Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
[quote name='Reku Papa']Én nem látom ilyen rossznak a helyzetet. Igazából nincs itt komoly gond. Kell lámpa, csengõ, prizma, küllõprizma a bringára és kész. Meg láthatósági ruházat este, lakotton kívül. A KRESZ betartása se olyan eget rengetõ elvárás szerintem./QUOTE]

Még egyet is értenék veled, amennyiben a tapasztalat nem mondatna mást velem. Láttál már trafit, baleseti gócpont közelében? Jól láthatóan, elrettentve a szabálytalankodókat. Biztos van, de nem jellemzõ. Amit gyakrabban tapasztalok, hogy olyan helyeken bújnak meg, amelyek nagyobb bevételt hozznak. Tartok attól, hogy a kerékpárokkal is így lesz. Már most szeretném felhívni a háromkerekûvel közlekedõk figyelmét, hogy a gyalogátkelõhelyen csak gyalogosan!

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

kissé érdekes szerkezet dehát valahol elkel kezdeni :)

Ezt csak azért szerkesztettem, hogy legyen egy sz@rabb, amin megtanulok, meg megszokom a dolgokat, hogy mikor egy rendes Lompibike tulajdonosa leszek már legyen némi rutinom :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Mélységes letargiában vagyok. :(

Én nem látom ilyen rossznak a helyzetet. Igazából nincs itt komoly gond. Kell lámpa, csengõ, prizma, küllõprizma a bringára és kész. Meg láthatósági ruházat este, lakotton kívül. A KRESZ betartása se olyan eget rengetõ elvárás szerintem.

Don't worry, be happy! :)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
kissé érdekes szerkezet dehát valahol elkel kezdeni :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Holnap ülés készítés, apróbb beállítások, és kész van az elsõ, teljesen "szemétbõl" összerakott, 550Ft-os Rekumbensem :D
Ma volt a teszt vezetés, egész jól megy, kezes, igaz egy zsák szalma volt a seggem alatt :D :D :D
A neve is megvan: Only From Trash = Csak szemétbõl :)

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts

Rászállnak a biciklisekre a rendõrök jövõre

:)akkor nem maradt más, fel kell rakni a terep gumit :)

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
Tanár Úr! És a többiek!
Egy kis vidámsággal elterelem a borús gondolataitokat.
Új beteg a zárt-osztályon: Picasa Web Albums - Zoltán Kocziha - Makett reku

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Egyem a kis lelküket.

Bizonyára nincs más dolguk. :mad::mad::mad:Ha így megy tovább lassan megszûnik a '93 óta jól mûködõ Szélvész csapat. :mad:
18 év alatt átlagosan évi 10 túra (vagy több), átlagosan 100km (vagy inkább több) az min. 18000 vezetett túrakm Magyarországon (de lehet h több is mint 20ekm). Egyre inkább úgy érzem itt a vége. Mélységes letargiában vagyok.
:(

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 posts

Egyem a kis lelküket.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

Ha meg lesz tömve, biztosan alakít még a formán. A képek alapján használható az egység, de legalább is praktikusabb, mint az avatárodon lévõ cucc (bár messze nem olyan stílusos). A hevederek reflexiós csíkok vagy mezei hevederek? Valami zseb az elejére? Ahogyan az enyémen is van (azon hálós), hogy a menet közben szükséges eszközök hozzáférhetõek legyenek. Ital, telefon, pénztárca, szemüveg stb.
Mennyi a végösszeg?

Mezei fekete hevederek vannak rajta. A kommunikáció nem volt hibátlan köztünk, ezért a hálós zseb a táska oldalára került, és a rögzítésen is van mit finomítani. Ezeket ki fogja javítani a hölgy, aztán mehet a sorozatgyártás. 10 alatt nem fog megállni az ára, arra meg még én is kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz fölötte, mindenesetre mi kettõt rendelünk.

És ha már az italt szóbahoztad: ha jól számoltunk, akkor kb. 50 literes ez az egység, tehát jó közelítéssel 4 tálca sört bele lehet majd pakolni. Persze nem biztos, hogy a +50kg-t kibírja a táska, vagy a bringa.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Ha meg lesz tömve, biztosan alakít még a formán. A képek alapján használható az egység, de legalább is praktikusabb, mint az avatárodon lévõ cucc (bár messze nem olyan stílusos). A hevederek reflexiós csíkok vagy mezei hevederek? Valami zseb az elejére? Ahogyan az enyémen is van (azon hálós), hogy a menet közben szükséges eszközök hozzáférhetõek legyenek. Ital, telefon, pénztárca, szemüveg stb.
Mennyi a végösszeg?

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Elkészült a táska prototípusa. Van még rajta mit alakítani, úgyhogy holnap viszem vissza, de addig is itt van két kép:
http://kep.tar.hu/le...6804/95855620#2
http://kep.tar.hu/le...6804/95855619#2

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

Na ez az ! Ettõl tartok. A 4cm-es nálam kilõve. Nagyon elõretolna az ülésben, és a balacskó szinte hozzáérne a vázhoz. A 2 cm-es Race nemtom milyen lehet! Ér egyáltalán valamit?
Feltöltött kép

Én 2 centiset vettem magamnak pont azért, hogy ne szûkítse be az amúgy se tág ülésemet. A nyitott cellás polifoamhoz képest ég és föld a kényelem.

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Mondjuk ha ez is kap valami fényvisszaverõs cuccot akkor lehet nem lesz annyira feltünõ a"hiba"
Vagy ha festetsz rá valami csíkokat...
Bár nemtudom napfényben mennyire fog látszani

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
...hát ezüstszürke elefánt én még nem láttam...;), csak ilyesmiben :
http://www.haziallat...bebi-csalad.jpg
...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Hogyhogy a szürke mellett döntöttél?

Mert az elefánt is szürke... Nemtom. Úgy jött. Ezt nem akartam annyira feltûnõre, mint a Chilit. Gondoltam beleszürkölök a tömegbe. :)
Az ülõlap szép homogén lett, a többi meg össze-vissza. Nem egyenletes a szemcseszórás (mert hogy ezt is lehet ennél állítani). A hátsó villa nagyon szemcsés, a váz eleje meg majdnem síma...
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Jó-jó! a képek annyira talán nem mutatják a különbséget. Az is lehet, hogy mire össze lesz rakva és kap egy kis ezt meg azt, már én is megszokom! Most még duzzogok kicsit.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Nem rossz a szín. Az enyémnek is kellene valami, de fogalmam sincs milyen legyen.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Nem lett rossz a festés!
A Recusit meg tényleg kényelmesnek tûnik!Mindenesetre kényelmesebb mint a hagyományos bicikli :)
Hogyhogy a szürke mellett döntöttél?