Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
No, mivel már Lompi és Isu is megsejtette a poént, nem húzom tovább az eposzt.
:)

Posted Image

Úgy gondolkodtam, hogy az országútis cimborákkal még egy 800.000 forintos karbon rekun is gyötrelem lenne együtt menni, hát inkább vettem egy olcsó, használt országútit. Megyek velük évente 6-7 alkalommal, annyit kibírok ezen a valagnyomorítón. A többire ott a reku.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

..
A A méterek szaporán gördültek a 622-es kerekek alá, és a bringás - szabályosan fújtatva - hamarosan leküzdötte a 100 m szintemelkedésû dombot. Az elsõ kereke beledöccent egy kátyúba, de a karbon villa jelentõsen tompította az ütést. Reku Papa elmosolyodott. "Na, ezt nem lesz könnyû leszakítani!"
...

Hány részesre tervezed a folytatásos eposzt ? Közben megint sötét lesz és képek nincsenek sehol. Csak nem lettél áruló és vissza ültél egy orszáútira?
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Na, Mazsi bringája is elérte végleges formáját:
Posted Image

Lompi Mester mûve (de gondolom, ez látszik rajta)!
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
..
Az út enyhén emelkedni kezdett, ahogy Reku Papa elhagyta Valkót. Közeledett a jól ismert emelkedõ, amelyen ki kívánta próbálni új bringája mászóképességét. A meredek szakasz elõtt abbahagyta a tekerést, ivott egy korty friss, hideg vizet a kulacsból. Az erdei csendben más hang nem hallatszott, csak a 19mm-es gumik surrogása a hûvös aszfalton, és a jellegzetes zíííííííííííí a racsni felõl, amit minden olasz bringás felismer: Campagnolo. Fürgén tekerni kezdett. A reggeli hidegben a sebességmérõ LCD-jén a pedálfordulatmérõ lomhán ugrott nulláról hetvenre. A mûszer alatt keresztbe húzódó kormány fényes, fekete felületét átszövõ szürkés szálakon megcsillant a napfény. Papa megkezdte a mászást. A bringa engedelmesen feszült a lejtõnek, a sebesség már 20%-kal haladta meg a Bacchettán elért maximumot. A méterek szaporán gördültek a 622-es kerekek alá, és a bringás - szabályosan fújtatva - hamarosan leküzdötte a 100 m szintemelkedésû dombot. Az elsõ kereke beledöccent egy kátyúba, de a karbon villa jelentõsen tompította az ütést. Reku Papa elmosolyodott. "Na, ezt nem lesz könnyû leszakítani!"
...

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Új bicajom van!

Nekem is elkészült az egyik bebebeee
:) :)

Bullseye

A másikhoz meg az alkatrészeket várom.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

szerintem papa megnyerte a lotto 5 öst és vet egy carbon rekut :)

Lottó ötös? Akkor vesz mindenkinek! (ja és Papa a legjobb barátom! :) vagy bárki, aki nyer pár száz millát)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Majd holnap lefényképezem, ha lesz némi fény.

No! Világos van!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
szerintem papa megnyerte a lotto 5 öst és vet egy carbon rekut :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Áttérítedd ÕKET is a fekvõbringára?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
No szóval...

A múltkori leszakadásom óta tipródok, hogy mit lehetne tenni, hogy együtt bringázhassak az outis cimborákkal. Bár 6 kg túlsúlyom is van és gyenge is vagyok, az erõnlét fejlesztése nem elegendõ, mert õk is túlsúlyosak és gyengék a szezon elején. Másik bicaj kell. Ami sokkal gyorsabb az emelkedõkön. Ha rekun tartani akarom a tempójukat, csak egy választásom marad. folyt. köv.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Nekem 164 lett a vége, Beninek meg hússzal több. Köszi a társaságot, meg a sört! A pirospaprika cipelte szépen a százegynéhány kilót. Emelkedõn lassan, lejtõn annál gyorsabban. Egy Outissal össze is akaszkodtam Leányvár környékén. Emelkedõn megszégyenítõ távolságot vert rám, de a völgybe már én értem hamarabb. Ezt eljátszottuk kétszer-háromszor, szerintem még most sem érti... :)

Ezért is adtam el a könnyû outimat (még 80kg sem vagyok)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Posted Image
Nekem 164 lett a vége, Beninek meg hússzal több. Köszi a társaságot, meg a sört! A pirospaprika cipelte szépen a százegynéhány kilót. Emelkedõn lassan, lejtõn annál gyorsabban. Egy Outissal össze is akaszkodtam Leányvár környékén. Emelkedõn megszégyenítõ távolságot vert rám, de a völgybe már én értem hamarabb. Ezt eljátszottuk kétszer-háromszor, szerintem még most sem érti... :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

és meg sem mutatod? képet-képet:)

Majd holnap lefényképezem, ha lesz némi fény.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Új bicajom van!

és meg sem mutatod? képet-képet:)
képtár

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Új bicajom van!

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

https://picasaweb.go...441027838463362

Mi tavaly voltunk ugyan itt, szerintem nem utoljára, de legközelebb már rekuval. Az idei terv a Dráva menti kerékpár út Dobbiacoból(IT) indulva. Egyenlõre még csak terv. Nem tudom még lesz-e belõle valami. Igaz tavaly is így kezdõdött.
képtár

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
https://picasaweb.go...441027838463362

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

A választ megkaptad Benjami billentyûzetébõl de, ha nehézségbe ütköznél akkor max, kerülsz egyet Salka-ig ami nem nagy távolság és közúton megtudod oldani a problémát. Jó utat.

Mind2töknek köszi a választ. A vasúti hídnál majd csak lejutok valahogy. A szalkai utat ismerem, arra járok Kemencére hajtányozni, a sínbiciklivel.

Más: 2009ben, valahol Ausztriábanhttps://picasaweb.google.com/107962494691296828287/PassauBecsKrpTura2009#5588441027838463362

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Vigyázat ! Idõparadoxon lépett fel ! A mondat helyesen : Szép idõnk volt és jó a sör. Eme fontos tényezõ idõjárás, és idõzóna független. Huhhh.... Még jó hogy nem kerültetek emiatt egy másik dimenzióba.

Bocs tévesztettem a sör mindig jó, remélem hamarosan egy közös sörözésre is sört tudunk keríteni.

Én még MTB vel terveztem, forditva Esztergomig, de már trike-kal fogom abszolválni. A Helemba-szob szakasz milyen volt?

A választ megkaptad Benjami billentyûzetébõl de, ha nehézségbe ütköznél akkor max, kerülsz egyet Salka-ig ami nem nagy távolság és közúton megtudod oldani a problémát. Jó utat.
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Nnnnno!
Beni meghívott holnapra, valamilyen önszervezõdött IWIW csoport kerékpáros túrájára. A cél Esztergom, a találkozó helyszíne Margitsziget 10.00 a szökõkútnál. Ha van olyan jelentkezõ, akinek nincs fekvõje, de van kedve és gyakorlata, akkor jelentkezzen. Van egy plusz gépem.