Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

Szia Levi!

Én nem Budaörsi vagyok, a Bartók Béla úton lakom, és kb. minden munkanap kitekerek a Szabadság út végéig, majd este vissza.
8:30 körül szoktam indulni el, és 17:30-18:30 körül vissza.
Ma például nem így van, de általában igen.
Bármikor csatlakozhattok. :-)
Lompihoz mindenképpen bringával megyek, úgy láttam, hogy nyugisabb utakon kb. 70 km oda az út, azt hiszem ráér tavaszig a dolog.
De akkor szívesen szólok, ha jönnétek.
16-20 km egy napra ebben a havas idõben pont elég ahhoz hogy megérdemeljem a vacsorámat, és ne akarjak többet.
Nem fázom, ebben szerencsés vagyok, csak a folyamatos koncentráció fáraszt, amivel azt igyekszem kivédeni, hogy letaroljanak az éppen aktuális nem indexelõ, nem a vezetésre és az útra figyelõ autósok.
Csak egy megjegyzés még, ha már ezt felhoztam: azt hiszem, az utóbbi három évben sokat javult a helyzet.

Üdv:

Hasszan

Mi általábban épp ellenkezõ irányban közlekedünk olyankor, de hidegben nem tekerünk :). Ha máskor nem, valmikor tavasszal összefuthatnánk egy dél-budai tekerés erejéig. Úgy tudom, lakik még arrafelé rekus...
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Ezt el tudnád újra küldeni, nem kaptam tõled privátot.
Én se tudok küldeni neked, azt írja ki, hogy úgy vagy beállítva, hogy nem kaphatsz tõlem privátot.

liptak.piko.laszlo@gmail.com

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
már úgy sem:mad:

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

Na mizu, megy már?

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül már?

Na?

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

kösz

Na mizu, megy már?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

Sinbiciklisnek, hogy mikor hozzászólást írsz a "Válasz küldése" gomb mellett van az "Üzenet elõnézete" gomb, na arra rányomsz és látod a felsõ ablakban, hogy hogyan fog megjelenni az irományod, addig tudsz itt próbálkozni amíg az nem lesz amit te akarsz, azután a válasz küldése;)

kösz

Normogo

Normogo

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Ezt el tudnád újra küldeni, nem kaptam tõled privátot.
Én se tudok küldeni neked, azt írja ki, hogy úgy vagy beállítva, hogy nem kaphatsz tõlem privátot.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Én úgy érzem hogy te egy potencionális vírushordozó vagy, és nemhogy megkímélnéd a fiatalságot, inkább a fertõzést terjeszted! Milyen sportember lesz az ilyen gyerekekbõl! Még ülni sem tudnak majd rendesen a biciklin. :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Holnap érkezem vissza, a vasárnap jobb lenne. Telszámot és e-mail címet küldtem priviben a legutóbbi posztnál.

Normogo

Normogo

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

Nézegettem az idõjárást, szombatra napos idõt mond, igaz, -2 fok körül lesz, de ha nem havazik, és nincs jégpáncél a Hõsök Terén, szívesen kipróbálnék egy lengõorrút, ha valakinek van kedve, és ki tud jönni a gépével. Forraltbort, teát tudok vinni.
Még a tél folyamán ki akarom találni, milyen reku is lenne jó nekem, hogy tavasztól a gyakorlatban is el tudjam kezdeni a rekuzást ;-)
Elõre is köszönöm, ha valaki ráér!

Sziasztok!

Akkor holnap tud valaki jönni a Hõsök terére rekuval? Én meheztek délelõttre, vagy délutánra is, mai nappból kiindulva szerintem 1/2 1 körül lenne a legjobb. Ha nem jön senki, nem megyek fel Pestre.
Szóval szóljatok légy szíves, lehet mailen is: nagynorman@freemail.hu
Vagy küldjetek telefonszámot, hogy meg tudjuk beszélni. Itt gyönyörûen süt a nap, bár a hõmérõ a mínuszban van még mindig.

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

Király! Ilyen elsõ rugggódzás van az Elephantomon (és most már még kettõn). :)

Csak ne ilyen nehéz legyen:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Király! Ilyen elsõ rugggódzás van az Elephantomon (és most már még kettõn). :)

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
Egy érdekes kép: San Jose. Hol is árulnak rekut?:)
Posted Image

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts
Sinbiciklisnek, hogy mikor hozzászólást írsz a "Válasz küldése" gomb mellett van az "Üzenet elõnézete" gomb, na arra rányomsz és látod a felsõ ablakban, hogy hogyan fog megjelenni az irományod, addig tudsz itt próbálkozni amíg az nem lesz amit te akarsz, azután a válasz küldése;)
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Ha kérdésed van csak írj ! :)

Nem tudom kinagyítani. Elküldenéd a sinbiciklis@freemail.hu-ra?
Bár már volt ilyenem, de nem volt kényelmes. Mi a hiba?
Kép.Tár.hu

A nagyítással ne küzdj, nem ér annyit, csak a pixeleket rendezgettem át kicsit. Nagyitva tiszta kockás, azt hittem kicsiben jó lesz , dehát nem lett az:(

A képek feltöltését én a "képfeltöltés.hu" tárhelyrõl szoktam. Nem vagyok egy PC zseni, örülök ha valaminek a kezelését megtanulom, nem szoktam váltogatni. Ott úgy mûködik, hogy feltöltés után bal egérgombbal kijelölöm a DIREKT LINK szövegét ,de úgy, hogy a "http//" az elején ne kéküljön be,mert akkor duplán fog szerepelni, és nem lesz jó. Utána itt rákattintok a Kép Beillesztése logóra , jobbgomb és beillesztés. Próbálkozz nyugodtan, szerintem egyikünket sem zavarja, ha lesz egy pár rontott hozzászólásod. De ha egyszer rájössz legalább majd lelkesebben rakosgatod ezután képeket. Nekünk megéri! ;)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
hát bor nélkül folart bort csinálni bajos:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Isu! Ne legyél papírkutya! Ha süt a nap, akkor a hõérzettel semmi baj. Esõ, hó, szél esetén stornózzuk.
Ismét egy lehetõség a forralt bor szürcsölésére! :)

Nem tudom hogyan lehetnék papírblõki, ha otthon maradok a hidegben. Szürcsölés meg itthon lesz, ha nem felejtek el bort venni.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
Ha kérdésed van csak írj ! :)

Nem tudom kinagyítani. Elküldenéd a sinbiciklis@freemail.hu-ra?
Bár már volt ilyenem, de nem volt kényelmes. Mi a hiba?
Kép.Tár.hu

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

sziasztok lompi remélem azért még írsz a fehérvári fórumra

hogyne írnék nem rágtam be csak kicsit felment a pumpa de vannak fanatikus emberek mindenhol :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Isu! Ne legyél papírkutya! Ha süt a nap, akkor a hõérzettel semmi baj. Esõ, hó, szél esetén stornózzuk.
Ismét egy lehetõség a forralt bor szürcsölésére! :)