Gratula a "Pelsohoz" ! Nem indulsz az eredetin? Csak a dicsõségért, a részvét nem fontos!
Oly nagy örömmel látnám, ahogy a "gyári" rekukat alázod!
Több hónapja nem néztem rá erre fórumra, erre most idejövök és mit látok...
Bevallom elszomorodtam, hogy örömmel látnátok rekuink "alázását". Ha ellenségnek fogjátok fel az Annyira Más Bringaboltot, illetve az általunk forgalmazott "gyári" rekukat, az elég elkeserítõ. 6 éve keményen dolgozunk azért, hogy minél több emberrel megismertessük a fekvõbringákat. Biztos vagyok benne, hogy nem tartana itt a fekvõs kultúra hazánkban az Ambringa nélkül de nyilván nélkületek sem.
Sajnos épp elég olyan emberrel kell "megküzdenünk" nap mint nap, akik a hagyományos kerékpárokat vagy azok piacát féltik a fekvõbringáktól, nekem nem hiányzik, hogy olyanokkal is küzdjek, akikkel elvileg ugyanaz a célunk, azaz hogy minél nagyobb legyen a fekvõs közösség, minél többen üljenek rekura. Túl kicsi ez a piac ahhoz, hogy háborúzzunk, marakodjunk, de ha nagyobb lenne, akkor sem biztos, hogy egymás "alázása" a jó cél! Legalábbis szerintem.
Zétának egyébként én is szurkolok és gratulálok. Nem áll szándékomban vele, vagy a bringájával versenyezni, tisztelem a teljesítményét, és mindig örömmel olvasom tartalmas írásait a blogján. Csak megjegyzem például, hogy múlt héten önzetlenül segített nekünk valamiben (köszönöm neki ezúton is!), remélem nem vetitek ezt majd a szemére!
Nyáron a Grossglockneren sem az lesz a cél szerintem, hogy õ vagy közülünk valaki ér fel hamarabb, egyszerûen a hegyeket szeretnénk közösen meghódítani jó társaságban. Persze számít majd a bringa is, de az ember a legfontosabb. Hiába ülnék én a leggyorsabb kerékpárra, egy élvonalbeli bringás egy Tesco bringával lehagyna....