Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3825 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

vastagabb alatt a "magasságát" érted?

nem, a szélességét.

endroo: olyan adaptert nem 5000-bõl, hanem 1500-ból csináltatok bárkinek :) persze csak a baby bertha-hoz jó.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Thez: nem ugrik le semmi róla! :(

Tényleg szélesebb mint kéne szóval abba tehetek amit akarok, kissebb nem lesz tõle!
Hardtails are fun. They are more precise, much stronger, cheaper, and lighter then full suspension. They improve your riding skill and provide a greater challenge. Beat them like heck, that's what they're for!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Balga fejemmel én csak arra gondoltam hogy telócserénél a novatech agyamba beleteszek egy ilyet és akkor máris jó lesz a normál telókhoz. De annyit azért megértettem hogy NEM!

A MALI katalógust lapozgattam és találtam ezt (bocsi a minõségért, de itt nincs szkenner a telcsim meg ennyit tud makróban):
Feltöltött kép
Nem mondom, hogy ez jó lesz neked, de egy próbát megér (ha másért nem, hogy a saját szemeddel lásd, hogy nem lehet ;) ). Szerintem ez csak arra van, hogy lehúzásképp megvehesd külön a funn agyakhoz. :(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
vastagabb alatt a "magasságát" érted?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
valami szegecselt felni, ami vastagabb, noname küllõ, és egy csapágyas agy használtan.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Egy ismerõsõmnek kéne egy hátsó kerék.
amolyan sima kis melóba járós tök alap bike-ba.
lenne valami tippetek neki?
mivel sima kis átlaguser, ezért szerintem ~5-6ezret szán rá kb.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
de nem pont olyan novatec agyad van, aminek a szélesítése leszedhetõ? vagy amikor vetted nem ilyet vettél?
mikor kiszeded a kereket, a 2 kis pöcök leugrik a szélérõl...

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Balga fejemmel én csak arra gondoltam hogy telócserénél a novatech agyamba beleteszek egy ilyet és akkor máris jó lesz a normál telókhoz. De annyit azért megértettem hogy NEM!
Azért kössz! ;)
Hardtails are fun. They are more precise, much stronger, cheaper, and lighter then full suspension. They improve your riding skill and provide a greater challenge. Beat them like heck, that's what they're for!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kicsit erõsebb lesz, de azért annyira nagyon nem. Ez inkább súlycsökkentésre való, nem? Viszont nem olyan könnyen lopható. :)

Mud: írtam nem is olyan régen, hogy ez így nem fog menni, mert az átütõtengelyes szélesebb. Az ilyen átalakítható agyak olyanok, hogy egy kis szélesítést le lehet szedni a két végükrõl, és csak utánna megy bele a tengelykisebbítõ. A FUNN-os képen nincs rajta, de ha átütõvel használod, akkor van még két kis gyürücske hozzá, a novatec-es képen viszont látszik jól.

Vagy hátsó agyról van szó?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Ha erre gondolsz:
Feltöltött kép
akkor ilyesmit nem lehetett kapni külön, volt/van a funn-hoz, meg talán a novatec csinált még olyan elsõ agyat amit lehetett átalakítgatni.
Feltöltött kép
Mellesleg qr-ben nincs 12-es csak 9-es vagy 10-es, de lehet hogy nem erre gondoltál.

Más: szakértõk szerint érdemes-e ilyet/ilyesmit használni gyorszár helyett (erõsebb, merevebb, stb.) vagy csak pénzkidobás. Elméletileg imbusszal erõsebben meg lehet húzni, mint karral?

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Hello!
Nem tudjátok véletlenül hogy honnan lehetne szerezni olyan dolgot. Amit az agyba az átütõtengyely helyére kell betenni és akkor a 12es papucshoz lesz jó! FUNN-nak volt régen valami hasonlója...

TrialTom

TrialTom

vendég

• fórumtag
  • 236 posts
Hi!
Ennek az agynak mennyi a tömege? Mert sehol nem találom.
http://www2.freeweb....ist2.php?401017

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
köszi mindkettõtöknek;)
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
a rhino és a dw között van 10 gramm, és 3 mm.
ennyi a különbség.
döntsd el szélesebb kell, vagy nem.....
izlés kérdése.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
10g-mal nehezebb, de szélesebb és erõsebb ezek szerint mint a rínólájt?

TrialTom

TrialTom

vendég

• fórumtag
  • 236 posts
Asszem a sima rino keskenyebb ezáltal könnyebb. Azt viszont tudom, hogy a rino xl az teljesen ugyanaz, mint a ditch witch csak hegesztett

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
szerintetek melyik a jobb:
nem hegesztett rínó lájt
vagy ditch-witch?
egyáltalán van a kettõ között érdemi különbség?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az onyxban sima kalapácsos racsni van mint egy sh!manoban
és a hüginek könnyen elhajtják a tengelyét (alu) a triálosok.
ha van rá ennyid, talán csináltass egyet yasec-kal, 6 kalapácsosat.
vagy king. annak is jó a racsnimechanikája. (multkor 102 ezret mondott iljics egy párra, ugyhogy a hátsó olyan 60 lehet, a tárcsás. a nemtárcsás lehet hogy olcsóbb)

TrialTom

TrialTom

vendég

• fórumtag
  • 236 posts
Jaja vágom hogy drága, de vagy egy nagyon brutál agy kell vagy elölracsnis rendszer. Egy ilyen 340 olyan 40-50 körül van??? Az FR az tom hogy 70e.
És az onyx esetleg?? Használtan kéne szerezni vmi ilyet ezek elvileg nagyon bírják.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Itthon nemigen kapod meg, németektõl, vagy osztrákoktól kell rendelni. (valami csomagküldõ biztos elpostázza)

viszont nem a 240s-t inkább a 340-t ajánlanám, fõleg hogy triálra kellene gondolom. A 240s az egy nagyon könnyû és nagyon CC hátsóagy. Nem biztos, hogy bírná a triálozást.

Ja és azt vágod, hogy ezek g.ci drága cuccok, ugye?
Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F