Jelentkezz be Regisztrálj

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Posted 2011. January 30. - 20:45

A cuccokat több módon és hamarabb is el tudom juttattni hozzád.
Posted 2011. January 30. - 20:25

Posted 2011. January 30. - 20:23

Posted 2011. January 30. - 20:16

Azér' a másik verzsijórul ne tegyetek fel kípet.
Posted 2011. January 30. - 20:02

A bogáncszár jelentése: összeragadt segszõr.
hehehehehe könnyebb kitépni mint mosni

Posted 2011. January 30. - 20:00

Milyen az a "bogáncsszáras" ?
Ugyan az mint a tépõzár.

Posted 2011. January 30. - 19:59

Milyen az a "bogáncsszáras" ?
Te milyen tudatlan vagy!
Nem ismered ezeket a népies kifejezéseket? Tyúkszem, lúdtalp, pidzahát...
A bogáncszár jelentése: összeragadt segszõr.
Posted 2011. January 30. - 19:44

Posted 2011. January 30. - 17:03

Már nem élnek, most mind ezer forinttal drágább.
Megjegyzem felmentem a honlapra, hogy javítsam az árat, de ott nincs is fenn a termékeink között a szivacsunk... Viszont a februárban induló új honlapon rajta lesz!
Egyébként az ülés kilukasztása nem ér sokat, ha nem megfelelõ szivacsot rak rá az ember. Arra viszont célszerû odafigyelni, hogy maradjon elég hely a felragasztásra, amit egyszerû pozicionálni a szivacson. Ha a felrögzítés tépõzárral történik, akkor persze ez nem olyan nagy gond, mert csak egyszer kell megoldani, de a kétoldalú ragasztószalag elkoszolódik és idõnként cserélni kell, ami nehezebb összelyuggatott ülésnél.
Illetve lukacsos ülésnél javasolt a sárvédõ használata, egyébként nem mindig a szárítást segítik a lukak...
Én részemrõl az általatok gyártott Recusit-et használom és a felerõsítésére pedig a bogáncszáras megoldást választom, helyet pedig ennek figyelembevételével hagytam. A lyukak szerintem az átszellõzést segítik elõ és azután csak a szárítást. Úgy gondolom, ha az ülés tele anyagból van akkor nem tud cirkulálni a levegõ eléggé és eredményként marad a csatakos hát. Véleményt majd csak a meleg napok beálltával tudok mondani mikor majd egy szál mezben hajtok. Hol van az még? Eddig talán ha háromszor használtam mióta meg van és beöltözve. Komfortosnak nagyon komfortos, az úthibákat is képes valamelyest kisimítani a 4 centisem.
Posted 2011. January 30. - 14:49

Az újdonságok rovatban találtam rá. A megújuló honlapba majd belekukkantok. Kösz az infót!Már nem élnek, most mind ezer forinttal drágább.
Megjegyzem felmentem a honlapra, hogy javítsam az árat, de ott nincs is fenn a termékeink között a szivacsunk... Viszont a februárban induló új honlapon rajta lesz!
Posted 2011. January 30. - 12:39

Kicsoda?;1062509']Mi általábban épp ellenkezõ irányban közlekedünk olyankor, de hidegben nem tekerünk
. Ha máskor nem, valmikor tavasszal összefuthatnánk egy dél-budai tekerés erejéig. Úgy tudom, lakik még arrafelé rekus...

Posted 2011. January 30. - 12:36

A legszelesebb részen még elfelejtetted kikönnyíteni!
Amúgy frankó kis ülés!
Az ambringa oldalán csak a novemberi akciós árak vannak a szivacsról. Ezek élnek még vajon?
Már nem élnek, most mind ezer forinttal drágább.
Egyébként az ülés kilukasztása nem ér sokat, ha nem megfelelõ szivacsot rak rá az ember. Arra viszont célszerû odafigyelni, hogy maradjon elég hely a felragasztásra, amit egyszerû pozicionálni a szivacson. Ha a felrögzítés tépõzárral történik, akkor persze ez nem olyan nagy gond, mert csak egyszer kell megoldani, de a kétoldalú ragasztószalag elkoszolódik és idõnként cserélni kell, ami nehezebb összelyuggatott ülésnél.
Illetve lukacsos ülésnél javasolt a sárvédõ használata, egyébként nem mindig a szárítást segítik a lukak...
Posted 2011. January 30. - 10:15

Posted 2011. January 29. - 22:39

A legszelesebb részen még elfelejtetted kikönnyíteni!
Amúgy frankó kis ülés!
Az ambringa oldalán csak a novemberi akciós árak vannak a szivacsról. Ezek élnek még vajon?
Szándékosan hagytam meg telibe az ülõfelületet, mivel a múlthéten voltunk sarazni és a felszerelt sárvédõ ellenére a kerék oda hordja a sarat, vizet. Talán jobb lesz így.
Szivacsról Murlánál a boltban érdeklõdj.
Posted 2011. January 29. - 17:03

A legszelesebb részen még elfelejtetted kikönnyíteni!Fogok kapni elegendõ levegõt, ha rajta lesz az ülésbetét?

Posted 2011. January 29. - 13:42

Posted 2011. January 29. - 11:47

Posted 2011. January 29. - 10:46

Részemrõl nem lenne akadálya, én nem szeretnék semmi jónak az elrontója lenni! Nagy buli lenne, az biztos!Arra még igen sokat kell várni.
:)
AM és LB egy csapatban?
Maaaaargit...![]()
![]()
Amikor néztem a videót, vágyakozva gondoltam egy hasonló túrára. Nem feltétlenül verseny keretein belül, lehet túrázva is. A gond nálam is inkább az idõtartam lenne, hogy miként lehet ennyi idõt kiragadni a hétköznapok rohanásából. Egy Duna-menti egy hetes túrára inkább van lehetõség egyelõre.
Posted 2011. January 28. - 23:16

Bátyám most informált, hogy a Kodály Köröndnél látott egyet, egész pontosan a bajnok utcában volt lezárva a kapuja elõtt

Python meg tényleg egy vírusgazda!

Posted 2011. January 28. - 22:20

A hétvégén, valamelyik este megpróbáljuk lépésrõl lépésre. Csak valami apróság lehet a dologban. Most viszont megyek aludni, mert 4.00-kor csörög a wekker. Jó éjt!már úgy sem:mad: