ez vissza, Békéscsabától már szervezett formában. Lehet hozni az Asszonyt is, az vigyázz a házra amíg elvagyunk! :) A terveim között szerepel egy Tisza tavi összeröffenés is, ezzel lehetõséget adva a debreceni bagázsnak egy jó bulira! A fõszezonban meg a Velencei tó többször is! A Velencei tótól meg nincs messze Seregélyes. Lompit sem kell nagyon tukmálni, hogy gerincre vágjon egy nyulat. Pláne, ha van mivel leöblíteni! :) Amikor nincs ilyen jellegû program akkor meg Szélvészékkel alapozunk. Ilyennek képzelem a 2011-es évet.

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Olyan messze van még a tavasz.... addig akár még Sínbiciklis gépe is elkészülhet. Sõt talán még a trike-unk se fog annyira csavarodni. ;) Valami kellemes tavaszi idõben ápr. végén - május elején lenne érdemes összehozni.

Messze van de legalább van idõ addig elrendezni a szabadidõt.
Péti Nagydij 2011. április. 24. Pétfürdõ.
kellemes tavasz.
április vége.
;) :)

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Olyan messze van még a tavasz.... addig akár még Sínbiciklis gépe is elkészülhet. Sõt talán még a trike-unk se fog annyira csavarodni. ;) Valami kellemes tavaszi idõben ápr. végén - május elején lenne érdemes összehozni.

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

... szervezni kellene egy "Lompibike és rekus , meg kerékpáros" találkozót. Mondjuk Seregélyesen vagy annak közelében - Velencei Tó?

A Chili nagyon jó lett! Gratula mindkét szülõnek ;)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

a fejlõdés iránya mindig az egyszerûsítés irányába haladjon.

Ahogy Ámerikában mondják: KISS!
KISS principle - Wikipedia, the free encyclopedia
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám