Valószínûleg elutazom a hétvégén. De ha az én "túrámhoz" szeretne valaki csatlakozni akkor a péntek reggel indulok bringával Kiskunhalasra, hétfõn meg visszaRemek! Benit felfûzhetnéd Kistarcsán (Beni jössz egyáltalán?) az uszodánál. Onnan elgurultok hozzám és innen tova gördülnénk Pythonhoz, ahonnan együttesen érkeznénk a MadarasTeszkóParkolóba kb. 10-re.
Jelentkezz be Regisztrálj
Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Posted 2011. September 14. - 18:18
Posted 2011. September 14. - 17:33
Szombat délelõtt nekem is jó lenne. Én a 30-ason mennék befelé, akár út közben is csoportosulhatnánk.
Remek! Benit felfûzhetnéd Kistarcsán (Beni jössz egyáltalán?) az uszodánál. Onnan elgurultok hozzám és innen tova gördülnénk Pythonhoz, ahonnan együttesen érkeznénk a MadarasTeszkóParkolóba kb. 10-re.
Posted 2011. September 14. - 15:30
Bizony, az egy nagyon karcsú, kecses hajtómû. Nem ám valami zártszelvény vázba beépíteni!
Egy nagyon karcsú, kecses vázba lesz épitve, márcsak össze kell hegesztetnem
Posted 2011. September 14. - 13:40
Asszony már tudja
Amúgy tegnap jött meg, jónak tünik minden, elvileg pár száz km van benne, de az állapota tükrözi is...de az a Centaur hajtómû nagyon tetszik, és 53/39-esként 665g.
Bizony, az egy nagyon karcsú, kecses hajtómû. Nem ám valami zártszelvény vázba beépíteni!
Posted 2011. September 14. - 12:53
Annyit megért az már biztos ! Melyik kenõcs gyógyítja? Azért légy óvatos a könnyen beszerezhetõ dolgokkal mert valamelyiknek súlyos szövõdményei lehetnek ! Ha meg az asszony megtudja...
Asszony már tudja
Amúgy tegnap jött meg, jónak tünik minden, elvileg pár száz km van benne, de az állapota tükrözi is...de az a Centaur hajtómû nagyon tetszik, és 53/39-esként 665g.
Posted 2011. September 14. - 09:09
Na énis régen jelentkeztem már
Centaur hajtómûves Veloce szettet jóáron vettem 46.000Ft-ért?
Annyit megért az már biztos ! Melyik kenõcs gyógyítja? Azért légy óvatos a könnyen beszerezhetõ dolgokkal mert valamelyiknek súlyos szövõdményei lehetnek ! Ha meg az asszony megtudja...
Posted 2011. September 14. - 08:01
Posted 2011. September 14. - 06:31
Posted 2011. September 13. - 22:28
Ha mondjuk az Ebihal a cél állomás, megnézhetnénk az óbudai Auchan parkolót is. Útba esik. (Nekem a Bazilika is jó.)
Auchan parkoló még jobb. Már persze, ha a többiek is egyet értenek vele. Ott tanultam lengõorrúzni. Délelõtt 10 az nem túl korai, ugye? Ebihal ne legyen a cél állomás, hanem csak köztes célpont. A többit majd kitaláljuk.
Posted 2011. September 13. - 22:19
Látod erre nem is gondoltam! Ha ott nem jó akkor mehetünk a Szent István térre a Bazilikához, az is elég nagy.
Többiek, mit szóltok?
Ha mondjuk az Ebihal a cél állomás, megnézhetnénk az óbudai Auchan parkolót is. Útba esik. (Nekem a Bazilika is jó.)
Posted 2011. September 13. - 22:11
Szombat OK. Mondjuk, kérdéses a nemzeti vágta elõkészületei miatt.
Látod erre nem is gondoltam! Ha ott nem jó akkor mehetünk a Szent István térre a Bazilikához, az is elég nagy.
Többiek, mit szóltok?
Posted 2011. September 13. - 21:01
Hallo, mindenkinek. A mult hetvegere volt valami Hosok terei szervezkedes ami sokak egyeb iranyu elfoglaltsaga miatt elmaradt. A mostani szombathoz mit szoltok? Utana laza bringatura esetleg Ebihalazassal egybekotve. A betegek felepulesere ihatnank is valamit.
Szombat OK. Mondjuk, kérdéses a nemzeti vágta elõkészületei miatt.
Posted 2011. September 13. - 19:54
Posted 2011. September 13. - 17:45
utólag nem mindegy?
![]()
nekem errõl az a vicc jutt eszembe, amikor az öreg betér a templomba és elkezdi mondani:
- plébános úr! Tegnap felvettem két huszonéves , csinos stoppos lányt, aztán pár kilóméterrel arrébb egy parkolóban megálltunk és mindkettõt megcsináltam!
- meg akarod gyónni fiam - kérdezi a plébános.
- dehogy akarom, zsidó vagyok! - válaszolja az öreg.
- akkor miért mondtad el nekem? -kérdezi a plébános.
- mindenkinek elmondom! - válaszolja az öreg.
Posted 2011. September 13. - 16:05
Na énis régen jelentkeztem már
Utólag nem mindegy?
Nekem errõl az a vicc jutt eszembe, amikor az öreg betér a templomba és elkezdi mondani:
- Plébános Úr! Tegnap felvettem két huszonéves , csinos stoppos lányt, aztán pár kilóméterrel arrébb egy parkolóban megálltunk és mindkettõt megcsináltam!
- Meg akarod gyónni fiam - Kérdezi a plébános.
- Dehogy akarom, zsidó vagyok! - válaszolja az öreg.
- Akkor miért mondtad el nekem? -kérdezi a plébános.
- Mindenkinek elmondom! - válaszolja az öreg.
Posted 2011. September 13. - 15:38
Posted 2011. September 12. - 20:50
Légyszi felvilágosítani arról, hogy amit látok a hajtómû mellett felhegesztve egy, talán 10x40-es zártszelvény darabot, annak mi a szerepe. Mert van külön csõ az átdobónak.
A bicajozhatóság mellett az összecsukhatóságot is megcéloztam. Ez magyarázza a 20-as kerekeket is - sajnos nagyobb hátsó kerékkel nem tudtam jól kijátszani az elrendezést.
A zártszelvény emeli meg az átdobót tartó csövet. Elfér alatta (visszahajtva felette) a váz zártszelvénye. A hajtómûvet tartó rész leszerelve a vázról (2 db 10-es csavar tartja) láncostól visszahajtható, és fedésbe hozható a váz háttámla tartó és villanyak közötti részével. Vannak még felesleges túlnyúlások, egy kis flexelés lesz még szépészeti beavatkozásként.
Ez így leírva kusza lehet - ha elõrébb járok a kivitelezésben, majd megcsinálom ennek is a videóját.
A jelenlegi a második kormány változatom, de ez sem igazán kedvem szerinti. Most alsó kormány kialakításával sportolok, de nagy a dzsuva odalent, nem biztos, hogy ki tudom alakítani.
A másik megoldandó probléma még az elégtelen láncfeszítés...
Posted 2011. September 12. - 20:30
Légyszi felvilágosítani arról, hogy amit látok a hajtómû mellett felhegesztve egy, talán 10x40-es zártszelvény darabot, annak mi a szerepe. Mert van külön csõ az átdobónak.A hétvégén végre készítettem egy kis videót a trike-ról és a készülõ kétkerekûrõl.
http://www.youtube.com/watch?v=VFNX5ShzBi0
A nagyobbik fiam hajtja - könnyû neki, õ egykerekûzni is tud - én még nem tudok így forgolódni a kétkerekûvel.
Posted 2011. September 12. - 20:22
Tudsz venni csak villanyakat is, valamelyik telómárkához (talán RST) árulják külön a telószárakat és a nyakat, 2-3e pénz ha jól emlékszem.
Sziasztok !
1 1/8" coll szerintem 28.575mm
Üdv Ok
Köszönöm a segítségeteket, én erre nem is gondoltam, hogy vásárolható külön a nyak. Szuper.
Posted 2011. September 12. - 19:02
Na így nincs nekem Recum 4 éve.
Talán majd most... :-)
hm biztosan lesz:)

Sign In
Create Account

Back to top