https://picasaweb.go...feat=directlink
Köszi! Kicsit bizonytalan vagyok a bmx kerekekkel, mert nem tudom, mennyiben különbözik egy mondjuk futómûtõl?! Pl. marha nehéz és széles a felni (ez utóbbi mondjuk nem nagy gond), patkó fék kell hozzá (vagy legalábbis a bmx villához), a felni profilja általában elég lapos, míg a túrázós gépeken a dupla falúak inkább magasabbak - nem tudom melyik miért jobb csak, mondom azokat a dolgokat, ami miatt nem mernék így hírtelen bmx kereket venni. Persze ha fel tudtok világosítani, azt nagyon megköszönném
... szeretném, hogy 26-os legyen az elsõ is, de az annyira megemelné az elejét a gépnek, hogy egyrészt nem érne le a lábam ...
Ha jól értem, Isuék 9.30 körül érnek hozzám. Én tudom, hol találkoztunk a múltkor, de a telefonszámod is meg van, így nem kerülhetjük el egymást.
Másrészrõl van még egy 700-as lengõorrú menetkészen és sofõr nélkül nálam, ha érdekel valakit pár sörért bérbe vehetõ...
Egyébként tropára küldtem a 451-s elsõ kerekemet (kerék tojás, gumin 1 centis hasadások, defekt kb 200 kmenként), így megérett a cserére az egész elsõ futómû, ugyanis ebben a méretben már külsõt se nagyon lehet venni. Persze nagyon szeretném, hogy 26-os legyen az elsõ is, de az annyira megemelné az elejét a gépnek, hogy egyrészt nem érne le a lábam ha megállok (max ha az alsó kormány is kuka) másrészt nem látnék elõre a lábfejemtõl olyan magasan lenne
Szóval milyen 406-os elsõ kereket ajánlotok? Nincs valakinek eladó véletlen? És villa is kellene hozzá 1"os menetes nyakkal. Túrázós géprõl van szó.
Ha az Arpad hid felol jossz a Duna parti bringa uton akkor az Osenparkolo a balkezed felol lesz, mielott tovabb mennenk a Romai fele.
Akkor most mindenki boldog, fõleg a "kastély úrnõje".
Gábor gratulálok, és kívánok sok balesetmentes, élvezetes bringázást.
Ha jól értettem az eddigieket, akkor szombat délelõtt 10 óra óbudai Auchan parkoló. (A városhoz képest kifelé esõ oldala [nehogy úgy járjak mint múltkor]).
Isu,
én nem tudom hol laksz, nekem jobb lenne, ha valahol út közben találkoznánk.
Neked hol lenne alkalmas, és hánykor, hogy 10-re az óbudai Auchan parkolójában legyünk?
Te kis hazudós! Tegnap tettél szert rá!
Igen, ma szert tettem Reku Papa lengõorrú vázára!
Aki vágyik még 7 kiló pluszra, gyorsítson lendkerékkel 20-ra! KERS biciklibe | [m]érnökbázis