Jelentkezz be Regisztrálj

Sport kiállítás 2003
Írta 2003. március 14. - 17:40

Írta 2003. március 14. - 12:13

Írta 2003. március 14. - 06:38

Namindegy.
A Velotradenél volt, hogy a srác szombaton még nem tudta, hogy mire való a rugóút választó "izé" a telón. Ugyan itt kirakták az Manitou Axelt ami olyan "darabosan" mozgott, hogy csak na! Lehet, hogy csak nem volt megkenve, de egy kiállításra szerintem kicsit gondosabban kellene felkészülni.
Azt tudja valaki, hogy ki forgalmazza itthon a sixsixone cuccokat? Nem kisker. Elég jó dolgokat gyártanak és még az áraik sincsennek nagyon elszállva.
Írta 2003. március 13. - 13:17

Írta 2003. március 13. - 12:54

Írta 2003. március 13. - 11:34

honnan értesültél az eseményrõl?
Üdv:G.Pityu
Írta 2003. március 13. - 09:37

Üdv Mindenkinek! Hát azt hiszem Endroo kolléga értékelése áll legközelebb a valósághoz.Emlékszik még valaki arra hogy pár évvel ezelõtt még volt egy Interweel nevü kiállítás is ? Akkor még érdemes volt megnézni mind a kettõt.Aztán az Interweelrõl kezdtek fogyni a bringák, néhányan átszállingóztak a TSH(TURIZMUS-SPORT-HOBBI)kiállításra, aminek örültem,mert legalább egy helyen meg lehetett nézni "mindent".CSak egy megjegyzés INTERWEEL most hétvégén a H&H CSARNOKBA VALAHOL A X. KERÜLETBE
Írta 2003. március 13. - 09:17

az nem is jut eszükbe, ha csak talan 5-10 szazalekot
emelnek, akkor azt talan eszre sem veszik, es 2szer ennyi kiallito van, akkor is ugyan ott van a level!?
hogy nem birnak eddig gondolkozni...
remeljük jövöre több kiallito lesz!
bocs az offert, de ilyenkor kitörnek belölem a gondolatok, ha ilyesmiket hallok!
Írta 2003. március 13. - 08:41

Szóval nem volt eg ynagy eresztés szerintem sem a cucc.
Ami tetszett:
-Bikemag stand, Morati õrület, Zorg gépét kipróbálhattam, egy örök élmény marad
-Capirinenak nagyon bejött a fekete fitness bikeja
-Velotrade standon gut voltak a görgõs cuccok.....
Vargánya egy állat! 8)
-Neuzer standon a virtuális görgõ nagyon gut volt! Aáztam is rajta a világ élmezõnyét! (Én már elmondhatom magamról, hogy voltam VK futamon!

Sajnos más pozitivumot nem bírtam felfedezni a kiállításon... Idén már az ingyen kávét osztogató Nescafésok sem voltak sajna!

Ha így folytatjuk, nem tudom mi lesz jövõre....
Ahogy hallottam nem a kiállítók számával lett volna a baj, hanem a helyárakkal. Azt csiripelték a verebek, hogy a helyekért dupláját kérték, mint az eurobike-on.... KHMMMMM.....
Írta 2003. március 12. - 11:19

Írta 2003. március 12. - 08:31

Ez megszokás ki, hoyg szereti, hogy mien magasan van a kormány! Vki fölöre is tesz alátéteket, mert nem akarja magasra a kormányt! Sztem jövõre se lesz jobb még drágábbak lesznek a helypénzek aztán még kevesebb kiállító lesz! Remélem ez nem így fog történni!
Írta 2003. március 11. - 21:46

Írta 2003. március 11. - 19:56

Írta 2003. március 11. - 18:25

Írta 2003. március 11. - 12:29

Én is kipróbáltam az új XTR-t és tetszeni tetszett bár nem tudom mihez hasonlítani,mert Single speedem van.Viszont valami nagyon nem tetszett.Gizmo Doradoja a kormánynál LEGALÁBB 4-5 cm-t lógott ami elég szar érzés volt és tavaly is ugyanezt tapasztaltam.
Írta 2003. március 11. - 10:12

MG: a kar terheléstanilag független a többi résztõl (mármint ha lezúzod, akkor csak a kar részt kell kicserélni, nem az egész mechanikát...)
van V-fékes változata is...
Péef: én a velotrade-standon meg zOrg gépén is kipróbáltam és nekem ott nagyon bejött, az tény hogy az össztelós Pyxisen nagyon el volt b*szva...
rob: én nem mertem kitolni a zOrg gépét mert még véletlen felpattanok rá oszt irány-darány....... :

Írta 2003. március 11. - 09:40

1. cc-re van nem? Oda szerintem tökéletes egy felsõkategórás avid vfék. Ami még könnyebb is
2. nagyon gagyi szerintem az a tárcsafelfogatás.
3. sérülékeny az egész rendszer, gondold el ha elesel vele és lezúzod elba**tál egy fékváltókart!!! Ami gondolom vagy 30 minimum.
Én soha nem vennék még akkor se ha cc-znék. De kíváncsi lennék hogy oldották meg a fékkart.
Egyébként szerintem szép lett maga a kar és a munkahenger.
Írta 2003. március 11. - 09:13

mostt azt kell csinálnom, ami igen fájdalmas, pontosabban csak annak aki a kõ azon oldalán áll... szóval megkövezem magam...
a kiállításon fogdosott, próbálgatott XTR fékváltókarról van szó... a kiállításon egyértelmûen számomra az a kép alakult ki róla, hogy nagyon szép, nagyon csini, de szörnyû használni...
erre tegnap egy ösmerõs sráccal futottam össze este, aki most vett ÚJ pacit, egy LRS rendszerû MERIDÁT... de ez lényegtelen... a lényeg, hogy menet közben figyletem fel csak, hogy hoppá, ezen XTR szett van! Gyorsan pofozni kezdtem minden irányba, ahogy értem, és ahol értem... Emelkedõnek, lépcsõnek, ljtõnek nekimentem vele, és azt kell mondjam: szuper! :-[ Teccik... Így valós beállításokkal és körülmények közt egy jól átgondolt, jól mûködõ kis szerkentyûnek bizonyult...
Üdv...
Írta 2003. március 10. - 14:25

Lehet hogy tudatlan vagyok de Gyapi az melyik boltban dolgozik? Nem lettek olyan jók a képek mert elmozdultak meg ilyesmi. De ami nem az szerintem elég szép lett. Szerintem minden érdekeset lekaptam.
OFF
A Gyapi boltja a Blue Cet Sport egyedül õ van ott!Nyáronnéha felvesz vkit! A száma a boltnak_: 06-1-316-68-00 CÍm: Bp Török urca 5.
ON
Írta 2003. március 10. - 14:12

Jó volt.
Hiányzott a Hajdu.
És a biztonságiõrbácsi furán nézett, amikor kifelé toltam zOrg egymilliós Morati gépét a csarnokból....

Én, mint freeride párti, meg vagyok gyõzve az XTR minden elõnyérõl cc szinten, ami a váltást illeti. A fék nem olyan jó. (bár cc-re elég)
És még mindig tartom a véleményem, hogy az egyik gyerek a Velotrade standon be volt szívva....