Jelentkezz be Regisztrálj

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Írta 2011. május 21. - 21:38

közel 5 óra alatt jártam meg minden megállással,
mintha kutyák kergettek volna:)
Írta 2011. május 21. - 21:16

Jah kérem, a nemzetközi hírnév!LIPI HOL VAN?...

De te engem jól megvezettél! Azt mondtad a telefonba, hogy holnap tekersz Battonyáig egy órát. (ami nekem nem lett volna jó) Ehhez képest ma nyomtál négyet! (ami jó lett volna) A nullásról fordultam vissza, hogy lepakoljam a bicajt.

Írta 2011. május 21. - 21:06

Holnap megint eléjük megyek a felén túlra.Nem fogok erõsködni laza 25-ös átlag jó lesz.(maximum)
Jah!!!
megkérdeztem 2 bringást a másnapi rajtidõpontról.Én elköszöntem,õk is.De feltettek még egy kérdést:
LIPI HOL VAN?...

Írta 2011. május 21. - 20:53

Írta 2011. május 21. - 20:25

Keresd Levit, neki személyes kapcsolata van a céggel. Talán tudd segíteni.Cangira nevû vállalkozás
Jó lett, bár az én szememnek hiányzik az ülés és a hátsótengely közötti, a homlokcsõtõl lefutó gerinccel párhuzamos ülésmerevítõ. Nyílván az ülésnek nem hiányzik...valami ilyesmi

TÚRATÁRSAKAT KERESEK HOLNAPRA, BÁRHOVÁ!
Írta 2011. május 21. - 14:52

Írta 2011. május 21. - 14:07

Írta 2011. május 21. - 10:23

Írta 2011. május 21. - 07:00

én valahol ott leszek,:)keressétek a zöldet:)

Írta 2011. május 19. - 16:27

Ez kell nektek. Egy kérdezést szerintem megér. Bár mindkettõktõl messze van.
Voltam az öreg mesternél (jóval 60 felett ) jövõ hétre elkészül, 2-5 ropi közöttire tippelt. Kellett egy láncdarab hogy méretet vegyen hozzá. 62 fogasra kértem, a többit rá bíztam.

Írta 2011. május 19. - 13:30

Igazad van.
Miután leírtam jöttem rá én is hogy nem a 62-es tányér ára szerepelt ott. sebaj.mindig az a kapkodás
Viszont kíváncsi leszek milyen árat mondanak vízvágásra cakk pakk tervezéssel anyaggal munkadíjjal esztergált fogakkal. ha még ez is ott lesz a tíz körül, le a kalappal.
Ez kell nektek. Egy kérdezést szerintem megér. Bár mindkettõktõl messze van.
Írta 2011. május 18. - 19:04

Köszi Lazac, hasznos volt, jó többfelõl tájékozódni.
Én láttam a linket, nézd meg Te is.
Van ott egy legördülõ lista. A 60T ára 51,95Euro + 9,95Euro a posta költség Magyarországra.
Összesen 62Euro ~ 16'650Ft.
HOL? Akkor én sem vacakolnék.
A vágási meló szempontjából mindegy, hogy acél, alu, vagy üveg - ez a technika szinte mindent elvág kb. ugyanazzal a tempóval. Elõzetesen annyit hallottam az árról, hogy kb. 20ezerFt óránként. A gép 3mm-es anyagba kb 600mm-t el tud vágni percenként! Kérdés, hogy a vezérlõ program elõállítása, a külön ezzel a kistétellel vacakolás mennyit tesz hozzá. Saját magam azt mondom, h 10eFt felett nem kell - ebbõl adódott a leírt limit. Ajánlatom még nincs. Keresni nem akarok rajtatok.
Igazad van.
Miután leírtam jöttem rá én is hogy nem a 62-es tányér ára szerepelt ott. sebaj.

Viszont kíváncsi leszek milyen árat mondanak vízvágásra cakk pakk tervezéssel anyaggal munkadíjjal esztergált fogakkal. ha még ez is ott lesz a tíz körül, le a kalappal.
Írta 2011. május 18. - 18:06

3-as anyag fogaknál lekeskenyítve
teletányér
Jó, hogy írtad!
Ez a cucc nem csinálja meg a "lekeskenyítést", csak kivágja a körvonalat CNC vezérléssel.
A kész munkadarab lemezvastagsága állandó.
A finomsorjázás (minimális él képzõdik), és a fogak továbbmunkálása "Házi feladat"
Írta 2011. május 18. - 17:50

Köszi Lazac, hasznos volt, jó többfelõl tájékozódni.Lásd Lazac linkjét 38 euro áron aluból.
Én láttam a linket, nézd meg Te is.

Van ott egy legördülõ lista. A 60T ára 51,95Euro + 9,95Euro a posta költség Magyarországra.
Összesen 62Euro ~ 16'650Ft.
Hát a 10-es ár a gyári
HOL? Akkor én sem vacakolnék.
A vágási meló szempontjából mindegy, hogy acél, alu, vagy üveg - ez a technika szinte mindent elvág kb. ugyanazzal a tempóval. Elõzetesen annyit hallottam az árról, hogy kb. 20ezerFt óránként. A gép 3mm-es anyagba kb 600mm-t el tud vágni percenként! Kérdés, hogy a vezérlõ program elõállítása, a külön ezzel a kistétellel vacakolás mennyit tesz hozzá. Saját magam azt mondom, h 10eFt felett nem kell - ebbõl adódott a leírt limit. Ajánlatom még nincs. Keresni nem akarok rajtatok.
Írta 2011. május 18. - 16:04

Körkérdés
130-as osztókörrel 60T kivágott lánckerék kit érdekelne? - nem elvi síkon...
Legyen az árhatár így elõzetesen 10eFt/db - igyekszem leszorítani, de valahonnan el kell indulni.
Pillanatnyilag találtam egy miskolci vízvágós céget, és megvan a célszemély telefonszáma - igazából nem járok sehol, nem igérhetek semmit, de a kereslet oldalát is fel kellene mérnem.
Rozsdamentes anyagból jó lenne?
Milyen vastag legyen? - a 3-as megfelelõ?
Nekem egy kellene - kinek még?
Hát a 10-es ár a gyári, ennél csak olcsóbban érné meg maszekba.
Lásd Lazac linkjét 38 euro áron aluból.
holnap utánkérdezek az itteni mesternél mennyiért vállalná aztán referálok.

3-as anyag fogaknál lekeskenyítve

teletányér

Írta 2011. május 18. - 13:10

Igen, épp ezt vizslattam, hogy a tányér ilyen nagy vagy a hajtókar ilyen rövid? Erre kiderül, hogy mindkettõ, ejjHa már szóba hoztad....
...már csak meg kellene keresni. Szeretném felhívni a figyelmet, a rövidített hajtókarokra!

60T tányér még jól jöhet, ha belevágok a 2x20-as bringába, de erre egyelõre pontosan 50 a százalék... Szóval nem merek tutira berendelni belõle.
Írta 2011. május 18. - 12:45

Ha már szóba hoztad....a 62-es Pithon kollegához került a sárga frontossal együtt (ami zöld lett)
fogaskerék készítõ gyártotta 3-as acél lemezbõl úgy hogy vittem egy lánc darabot és azt kértem hogy ahhoz csináljon egy 60-62-es tányért 1 hét múlva mentem érte. majd el az esztergályoshoz hogy marja ki az adott formát belülrõl. Aztán homokfúvás- szinterezés és az eredmény látható.
Jó pár évvel ezelõtt.
Most a belsõ kikönnyítést megoldom fúróval, reszelõvel. izzasztó robotolás de óccsó

...már csak meg kellene keresni. Szeretném felhívni a figyelmet, a rövidített hajtókarokra!
Írta 2011. május 18. - 11:52

Ja és nekem van!

Írta 2011. május 18. - 11:41

Körkérdés
Legyen az árhatár így elõzetesen 10eFt/db - igyekszem leszorítani, de valahonnan el kell indulni.
Pillanatnyilag találtam egy miskolci vízvágós céget, és megvan a célszemély telefonszáma - igazából nem járok sehol, nem igérhetek semmit, de a kereslet oldalát is fel kellene mérnem.
Nekem is egy. Számomra a súly most másodlagos, csak játszani kellene.
Írta 2011. május 18. - 11:31