Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idõjárás

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
96 hozzászólás a témában

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Nagyon helyes vanamit találjunk ki hó, esõ, köd illetve hideg ellen! ;D
Gábor

vendég__*

vendég__*
  • vendég
én csak esö táncot tudok járni, viszont ha azt visszafele járjuk akkor beválhat..... ::)

Orion

Orion

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Eléggé M.Fletly-s lenne.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Akkor már csak a koreográfiát kell kitalálni.
Elképzelem amint a jeges havas út közepén patent cipõben ropjuk... ;D

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Összejöhetnénk versenyek elõtt és járhatnánk anti-esõ táncot... ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ne aggódj emiatt. Mikor mi inditottuk a "Bringás lányok pedig vannak" topikot, az is milyen hülyeségnek tìnhetett egyesek szemében. Vannak, na és akkor mi van? Vannak még bringás rendôrök, meg bringás nagymamák is és stb...
S mégis: az egyik legnépszerìbb topik azóta is(már a 6.verzióját futja, és 20-24 oldalanként született egy új) ahol rengeteg ember beszélget és már alaptábora is van, akik folyamatosan összejönnek.
Ki tudja, talán majd az idôjárás topiknak is lesz ilyen, vagy ha nem ennek, hát egy másiknak.

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Na pont ezekért (is) indítottam. Persze megint hülye vagyok, hogy írogatok ide. ;D

Orion

Orion

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Szerintem egy hülyének induló topicból is kisülhet valami. Olvasgatva néhányat aminek a hossza már-már a Háború és békével vetekszik, úgy veszem észre a végére már igencsak eltér a kezdeti tárgytól. Ki tudja: lehet, hogy egy vér biciklis téma a macskák párzási szokásainak taglalásával ér véget vagy forditva.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Azok sokkal többet irkálnak akik azt ecsetelik, hogy nem is hülye a topik, meg hogy miért kell lehülyézni egy topikot...................

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Milyen igazad van. ;D Megfigyelhetô, hogy mindig vannak emberek akik arról dumálnak, hogy "milyen hülye ez a topik, mi a francnak kell ilyet nyitni, és ebben szövegelni" - de aztán csak-csak beleirogatnak ôk is, és nem is egyszer! ;D
Engem személy szerint nem fárasztanak a hülye topikok, legfeljebb nevetek rajtuk egy jót. Az meg nem zavar, hogy hülyeségeket kell irkálnom, mert szeretek irni okosat is, hülyeséget is, szépet is, rosszat is. Úgy egyébként szeretek irni. Ez az idôjárás topik meg egyáltalán nem a legrosszabb topik, amivel eddig találkoztam.
Mert mint ahogy az angoloknak, úgy a bringásoknak is nagyon fontos az idôjárás témaköre.

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Nálunk még mindig nagy a hó, ez hihetetlen! Nem az a bajom hogy tél van hanem hogy a bringám kereke tengelyig eltûnik a hóban!!! Egyébként sz*rok a csillagokra csak ki kellett írnom magamból. A legviccesebb az hogy akik szerint ez egy hülye topic (ez így van egyébként) azok írnak bele legtöbbet ;D
Üdv: Gábor

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, igen, pl. az ópiumbarlangban is nagyon jó meleg van ilyenkor!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
már kisirtam magam, úgyhogy jól vagyok.......

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Fel a fejjel Fityisz, neked is lehet rossz napod... :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
most sem sikerült átütnie................

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Mindig csak az ivás. Ehh... ;D ;D ;D ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
;D

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Lens: Amikor engem néha megkínálnak, és elszívok egy cigit, akkor nem érzek testhõmérséklet növekedést, talán azért nem, mert nem azzal vagyok elfoglalva, hogy fázok.

Ha a pia, és a cigi között kéne döntenem akkor biztosan a piát választanám, mert ugye mindekettõnek egészségkárosító hatása van, ellenben az alkoholtól biztosan jobb kedved lesz...

Szerintem.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Orion: ;D ;D ;D Ohhh IGEN!
Ilynekor bejó a barlangban! Ami nyáron gebasz idegrángó-görcsös-hideg, az ilyenkor mily kellemes langyinak tûnik ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Miért, a cigi nem melegit?? Jaa, pedig én azt hittem.

Egyékbént én is szoktam sirni, úgyhogy nem fityisz az egyetlen! ;)