Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Mrobi,
érdemes az apróhirdetõket is pásztázni. Gyakori, hogy anyagárban kapsz rekut vagy vázat. Ja, és kipróbálásukból tanulsz.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Sziasztok. Még új vagyok ezen a téren. Nagyon megtetszetek ezek a fekvõ biciklik. Ahogy nézegettem õket nekem valahogy inkább a 3 kerekûek jönnek be. Ezek nyerték el a tetszésemet. Sajnos venni nem tudok ezért úgy döntöttem hogy inkább építenék.
Érdeklõdnék hogy a vázat milyen formájú acélból lenne célszerû megépíteni? Eléggé változatosak ezek is. Én inkább a zártszelvény fele hajlanék (könnyebb a mérés, vágás). Ti mit javasoltok?

Üdv a csapatban. :)
Egy újabb leendõ trájkos. ;)
Mielõtt bármibe is fognál, informálódj, ha lehet próbálj ki minél többet. Olvass vissza a topikban, sok tanácsot tapasztalatot írtunk be pár száz oldalon keresztül :) Megéri rászánni azt a nem kevés idõt.
Zártszelvény kezdésnek nem rossz, de kilóban biztos többet nyom majd mint csöves társai. A kérdésed meg azonnal meg is válaszoltad: a forma rendkívül változatos, ez is az egyik szépsége. ;)
Az építés sem egy olcsó mulatság, ekkor nem egyszerre adod ki a zsetont hanem apránként ;)

mrobi2010

mrobi2010

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok. Még új vagyok ezen a téren. Nagyon megtetszetek ezek a fekvõ biciklik. Ahogy nézegettem õket nekem valahogy inkább a 3 kerekûek jönnek be. Ezek nyerték el a tetszésemet. Sajnos venni nem tudok ezért úgy döntöttem hogy inkább építenék.
Érdeklõdnék hogy a vázat milyen formájú acélból lenne célszerû megépíteni? Eléggé változatosak ezek is. Én inkább a zártszelvény fele hajlanék (könnyebb a mérés, vágás). Ti mit javasoltok?

Pistiq

Pistiq

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Egyébként meglepõen gyorsabban tudok haladni a montihoz képest alacsonyabb sebességi fokozatban is. Isuka, köszönöm a lehetõséget, hogy megszerezhettem e gépet. És persze Benjaminak is :)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Köszönöm szépen!
Azért meglepõdtem, amikor hirtelen fel kellett kaptatni egy felüljárón.
Igencsak igénybe vette a combjaimat. Kicsit más ez, mint a hagyományos bringázás. Elkezdek gyúrni a rekus izmok kifejlesztésére.

Bizony-bizony, egy kicsit más. Tanács: emelkedõn ne izomból nyomjad, ahogy megszoktad a montin, hanem laza áttétellel pörgess. És akkor még levegõt is fogsz kapni menetközben:D
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Pistiq

Pistiq

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Köszönöm szépen!
Azért meglepõdtem, amikor hirtelen fel kellett kaptatni egy felüljárón.
Igencsak igénybe vette a combjaimat. Kicsit más ez, mint a hagyományos bringázás. Elkezdek gyúrni a rekus izmok kifejlesztésére.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Senki ne lepõdjön meg, ha Tata környezetében meglát ezzel a géppel.
Ma forgalomba helyeztem a bringámat!
:)

reku | Flickr - Photo Sharing!

He-he. Ezt mintha már láttam volna valahol! Úgy jártam mint Tom2. Egy kicsit megmelegítette a szívemet a bringa viszontlátása annak ellenére, hogy nem én voltam a tulajdonos. Kívánok vele nagyon sok boldog kilométert.
képtár

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts
Sajtóhiba!
képtár

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

szerdán mentem a futóért és láttam 1 bringát rákoskert buszmegállóba. ráismer valaki?? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Sajnálom de számomra ismeretlen, de jó bringának tûnik. Saját használatra döntenék még az ülésen.
képtár

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Sok-sok kellemes kilométert kívánok! Nyilván itt-ott még lesznek apróbb módosítások rajta, de jól vezethetõ gépezetnek tûnik.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Pistiq

Pistiq

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
:)

reku | Flickr - Photo Sharing!

b zsolt

b zsolt

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
szerdán mentem a futóért és láttam 1 bringát rákoskert buszmegállóba. ráismer valaki?? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
az új irányvonal.:D
ha nem lehet kikerülni,akkor át kell menni rajta:D:D:Dmuszály:)
toljad neki!!!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
hehe viktor te tudod:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Lompi!

Délután elkísérem a haverokat,közben megrángatom a vasat:)
Hazaérés után megmutatom az új irányvonalat:D:D:D
toljad neki!!!

irány a bükk

irány a bükk

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Az AM bringával kapcsolatban nekem is inkább rossz érzésem volt, hogy "miért nem vásárlok már mit nézelõdök" egy enyhe lenézéssel, de hát én is az a "tökölõs" típus vagyok.Végül is egy karbon rekut vettem tehát nem a pénz volt a lényeg inkább a hozzáállás

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

;1156832']Szia!

Én kétoldalú ragasztóval ragasztottam két csík tépõzárat az ülésre, az ellendarabjait meg asszony fölvarrta a recusitre.

Nekem mintha maga a tépõzár hátulja lett volna ragasztós. Meg is jegyezte az eladó, hogy férfiak veszik, mûszerfalra. A további nálam is így volt.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Akkor 4-kor Hõsök tere. Én hátsókerekessel jövök, Mazsi és Python hoznak lengõorrút.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

gery169

gery169

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Én jövök. Jó volna ,ha még jönnének páran.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Valaki jön ma?
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"