link=board=5;threadid=3816;start=510#msg130925 date=1064402417]
Elõször menj be egy jobb boltba, ahol úgy gondolod van választék, és nézdd meg, mit kapni. Majd gyere vissza, és kérdezdd meg, hogy azok közül mi melyiket használjuk/ajánljuk, stb.
Hogy milyen igazad van! Ma csak 6 boltban voltam, találjátok ki, milyen sikerrel!
Kerékvárban e-h Deore LX, tárcsafékes agyakkal, DT küllõk, Sun CR18 felnikkel használtan 25k. Ahhoz kicsit túl drága, hogy megvegyem, de kétségtelenül jó kerekek, viszont használtak.
Speedmetal: LX Gold agyak, DT küllõk (32), (asszem)Mach1 felnik. Odaadnák 24-ért, újan!
Berguson: Villi villi ??? márkájú 36 küllõs, 559X14-es felni, aero profillal. A két kerék, Acera elsõ, és Altus hátsó aggyal 19500. De ez zsír új, külön fûzetett kerékszett. Azzal tudok spórolni, hogy az egyik elsõ agyamat fûzetem, de abban már >5ezer van. Esetleg itt keresek agyakat. 8-as sorhoz kéne a kazetta, mert azzal mûkszik a legjobban.
Nos, eddig ez VAN. Holnap még felkeresem a Hunyadit, a Pedalománt, Csernyt, Velvárt, Wilkert.... hátha lesz egy szett prímán fûzött virslikerék montihoz

A Kerékvárban még nézegettem, ezek a 622-es felnik mekkorák? Jó a sima 26"-os kerékkel passzított fékhez? És a többirõl mi a véleményetek?
A Sun CR18 mellett szól, hogy szegecselt, a Bergusonos meg baromi keskeny.