Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Laser d. lite e.: 17600
hátsó: 28000
laserr xc e.: 15000
hátsó: 17000
dual duty xc e.: 7400
hátsó: 9600
dual duty fr e.: 12000
hátsó: 14000

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem tudom. csak a dual duty-t tudom.

engem érdekelne a dh szettjük, de azt nem hozzák. (laserdisc dh - 600 grammos felnivel, ami 36 mm széles az elsõ 1050 a hátsó meg 1080, vagy valahogy igy, mindenesetre egyik sincs 1100 gramm...)

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
rob,

nem tudod, mennyi lehet a Laser XC? Elég jó súlyban van.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
elméletileg ez a cím, de nekem ma nem jön le. itt megtalálható minden wtb kerék.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
A 2004-es pyxis-t WTB Laser Disc-el szerelik, ebbõl kifolyólag nem lehet rossz... asszem iparis, és könnyû. És jól néz ki

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
24 ezer a pár wtb kerék. 30 mm széles felnik, tárcsás agyak.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Málna: perem nélküliként arra gondolok, ami atz hiszem a 2001-es széria vol, ahol nem egy perembe, hanem magába az agy testbe kellett akasztani a küllõket. Forogni fogot az enyém is de olyan kedves kis kattogó hangot adott, ami mindég melegséggel töltötte el szívemet. ::)

Freeridos: A Wtb kerék mennyibe volt egyébként ?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás

Phil: a zsírozással nem volt gond és még a konuszokat is beállítgattam. Azért is volt ez furcsa számomra mert az elõzõ bringámon meg még a régi perem nélküli deore volt és az bírta a kiképzést.

ha perem nélküli vót, akkor nem csoda mert nehéz lehetett befûzni ::)
amugy ha volt már egy jó deore agyad, akkor valszeg a rosszal voltak gyári problémák, nem? hmmm bár az enyim is recseg mostanában, de forogni még forog ;) mindenesetre 2 évés, szoval szvsz nem rossz.

ööö kerekek: biztos jók, 30milli széles, stb, az új polahoz is ilyet tolnak, DE nem értem, hogy miért 32 küllõs? kisebb légellenású fr gép vagy miafasz? ;D nameg konuszos agyak hmm... most nincs velük bajom (igaz shimano nem wtb) de mégeccer nem vennék ilyet...

egy kis freerideos

egy kis freerideos

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Mit gondoltok a WTB Dual Duty FR disc-kerékröl??
Most rendeltem elsõt 8)

( www.magellan.hu )/wtb

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Akkor csak szimplán sz*r volt?
Nekem ilyen Acera aggyal volt, az elsõ bírta, aztán vettem másikat, az meg szétesett három hónap után.
Hát, ez van

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Phil: a zsírozással nem volt gond és még a konuszokat is beállítgattam. Azért is volt ez furcsa számomra mert az elõzõ bringámon meg még a régi perem nélküli deore volt és az bírta a kiképzést.

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
rhyno lite/ditchwich duplafalú? Árban nemrossz, kérdés az, nem deformálódik-é annyira vmi nagyobb igénybevételnél...
vagy inkább vmi drágábbat (max 7ropi) nézegessek? 7 nem a csúcs, tudom, de még küllõket kéne venni, meg agyat... meg katicás mókuscsengõt... : :D
Ritchey küllõ...

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
97 kiló, és keményebb terep?

36 küllõ, DT Champion küllõkkel.
Valami erõs, duplafalú felnit kellene vele párosítani.
Sun CR18, Vuelta Kronos, Mach1 210

De meggondolnám pl. a komplett Bike+ kerekek megvételét. Az All Terraint hobbiversenyzõknek ajánlják. Ez pl. olcsóbb, mint fûzetni, és az Action felnikrõl sem hallottam rosszat.

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 hozzászólás
Sziasztok!

Két új kerék (elsõ/hátsó) beszerzésére készülök, ezért szeretném kikérni a véleményeteket. A kereknek a következõ igénybevételt kell bírniuk:
Egy 97 kg-s bringás alatt, egy merevfarú, elsõtelos gépben hosszú túrák, lightos terephasználat, nem túl kifinomult stílus mellett. Semmi esetre sem állatkodás, kemény zúzás vagy ugrálás!
Eddig a következõkre gondoltam:
32 lyukas Deore agyak, DT Revolution küllõk (2/1.5), Sun CR18 felnik (duplafalú, szegecselt)

Szerintetek ezek a kerekek bírni fogják a strapát? Vagy változtassak az elképzeléseimen? Mit javasolnátok? Igazság szerint a felnivel kapcsolatban vagyok még némileg bizonytalan.

Másik kérdés, hol lenne érdemes a kereket megépíttetnem? Melyik mûhelyt/boltot tudnátok nyugodt szívvel ajánlani? (Ez jöhet privátban is, ha nem passzolna ide.)

A válaszokat elõre is köszönöm!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a 321-es a legdurvább sima küllõs mavic felni. érdemes amúgy utánanézni az adattárban! ;)
árban kb 15 ropi/db de most van az apróban kettõ. simán jobb, mint az 519, de nem egy kategória! ez csak tárcsás.

600-700 gramm még: a laserdisc dh. a többi erõsen 800 felett van.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

A Deore agyakkal nekem sincsenek rózsás tapasztalataim. Kb. 2 hónap használat után a golyók kb fele elvesztette eredeti gömb formáját és olyan szépen megállt az asztalon hogy csak na. Golyócsere után összerak picit használ, majd elad és vált ipari csapira.

Biztos sz*r volt benne a kenõanyag, azt mindig érdemes átzsírozni, mert meglepetések érhetnek.

alulról ütöm a 100-at.

Ez az amire azt mondják, nem erre tervezték ;D

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hello!

és az mennyi súlyra? meg árba?
és erõsebb az F519-nél?

t

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 hozzászólás
Mavic 729 Disc
esetleg Arrow DHX ;) ;D

...
és ezek közül esetleg mellik olyan ami 600-700 gramm?
...

D321, az kell neked ;)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi!

kösz Rob!
és ezek közül esetleg mellik olyan ami 600-700 gramm?

t

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
brutál felni, ami nem doublewide:
sun doubletrack
sun mag30
sun mammoth
mavic d321
atomlab trailpimp