kiskerekû poénbicaj.
Nálunk is van 1 ilyen a szemétledobóban. Mindig nézegettem, hogy milyen sínbiciklit lehetne belõle csinálni. Lehet, hogyy még sem vasúti hajtány lesz?:cool2:
kiskerekû poénbicaj.
:)amúgy én erre tippeltem:)extrém alacsony üléspozíció, agresszíven magasra helyezett hajtómû,
Képem egyelõre nincs, de próbaút már volt, addig is lehet tippelni...
Annak is szántam (a magam nyers modorában). A kormány-stucni felfogatása példa értékû! A recúgbensen a helye! Az elejét sem bonyolítottad túl. A hajtómû alsó csöve, csak a keréktõl válik ketté, ez is tök jó öttlet! Még a színe az arany -kék is bejövõs! A homlokcsõ lehetne laposabb, de nyílván ez volt készen. Kár lett volna szétvágni.Köszi, igyekszem bóknak venni
Se csengõ, se prizma.
DeAz extrém alacsony üléspozició mibõl jött, mert ez nem az... ?
/egyébként aranyos, jópofa bringa/
Köszi, igyekszem bóknak venniTanulság: Ne gondolkozz, just do it! Tudsz te, ha nem akarsz!
Leleplezõdtem, hát már mindenhol ott vannak a rekus társadalom téglái?
Szóval igen, Isunak és Papának volt jó a tippje: kiskerekû poénbicaj.
A képtárban van még több kép, meg majd lesznek videók is, hamarosan...
poén bicaj...
Nagyonnagy:cool2:, viszont ha tényleg ilyen nagy bicajos ellenõrzések lesznek ahogy beharangozták ezzel úgy megbüntetnek h ihaj.
Nagyonnagy:cool2:, viszont ha tényleg ilyen nagy bicajos ellenõrzések lesznek ahogy beharangozták ezzel úgy megbüntetnek h ihaj.kiskerekû poénbicaj
Leleplezõdtem, hát már mindenhol ott vannak a rekus társadalom téglái?
Szóval igen, Isunak és Papának volt jó a tippje: kiskerekû poénbicaj.
Ma a feleségem egy érdekes, kis kerekû, alsókormányos, alacsony rekumbensrõl számolt be a BEAC pálya mellett. Hmm. Motyoo? Csak nem jártál arra?Hasszan
Nem is mertem írni, természetesen alsó kormányos ez is....... de hova rakhatta az alsó kormányt?
pycikli"extrém alacsony üléspozíció, agresszíven magasra helyezett hajtómû, faülés, patkófék.... mindehhez 70 fokos villaszög és persze elsõkerékhajtás. És könnnnyûûûûûûû!!!!!! 13 kg!
Szerintem valami kis kerekû, (talán 16"-os) szerkezet.http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT4WzWbAQZi-DFpn3qne2_U4ha9t2AMGHlIj-cHlTgQ4AAsIcW6Ilyesmire tudok gondolni, kerekek persze lehetnek egyforma méretûek és az elsõkerék hajtást meg hozzá gondolom.
Pycikli=pici bicikli
Szerintem valami kis kerekû, (talán 16"-os) szerkezet.http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT4WzWbAQZi-DFpn3qne2_U4ha9t2AMGHlIj-cHlTgQ4AAsIcW6Ilyesmire tudok gondolni, kerekek persze lehetnek egyforma méretûek és az elsõkerék hajtást meg hozzá gondolom.Nálam is van fejlemény - kicsit újragondoltam a dolgokat: extrém alacsony üléspozíció, agresszíven magasra helyezett hajtómû, faülés, patkófék.... mindehhez 70 fokos villaszög és persze elsõkerékhajtás. És könnnnyûûûûûûû!!!!!! 13 kg!
Képem egyelõre nincs, de próbaút már volt, addig is lehet tippelni...