A kerékpárok számát a garázsban:
elsõ sorban, az asszony,
másod sorban, a pénztárca,
harmad sorban, a képzelet,
határozza meg.
Na így nincs nekem Recum 4 éve.
Talán majd most... :-)
A kerékpárok számát a garázsban:
elsõ sorban, az asszony,
másod sorban, a pénztárca,
harmad sorban, a képzelet,
határozza meg.
Nekem nem tetszik. Kicsik a kerekei, kátyúérzékeny. Alacsony, a városi forgalomban láthatatlan. A comb állandóan hozzáér a lánchoz, olajos lesz a gatya. Nem tudok olyan felhasználást, amire pont ez a jó bringa.
Ha túrázgatni akarsz, vedd meg a lengõorrúmat!
https://picasaweb.go...326763791322450
Nekem nem tetszik. Kicsik a kerekei, kátyúérzékeny. Alacsony, a városi forgalomban láthatatlan. A comb állandóan hozzáér a lánchoz, olajos lesz a gatya. Nem tudok olyan felhasználást, amire pont ez a jó bringa.
Ha túrázgatni akarsz, vedd meg a lengõorrúmat!
https://picasaweb.go...326763791322450
Hely a garázsban. (Pihenget ott jelenleg 8 bringa, és ifjú hitvesem néha nem tartja viccesnek a kialakult helyzetet. Lehet, hogy a montim is megy, ha a fiam érve, miszerint majd télen azon akar görgõzni, nem gyõzi meg a kastély úrnõjét.)
;1126287']
Papa!
Hogyhogy eladósorba került a lengõorrú? Mi lesz helyette?
;1126287']Gabor88!
Ha az árában benne van az elsõ villa, kormány, ülés, és a görgõk is, akkor az a 25 000 Ft nem rossz, de a bringa csak (minden bizonnyal nagyon jó) játéknak lesz jó.
Papa!
Hogyhogy eladósorba került a lengõorrú? Mi lesz helyette?
Sziasztok! Errõl a géprõl mi a véleményetek?: Fotelbringa váz eladó « REKUMBENS « Kategóriák tallózása
... mennyivel tudsz gyorsabban menni mint pl. egy trekkinggel?
Szívesen betársulok én is. Kérdés, hogy az ülés (eleje) - hajtómû (tengelyközép) távolságot mennyire lehet lecsökkenteni a hajtómû betolásával? Megmérnéd?
sok boldog rekun töltött szülinapot
Sziasztok! Errõl a géprõl mi a véleményetek?: Fotelbringa váz eladó « REKUMBENS « Kategóriák tallózása
...
Túrázásra nem igazán javasolt egy ennyire alacsony gép.Sziasztok! Errõl a géprõl mi a véleményetek?: Fotelbringa váz eladó « REKUMBENS « Kategóriák tallózása
Nagyon tetszik, viszont soha nem volt még rekum, így nem tudom hogy mit kell megnézni egy ilyen gépen. Egyszer próbáltam ki haverét(házilag gányolta), az nagyon tetszett. Annyit tudok errõl a géprõl hogy egy német gyártású Zox 20-típsú reku házilag készített másolata. Olvastam hogy ez egy lowracer, nem tudom ez mennyire befolyásolja a hétköznapi használhatóságot, ill. a túrára való alkalmasságot. Viszont a sebesség miatt eléggé tetszik, ha minden jól megy jövõ héten ki is fogom próbálni.