Fityisz, dehát van már egy csomó ilyen hülye topik! Mégis mûxenek. Ez van, bele kell nyugodni.
Lorka: akkor gyertek ti is szánkózni!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idõjárás
Indította
DHR
, 2003. február 04. 20:57
Írta 2003. február 05. - 12:42
vendég__*
Írta 2003. február 05. - 12:37
vendég__*
Bocs, hogy akadékoskodom, de nem gondoljátok, hogy ez egy nagyon hülye topik? márelnézést
már csak azért is mert ennyi erõvel nyithanánk egy nagycsomó topikot, csak unalomûzés céljából, mint pl:
A kék vagy a piros szin a szebb?
Ki szereti a pacalt?
Miért édes az eperfagyi?
Mi lenne ha kék lenne a hó?
:
már csak azért is mert ennyi erõvel nyithanánk egy nagycsomó topikot, csak unalomûzés céljából, mint pl:
A kék vagy a piros szin a szebb?
Ki szereti a pacalt?
Miért édes az eperfagyi?
Mi lenne ha kék lenne a hó?
:
Írta 2003. február 05. - 12:37
OFF
Nat: lehet ,h +int összfutunk!!!
Tudod mint a múltkor!
De most sztem a szüleim alaposan átgondolják + és én is!!
ON
Nat: lehet ,h +int összfutunk!!!
De most sztem a szüleim alaposan átgondolják + és én is!!
ON
Írta 2003. február 05. - 12:32
Lorka! Nekem is egyik kedvenc évszakom a tél: olyan mesebeli, ünneplõs.
Bringázás szempontjából a tavasz a kedvencem és a nyár is. Az õsz is a kedvencem gyalogtúra szempontjából.
Hát ja, osztom Jorus véleményét. Meg igy-is úgy-is hideg lenne, legalább betakarta a ronda utakat a fehérség. Igaz, bringázni most nem lehet - nem úgy általában, hanem tegnap meg ma, mert még nincsenek letaposva az erdei utak. Majd akkor lesz klassz, amikor a Hosszú-hegyin végig lehet közlekedni bicajjal. Talán vasárnapra már lehet??
Tegnap voltunk szánkózni Zeddel, és még a pálya se csúszik túlságosan. Ráadásul az eddig esett hó nagyon tömör volt.
Szombaton megyünk Rave-ékkel a HHH-ra szánkózni, aki akar csatlakozzon!
Bringázás szempontjából a tavasz a kedvencem és a nyár is. Az õsz is a kedvencem gyalogtúra szempontjából.
Hát ja, osztom Jorus véleményét. Meg igy-is úgy-is hideg lenne, legalább betakarta a ronda utakat a fehérség. Igaz, bringázni most nem lehet - nem úgy általában, hanem tegnap meg ma, mert még nincsenek letaposva az erdei utak. Majd akkor lesz klassz, amikor a Hosszú-hegyin végig lehet közlekedni bicajjal. Talán vasárnapra már lehet??
Tegnap voltunk szánkózni Zeddel, és még a pálya se csúszik túlságosan. Ráadásul az eddig esett hó nagyon tömör volt.
Szombaton megyünk Rave-ékkel a HHH-ra szánkózni, aki akar csatlakozzon!
Írta 2003. február 05. - 12:27
Írta 2003. február 05. - 12:17
vendég__*
Írta 2003. február 05. - 12:12
vendég__*
tavassaz meg az a sok rohadt virág, összel meg a hulló falevelek.......... :
Írta 2003. február 05. - 12:00
Írta 2003. február 05. - 11:38
Írta 2003. február 05. - 11:09
Én ezt egyébként nem értem...
már mint a sok felháborodást...
tél van... én is útálom a telet, de ha tél van legyen hó, és a hó alatt nem a 2centist értem...
ez a közútfenntartós duma meg részemrõl úgy jön le, hogy a tisztelt autós nem vesz egy hóláncot, és inkább azt szidja úton-útfélen, akit épp lehet... legyen az a KTF, vagy a polgármester...
na mind1...
PéeF
már mint a sok felháborodást...
tél van... én is útálom a telet, de ha tél van legyen hó, és a hó alatt nem a 2centist értem...
ez a közútfenntartós duma meg részemrõl úgy jön le, hogy a tisztelt autós nem vesz egy hóláncot, és inkább azt szidja úton-útfélen, akit épp lehet... legyen az a KTF, vagy a polgármester...
na mind1...
PéeF
Írta 2003. február 05. - 10:53
Ezek után azért imátkozzunk ,h több ne essen... :
De attól függetlenül az 1-ik kedvenc évszakom a tél...
Bringázás szempontjából a tavasz és a nyár
De attól függetlenül az 1-ik kedvenc évszakom a tél...
Bringázás szempontjából a tavasz és a nyár
Írta 2003. február 05. - 10:37
Hát tényleg felháborító és meglepõ, hogy februárban tél van és hózik! Ezt tartja a közútkezelõség is. :-[
Írta 2003. február 05. - 09:54
Írta 2003. február 05. - 09:53
Írta 2003. február 04. - 22:42
Írta 2003. február 04. - 22:20
Decemberben mindenki rinyál, hogy jajj csak lenne fehér karácsony, meghogy emléxel, amikor gyerekkorunkban (30-as évek) nagy havak voltak, hogy a tournácig ért a hau, oszt azok voltak csak a telek...Most meg mindenki azt szeretné, ha vége lenne már. ;D Pedig még tél van. A sok remek hétvégi autós meg... ;D ;D ;D Az ilyen minek ül kocsiba, ha nem tud vezetni, ráadásul némi hó is bonyolítja a helyzetet?! Ebbõl erednek a dugók...Ehh.
Szal hó. Pedig már elcsomagoltam a szánkómat. ;D
Szal hó. Pedig már elcsomagoltam a szánkómat. ;D
Írta 2003. február 04. - 20:57
Jelentõs összeget fizetek annak, aki eltülteti nagyon gyorsan innen az összes havat. ;D ;D ;D ÚÚÚÚÚÚÚtááááááálom a telet.
Már-már úgy tûnt, hogy jó idõ lesz, erre tessék...
Már-már úgy tûnt, hogy jó idõ lesz, erre tessék...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére