Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Azt tomm, hogy jó a 32-es, most is épp olyan van elöl, és semmi bajom nincs vele
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
keress boltot ahol van.
megnézed, eldöntöd, ha jó árban van, tökéletes.
amúgy simán érdemes 32-es kereket építeni elõre....

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
pedig jó lett volna tudni, hogy mégis milyen...látni... én látatlanba nem szeretek dolgokat venni. Darabokba összepakolva meg....lehet kicsit többe jövök ki, de látom és tudom mi van benne. De azért megfontolom, aztán telefonálgatok, majd csak lesz vmi.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nemvagyok boltos:-D
zargasd meg kedvenc boltosodat, hogy mondjon árat rá.
van még a nagykerben, szal ez nem lehet kifogás.
2005ös dolog, ezért nincs még kint a honlapon.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
wtb van átütõsbe is?? És mennyi?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
zoggie szar.
télleg az, legalábbis tapasztalat alapján hátsókerékben.
bpesta jócska, novatech is.
ha olcsón akarsz egész kereket, vegyél wtb gyári elsõkereket, fûzve, fekete küllõvel, felnivel...
az is tökéletes, és occó.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Úgy néz ki hogy építek egy átütõs kereket, de valami egyszerû agyban gondolkodok. A 3 lehetõség: Zoggie(10ropi), B+ (10 ropi), Novatech (9 ropi). Tipp, ötlet? A novatech gyengébb attól, hogy vmivel olcsóbb is? A B+ jobb, mint a zoggie?

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
szerintem is feleslegesen nehez a kerek... ugye ezt a sun 4x re es freeridra hasznalja es ott se mindegy mennyit dobsz fel a levegobe.... hameg nem kuldod neki ,akkor eleg a rhino is szerintem.

en meg annyit tennek hozza ha meg mar megvetted ,akkor miert savazod le a forumtarsadat ? en inkabb vasarlas elott kerdeztem volna velemenyt. ugyanis az ebájkon is van más márkájú felni

jah es ha elolvastad volna a topikot akkor mar valaszt is kaptal volna a kerdesedre mert ,asszem pont en kerdeztem a sun felnikrol es azok erossegerol es a felhasznalas modja szerinti es suly kerdesekrol a T. forumtarsakat.
Felvilagositottak arrol is ,hogy igenis nem mindegy mennyit nyom a kerek ,mivel az forgo tomeg.....
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Rider Dave

Rider Dave

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Ez igaz, most télleg csak kíváncsiságbol a double tracket mért nem hegesztéssel csinálják?..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
rider dave, ha a véleményemet kérdezed, akkor utána ne ugass le. van egy másik fórumon alkalmazott szabály, ide is elkelne: 4) . No spamming or flaming will be tolerated. Do not flame Members, Moderators, or Administrators. Give respect and you'll get respect.
van különbség az illesztett és a hegesztett felnik között. a doublewide hegesztett. a doubletrack (ami itthon kapható) illesztett. szerinted melyik az erõsebb kötés? és az is ki lett tárgyalva, hogy a double track miért nem jó.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
köszönöm Rob
kielégítõ válasz volt..
Szal semmi sem az aminek látszik,avagy nem mind arany ami fénylik..
Persze kivétel mindig akad..

Rider Dave

Rider Dave

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Nem csak hiszik hanem az is, gondolom egy kicsit ezt igazolja az is hogy komoly bringások közül is sokan használják. De ha ígyhaladunk akkor nálad már a Double wide is xar nem? hisz az is nehéz.. Nekem eddig nagyon jól szolgál a duoble track

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
miért hiszik azt az emberek, hogy attól, hogy a double track nagy és nehéz, automatikusan erõs is? milliószor inkább egy vuelta dh.....

mester14: attól, hogy a mali drágán adja, attól egy sima kalapácsos agy, nem jobb, mint mondjuk a novatec. az meg hogy a gyártó mire ajánlja: mindenre, amit kibír. tehát ha birja a trekkinget, akkor arra is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rider Dave

Rider Dave

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Jó persze ha valki annyira grammániás.. Engem nagyon nemérdekel hogy most 500g-al könyebb vagy nehezebb a kerekem azt csinálják a cc-sek.
Mondjuk persze novatech helyett lehetett volna acor is csak ahhoz még plussz 2-3 rugó a racsni, a Double track helyett is lehett volna egy mavic de mivel a felnit ebike-tól rendeltem 2ezerrel olcsobban megérte hasonló erösségüt árba nemtaláltam volna.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
2 kérdés:
ha a hügiFR (gondolomFR=freeride) akkor miért írták oda hogy mountain trekking?(ennyire durvák a kinti trekkingesek) :D
ÉS ha az onyx sem kerül olcsóba(mali forg.) akkor az sem durvulós felhasználásra termett??(mountain,trekking,city) :confused:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ugy, hogy vannak könnyebb ÉS erõsebb felnik a földön, nem is kerülnek többe....

Rider Dave

Rider Dave

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Azt hogyérted hogy nem a sulyával arányosan erös?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tom_mirra:
vana cég, neve dt. kétféle agyat csinál: hügit és onyx-ot. a hügi körmös/rugós, az onyx meg kalapácsos. csak itthon mindet hüginek hivják.....

dave: ha már megvetted, akkor nem mindegy? szerintem feleslegesen nehéz, és egyáltalán nme a súlyával arányosan erõs kereked van.

Rider Dave

Rider Dave

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Neketek mi a véleményetek erröl a hátsó kerék összeáításról? :
- Sun Double track
-Novatech tárcsás iparis agy ( 12e )
-Dt Champion küllök 2mm
-Sram 5.0 fogaskoszorú

Már megvettem csak kíváncsi vagyok a ti vélemyényetekre is.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
Mint tudatlant okítsatok már ki mi a külömbség a DT és a HÜGI agy között?
Mert én így a reteszelésre gondolok? A DT normál kalapácsos a HÜGI meg a rúgós/huszonx fogas?
vagy mi?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.