Most érdemes nyaggatni Lompi mestert, mert tavasszal már kevesebb ideje lesz. Nyáron meg szívesebben teker, mint hegeszt!
na ez hatott
Most érdemes nyaggatni Lompi mestert, mert tavasszal már kevesebb ideje lesz. Nyáron meg szívesebben teker, mint hegeszt!
Ventisit:
huuuuuuuu látod a képet meg a sajátodat egyforma vagy sem?
Ellent kell hogy mondjak! Nem ilyen! Ez a képen egy Ventisit. (http://www.ventisit.nl/foto/69.jpg) Az AM-es ennél sûrûbb, talán puhább és konfortosabb is. Ezért is vagyok kíváncsi arra, hogyan szellõzik! Sajnos tapasztalat hiányában errõl még nem tudok nyilatkozni.
Köszönöm! A blogot még nem is láttam;1045673']Ennyi:
Rekumbens - Annyira Más Bringa: Ambringa szivacs
Bár ennyi pénzért végül is mindegy...
Ellent kell hogy mondjak! Nem ilyen! Ez a képen egy Ventisit. (http://www.ventisit.nl/foto/69.jpg) Az AM-es ennél sûrûbb, talán puhább és konfortosabb is. Ezért is vagyok kíváncsi arra, hogyan szellõzik! Sajnos tapasztalat hiányában errõl még nem tudok nyilatkozni.
ilyen és 4 centi vastag comfort
Képet csinálnál róla?
Kiváncsi vagyok milyen
Mára is jó idõt mondtak bár most még nem úgy néz ki, hogy lesz is. Ma sajna nem érek rá pedig kimentem volna veled az AM-be. Tegnap pedig Benji nem ért rá, úgyhogy egyedül mentem.Én mára kaptam idõpontot!
Az áttört alu ülések baromi jól szellõznek velük (télen túlzottan is).
Én mára kaptam idõpontot!kiszaladtam Budakalászra és magamhoz vettem végre a megrendelt hazai gyártmányú fekete színû jól szellõzõ rekumbens ülõfelületet.
Belvíz ide, belvíz oda minden érintettel együtt érzek.
Ma viszont olyan kafa idõ volt napközben, hogy kiszaladtam Budakalászra és magamhoz vettem végre a megrendelt hazai gyártmányú fekete színû jól szellõzõ rekumbens ülõfelületet. Visszafelé már kényelmesebb módon ringatóztam az összteleszkópos rekumon.
nekem ez sem lenne nagy kihivás ugyérzem
tavasszal már felvettettem egy konstrukciót,lehet te még nem láttad.Az eleje kicsit kedvtelenítõ,de Lompi leegyszerûsíti:)Hát ha ez így folytatódik, kezdheted csinálni a vízirekumbenst Lompi