Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
igen
toljad neki!!!

Pistiq

Pistiq

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Ok, köszi a tippet. Még az ülésfelfogatást kell megoldanom és komplett a gép. Kapupánt csavart használtok?

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
2 ülés rögzítõ csavar alá rakjál tépõzárat az ülésre meg varrd fel az ellen darabját.
Nálam mûködik több mint egy éve.
Posted Image
bocs varrasd fel:D:D:D
toljad neki!!!

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Szia!

Én kétoldalú ragasztóval ragasztottam két csík tépõzárat az ülésre, az ellendarabjait meg asszony fölvarrta a recusitre.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Pistiq

Pistiq

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok!
Szereztem egy Optima ülést és egy hozzávaló recusit párnát. Mivel célszerû ezeket egymáshoz rögzíteni? Elsõre valami tépõzáras megoldásra gondoltam.
Ti hogy oldottátok meg?

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Ha szombaton 0,5 4kor nem esik, akkor 4re ki tudunk menni a Hõsök terére, ha az nem jó, akkor marad a jövö hétvége.

gery169

gery169

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Szombatra erõs felhõzetet és viharos szelet mondtak.
Én is örülnék ha valami összejönne.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Ha a hétvégi találkozó vasárnap lenne, akkor talán el tudnék menni, addig még gyógyulok meg pihizek.

;1156739']Nekem jó a szombat. Valaki?

Péntek vagy szombat lenne nekem jó. Hány órakor lessz a találkozó?

Nekem jó a szombat és a vasárnap is, csak szülessen egy döntés amihez igazodhatok.
Még annyit, hogy szombatra esõt ígérnek! Vasárnap felhõs napos.
(hétfõ csocsi-ragyi, kedd-szerda megint esõs :()

Normogo

Normogo

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

Ebben igazad lehet, de ettõl még lehetnének segítõkészek és udvariasak........ na meg azért némi alázatot is tanusíthatnának a vevõvel szemben, hisz belõlünk élnek.

Én pozitív tapasztalatokat õrzök az AM bringával kapcsolatban, mind a reku próba, mind a túra alatt segítõkészek, figyelmesek voltak.
Lehet, rossz napja volt az eladónak, persze ez téged nem vigasztal, ha pont kifogtad ezt a napot.

Normogo

Normogo

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Ha a hétvégi találkozó vasárnap lenne, akkor talán el tudnék menni, addig még gyógyulok meg pihizek.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Nekem jó a szombat. Valaki?

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Elõkerült egy régi gyártmányom az itteni apróban :) :)
Alu váz szegecselt ragasztott acél muffok, és tizenvalahány évesen is még mindig jól néz ki, (bár az ülést lecserélném).
Örvend a lelkem.
:) :)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Nekem sajnos ez a hétvége teljesen kilõve :(

gery169

gery169

vendég

• fórumtag
  • 21 posts

mumus007

mumus007

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Kedves fórumtársak!
Bocsi, hogy off témával foglalkozunk (ezzel én le is zárom ezt a témát, nem érdemel több szót).
Én sokáig vállalkozóként tevékenykedtem a nem is olyan távoli múltban, de mindíg igyekeztem alázatos lenni a megrendelõvel szemben. Szerintem ez nem egy egyenrangú kapcsolat. Alapvetõ probléma ma Magyarországon, hogy sokan fordítva ülnek a lovon........ :( Persze én nem tudom, hogy akivel beszéltem, a tulajdonos volt-e, vagy egy eladó. De ennek nincs is jelentõsége (mindkettõ az üzletet minõsíti). Vásárolni szerettem volna....... (szerencsére megtehetem, hogy vásároljak magamnak egy gyári bringát) de olyan kereskedõnek nem tömöm a pénztárcáját, aki nekem nem szimpatikus.
Így maradt az építés, mint alternatíva.
Ezért valószínû, hogy aktívabb résztvevõje leszek a fórumnak, mint eddig voltam.
Mégegyszer elnézést a téma felvetés miatt!
Mindenkinek sok, balesetmentes kilómétert kívánok!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Ebben igazad lehet, de ettõl még lehetnének segítõkészek és udvariasak........ na meg azért némi alázatot is tanusíthatnának a vevõvel szemben, hisz belõlünk élnek.

A segítõkészség és udvariasság létfontosságú a kereskedelemben. Az alázat viszont szükségtelen. Eladó és vevõ egyenrangú, szabad emberek, szabad akaratukból kötnek üzletet - vagy nem.

Én Attilával nem sokszor találkoztam, de maximálisan udvarias és segítõkész kereskedõnek ismertem meg. Ellenpólusa a vásári bazárosnak, aki így kedveskedik:

"Aki nem vesz, ne babrálja!
Menjen az anyja... valahol várja!"
:D
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

mumus007

mumus007

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
....... :( nekem ez a hétvége sajnos nem lesz jó. Habár a vasárnap még talán jó lehet. Majd figyelem a fórumot és csatlakozom a csapathoz, ha sikerül feljutnom Bp-re. Mindenesetre köszönöm a felajánlást. Én ugyan nem iszom alkoholt, de készülni fogok..... :)

mumus007

mumus007

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

Megint csak a boltosok védelmében: Ma, Magyarországon egy jogkövetõ boltos nem tud olcsó lenni.
- a közteher több mint 50%
- az ÁFA 27%

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Megint csak a boltosok védelmében: Ma, Magyarországon egy jogkövetõ boltos nem tud olcsó lenni.
- a közteher több mint 50%
- az ÁFA 27%
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Van rá esély :)