Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Feltöltött kép... és Sao-val is találkoztunk...
https://picasaweb.go...feat=directlink

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
Szia Balux !

Tedd fel az elsõ kereked egy 10cm-es fa stafnira (ez majdnem 4"), kérj meg valakit tartsa az egyensúlyod. Ezzel kipróbálhatod a nagyobb kereket és a látószöget mennyire tetszik. A villaszög fog még változni a nagyobb elsõ kerékkel és a tengelytáv.

Üdv Ok

Balux

Balux

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Használt eladó BMX Elsõ kerék

Köszi! Kicsit bizonytalan vagyok a bmx kerekekkel, mert nem tudom, mennyiben különbözik egy mondjuk futómûtõl?! Pl. marha nehéz és széles a felni (ez utóbbi mondjuk nem nagy gond), patkó fék kell hozzá (vagy legalábbis a bmx villához), a felni profilja általában elég lapos, míg a túrázós gépeken a dupla falúak inkább magasabbak - nem tudom melyik miért jobb csak, mondom azokat a dolgokat, ami miatt nem mernék így hírtelen bmx kereket venni. Persze ha fel tudtok világosítani, azt nagyon megköszönném :)

@Tibor-s-trike:
Jogos, V féket használok és szeretnék is.
24-esen eddig nem gondolkodtam, olyat szeretnék, amihez szinte bárhol tudok pótalkatrészt találni, ebbõl a szempontból az nem a legjobb, persze nem mondom, hogy a 20-as (406-os) jobb, mert nem értek hozzá :) Szerintetek?
Szóval mint opció fennáll, elõbb persze ki kellene próbálnom, félek tõle, hogy az is elég magas lesz.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
XIII.ker. Fangepán - Tatai sarok. (30/9353463) ha még aktuális...
Nagyjából Lompi méretû és nem állítható.

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

... szeretném, hogy 26-os legyen az elsõ is, de az annyira megemelné az elejét a gépnek, hogy egyrészt nem érne le a lábam ...

A 24-es is sok? A helyedben azért belepróbálnám egy baráti viselkedésû bicajboltban egy kis monti elejét.

Nem írtad, h milyen féket használsz.
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

NagyEmber

NagyEmber

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Ha ezt tudom.
Python Te hol laksz?
NE

Ha jól értem, Isuék 9.30 körül érnek hozzám. Én tudom, hol találkoztunk a múltkor, de a telefonszámod is meg van, így nem kerülhetjük el egymást.
Másrészrõl van még egy 700-as lengõorrú menetkészen és sofõr nélkül nálam, ha érdekel valakit pár sörért bérbe vehetõ...

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 posts

Egyébként tropára küldtem a 451-s elsõ kerekemet (kerék tojás, gumin 1 centis hasadások, defekt kb 200 kmenként), így megérett a cserére az egész elsõ futómû, ugyanis ebben a méretben már külsõt se nagyon lehet venni. Persze nagyon szeretném, hogy 26-os legyen az elsõ is, de az annyira megemelné az elejét a gépnek, hogy egyrészt nem érne le a lábam ha megállok (max ha az alsó kormány is kuka) másrészt nem látnék elõre a lábfejemtõl olyan magasan lenne :)
Szóval milyen 406-os elsõ kereket ajánlotok? Nincs valakinek eladó véletlen? És villa is kellene hozzá 1"os menetes nyakkal. Túrázós géprõl van szó.

Használt eladó BMX Elsõ kerék

Balux

Balux

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Egyébként tropára küldtem a 451-s elsõ kerekemet (kerék tojás, gumin 1 centis hasadások, defekt kb 200 kmenként), így megérett a cserére az egész elsõ futómû, ugyanis ebben a méretben már külsõt se nagyon lehet venni. Persze nagyon szeretném, hogy 26-os legyen az elsõ is, de az annyira megemelné az elejét a gépnek, hogy egyrészt nem érne le a lábam ha megállok (max ha az alsó kormány is kuka) másrészt nem látnék elõre a lábfejemtõl olyan magasan lenne :)
Szóval milyen 406-os elsõ kereket ajánlotok? Nincs valakinek eladó véletlen? És villa is kellene hozzá 1"os menetes nyakkal. Túrázós géprõl van szó.

Balux

Balux

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Na ha idõben fel tudok holnap reggel kelni én is odacsorgok :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Ha jól értem, Isuék 9.30 körül érnek hozzám. Én tudom, hol találkoztunk a múltkor, de a telefonszámod is meg van, így nem kerülhetjük el egymást.
Másrészrõl van még egy 700-as lengõorrú menetkészen és sofõr nélkül nálam, ha érdekel valakit pár sörért bérbe vehetõ...

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 posts

Ha az Arpad hid felol jossz a Duna parti bringa uton akkor az Osenparkolo a balkezed felol lesz, mielott tovabb mennenk a Romai fele.

Köszi. Tudom hol a parkoló. Csak az volt múltkor a probléma, hogy a bringaút felõli oldalt beszéltem meg Pythonnal. Miután a parkoló "U" alakú, én az egyik szárán álltam, õk a másikon. :)
(De ígérem ez most nem fog elõfordulni.)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Akkor most mindenki boldog, fõleg a "kastély úrnõje".

Gábor gratulálok, és kívánok sok balesetmentes, élvezetes bringázást.

Ha jól értettem az eddigieket, akkor szombat délelõtt 10 óra óbudai Auchan parkoló. (A városhoz képest kifelé esõ oldala [nehogy úgy járjak mint múltkor]).

Ha az Arpad hid felol jossz a Duna parti bringa uton akkor az Osenparkolo a balkezed felol lesz, mielott tovabb mennenk a Romai fele.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Isu,

én nem tudom hol laksz, nekem jobb lenne, ha valahol út közben találkoznánk.
Neked hol lenne alkalmas, és hánykor, hogy 10-re az óbudai Auchan parkolójában legyünk?

Jo! Talizzunk a Sashalmi piac parkolojaban(Margit utca) negyed tizkor. Lehet, hogy tudod hol van. Most nem tudom belinkelni. Keress ra. Egy vadi uj epitmeny most adtak at. Onnan kb. husz perc alatt Pythonnal vagyunk. Ha O is ugy akarja akkor mar harmasban megyunk az Osenparkoloba. Tizre ott is vagyunk.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Isu,

én nem tudom hol laksz, nekem jobb lenne, ha valahol út közben találkoznánk.
Neked hol lenne alkalmas, és hánykor, hogy 10-re az óbudai Auchan parkolójában legyünk?
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 posts

Te kis hazudós! Tegnap tettél szert rá!
:)

Akkor most mindenki boldog, fõleg a "kastély úrnõje".

Gábor gratulálok, és kívánok sok balesetmentes, élvezetes bringázást.

Ha jól értettem az eddigieket, akkor szombat délelõtt 10 óra óbudai Auchan parkoló. (A városhoz képest kifelé esõ oldala [nehogy úgy járjak mint múltkor]).

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Igen, ma szert tettem Reku Papa lengõorrú vázára! ;)

Te kis hazudós! Tegnap tettél szert rá!
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

gabor88

gabor88

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Igen, ma szert tettem Reku Papa lengõorrú vázára! ;)

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
van egy új fertõzöttünk... :)

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 posts

Aki vágyik még 7 kiló pluszra, gyorsítson lendkerékkel 20-ra! KERS biciklibe | [m]érnökbázis

Ez beteg....6.8kg csak a lendkerék, plusz még hajtás kell neki meg segédváz, szóval 10 kilóból megis van oldva :D
És igy lesz egy átlagos tizenpárkilós monti 20 kiló fölött, amit aztán elég feltekerni egy hidra is :D Hegyrõl neis beszéljek:D
Arról meg neis beszéljünk, hogy egy ekkora forgó tömeget nem akarok a lábam között tudni :D

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts
Aki vágyik még 7 kiló pluszra, gyorsítson lendkerékkel 20-ra! KERS biciklibe | [m]érnökbázis