Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:P

ezek az agyak utángyártott agyak, viszont tökéletes minõségben
létezõ legjobb árértékaránnyal.

és olcsóak
pl a nagybicó hátsóagya
hibátlan, és ezer erõs
ez drága márkából lenne kb 60-70..
valamennyivel jobb, de annyival nem amenynivel drágább
ezért érik meg ezek az agyak.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

Szerintem a Shimano agyakat kár fikázni... én amióta tekerek (tizenegynehány éve) csak Shimano agyaim voltak és vannak (LX, DEORE) CC-re, túrára tökéletes.
Fura, hogy itt mindenki a hyper-szuper agyakat favorizálja... vagy itt csak versenyzõk vannak? ...vagy az a menõ most, hogy ki tud hamarabb tönkretenni egy-egy cuccost?

A simannó ügybe igazat adok szantocsának. Nekem még alivio-m is volt, azzal sincs semmi gond, olyan terepeken mentem vele, ami gyalog is lehetetlen. A foghíjas, kátyús macskakõ aszfalt volt ahhoz képest...
A ziparis agyak terén iszont nincs tapasztalatom. Véleményem szerint felesleges extra...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a b+, novatech, acor pont nem a hiperszuperagy kategória szóval, nem értem mirõl beszélsz..
senki nem mondott pl. DT agyat, pedig jó. mérnem? mer túl van a 9ezren.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

Hol lehet Pest környékén ALEXRIMS felniket nagy választékban kapni??? V-fékhez kell... Ti milyet használtok? Nekem elõl egy G3000 van, az nagyon király. Eddig mindent bírt, pedig merevvillám van. Most hátra kellene valami atom, nem túl drágán. Egy STX agyat kap, (nem tárcsás) küllõk viszont még nincsenek, mit érdemes? DT?
Mellesleg a régi STX agyra is lehet 9-es sort tenni igaz, ha kazettás....

Ezügyben valaki??

szantocsa

szantocsa

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Szerintem a Shimano agyakat kár fikázni... én amióta tekerek (tizenegynehány éve) csak Shimano agyaim voltak és vannak (LX, DEORE) CC-re, túrára tökéletes.
Fura, hogy itt mindenki a hyper-szuper agyakat favorizálja... vagy itt csak versenyzõk vannak? ...vagy az a menõ most, hogy ki tud hamarabb tönkretenni egy-egy cuccost?
Eladnék egy komplett 21-es Alivio hajtásláncot egy pár ajándék kerékkel 15-ért... meg egy RST Capa CL-t 8-ért.

szantocsa

szantocsa

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Na a YASEC agyról tudnék mit mesélni... a cimborám triálos YASEC agya többet volt a postán mint a bringán... 86543-szor küldte vissza...
Eladnék egy komplett 21-es Alivio hajtásláncot egy pár ajándék kerékkel 15-ért... meg egy RST Capa CL-t 8-ért.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
cc/maraton meg túra felhasználásra egy shimano agy is tökéletes. de inkább lx felett
és akkor talán pizzafékkel sem lesz baj
de ha kicsit durvolósabb a felhaználó, ezerszer inkább egy tömített, zárt cucc

az, hogy tönkremegy a kalapács, az szimplán butaság. miért menne? mert valami okos gyerek triálozott vele? persze ebbõl sem selejt-mentes a paletta, de ez nem jelent semmit...

doom: a black elég keskeny férõhely szempontból, mekkora gummát erõltettél bele?
meg szertem kb egy kis kolbászolás természetes, elvgére nem betonból van a kerék

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás

mi az hogy kimozog?
max félre van fûzve
húzzátok meg a küllõket, illetve vigyétek vissza ahol fûzték hogy "ez laza vazz"

nemigazán van férrefûzve...
szerintem csak +nyûltak kicsit a küllõk, vagy kilazultak, f*sz tuggya, lényeg, hogy mikor nem pont függõlegesen érkezek, hanem kicsit oldalt, vagy ha kiállok, és jobbra-ballra döntöm a bicót, miközbe tekerek izombó :D akkor is elmozog kicsit.... hallom, hogy beleér a gumi a black hídjába...
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... :D
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
elsõ agy? zoggie. 8000párszáz forint. ez az elsõ. elõnye: 68 gr. hátránya: szerintem ehhez sincs pótcsapágy, ahogy a tárcsás változatához sincs.
CSAK ÉS KIZÁRÓLAG IPARIS AGYAT VEGYÉL!!
shimano kilõve, mert kónuszos. maradnak azok amiket thez is említett!!
esetleg keress YASEC-ot. örök garancia, bár nem lesz benn a bûvös 9000 fton belül, de tuti, hogy örök darab. (kb. duplája, mint ami a Te limited)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mi az hogy kimozog?
max félre van fûzve
húzzátok meg a küllõket, illetve vigyétek vissza ahol fûzték hogy "ez laza vazz"

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
mi lehet az oka annak hogy a tárcsafékfelöli oldalra kimozog az elsõ kerekem?
jah, és az egész kerék bal oldalra áll...
(még nincs rajta tárcsa, szal nemhúzza semmi, csak a menetszél :P)

használt deore agyból van ugyan fûzve, de zsír új a tengely, meg a kónusz....
a felni 1 rhino lite, dt küllõk(amiket elég lazának érzek)...
eddig nem voltvele gáz, párat ugrottam vele, és most kezdett szivatni... (nemrég fûzték)

haveromnak is ez a problémája.. neki minden vadi új (novatech,dt,singletrack)..

ugye csak a küllõk nyúlnak ?! :mad:
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
azaz
acor, b+ nova és diatec nagyon zsír!
legjobb agyak ár érték arányban
csak gyõzz válogatni:-)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én négy csapágyas alu tengelyes acor tárcsafékest vennék. 10.000 körül van a malinál.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Állítólag az ~1000km után kuka(!!!), mert a 2db(!!!) kalapács tönkre megy.

Hajlik a tengely, törik..nyamnyam...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

Sziasztok!

Most fogok venni egy MAVIC XC 717-es felnit. Viszont nem tudom, milyen aggyal kéne fûzni.
Ajánljatok valami jó kis agyat ~9000FT-ig! Írjatok elõnyt és hátrányt(ha van)!
Mindez XC-re lesz.

Kösz'

Én Deore Lx-et ajánlok. Az minden szempontból megfelelõ. Ha nem ugrálsz 2 méter magsból betonon, akkor örökös. XC-re!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Sziasztok!

Most fogok venni egy MAVIC XC 717-es felnit. Viszont nem tudom, milyen aggyal kéne fûzni.
Ajánljatok valami jó kis agyat ~9000FT-ig! Írjatok elõnyt és hátrányt(ha van)!
Mindez XC-re lesz.

Kösz'
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Hol lehet Pest környékén ALEXRIMS felniket nagy választékban kapni??? V-fékhez kell... Ti milyet használtok? Nekem elõl egy G3000 van, az nagyon király. Eddig mindent bírt, pedig merevvillám van. Most hátra kellene valami atom, nem túl drágán. Egy STX agyat kap, (nem tárcsás) küllõk viszont még nincsenek, mit érdemes? DT?
Mellesleg a régi STX agyra is lehet 9-es sort tenni igaz, ha kazettás....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Azt tudom hogy a trácsás felni-V-fék párossal nehezen fogok megállni...hát most engem annyira nem a májer kinézet érdekel, bár persze adok a bringám kinézetére..de egyelõre felépítem rendesen, új váltók, stb és majd ha már teljesen készen van és csak a tárcsa kéne rá, akkor veszek bele tárcsás felnit és tárcsát...de addigis V-fék!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
tehát röviden fogalmazva: semmi lényeges hátrányod nincs abból, határcsát használst, nem tárcsás felnivel.
fordítva már nem olyan jó a helyzet. /tárcsás felni - Vfék/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Nem néz ki olyan májerül a kerék. Lehet, hogy ~5 grammal nehezebb is a felni.