Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és még egy ok: ennyiért csak egy hügi agy magában is olcsó, nem egy egész kerék ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem mondtam. csak vázoltam egy lehetõséget. 4 okom volt rá:

az ár
magyarországon élünk
nincs kép
meg úgy az egész apróhirdetõ amilyen

persze lehet hogy tévedek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
de könyörgöm, ez egy légbölkapott feltételezés...
nehogy már azt mondd így a gép elött, hogy az egy onyx, mert az emberek szeretik hüginek hívni

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezt mi is tudtuk, csak az emberek már csak olyanok, hogy szeretik azt mondani az onyx agyra, hogy hügi, miközben azt kellene mondani, hogy DT. De így könnyeb eladni. Te is rábukkantál a hirdetésre, nem? :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
http://www.dtswiss.c...ikedetail&id=12

a hügi az egy csoport, az onyx nem hügi. a dt neve alatt megy mind, de az onyx, csak dt onyx, a hügi fr meg dt hügi fr ez alapján. meg a 240, 340, stb. sem.

lényeg a lényeg, ha hügi, rossz nem lehet... bár most inkább mással vagyok elfoglalva, akármilyen jó vétel, meghagyom neked ;)

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
nem menetes kellene hanem kazettas :)
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Lehet, hogy már õ is nyomja vele a freeride-ot egy pár éve.:chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kérdés milyen a hügi agy. az onyx sima kalapácsos, annyi erõvel egy novatec jobb ;)
persze ha freeride, akkor én veszem meg :) nekem nem elég egy hügi hátra. :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=24424

20ér hügi aggyal? tegyük fel, hogy az agy jó, de a felni milyen?

mondjuk ennyiért az agy is megéri önmagában...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hetes menetes agy beszerzése nem nagy cucc, csak 2 dolog van vele: egyfelõl hulladék (2 nap alatt hajlik bumeránggá a tengely benne) másfelõl egy kalap sz*r. mert normálisat már nem csinálnak belõle, csak kinait.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
prohardverék biztos nagyon elõrehaladottak, mi ezt itt nem értjük. én speciel biztosan nem.

7-es agy. aha. boltban nem próbáltad még? ez nem egy drága dolog, szerintem lesz belõle.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
a prohardware forumon igy jelzik azt ,hogy kernenek valaszt ha lehet lentebbi mar beirt kerdesre. ez azert csinaljak igy hogy ne idezze be az ember sokszor a regi hozzaszolasat. :chin:
erre szeretnek valaszt kapni.

"Tud valaki ajanlani ,olyan hatso agyat ,ami jo es tartos es ramegy a hetes kazetta. (nem akarok valtani 8 as rendszerre penz szuke miatt) ,mert en ebikeon nem lattam olyat hatso agynal ,hogy 7 rendszerhez csak olyat ,hogy 8 vagy 8/9
de ugyanezt irja az altus agyra is az ebike a shimano katalogus meg azt irja ,hogy 7es kazettas. :("

most akkor hogy van ez ?
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
miva'? :wtf:

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
:down
- kerekagy. Tipp valakinek ?
Tom Ritchey

Neo76

Neo76

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
OK rob, így lesz! :-)

megj.: ha igy lesz, akkor legyen igy.....

srácok! tényleg nehéz felfogni, vagy mi van? keréképítés. ez a téma.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
off
elnezest en az egybe fekvaltokkarol irtam hogy nem jo...
viszont altus alivio ugyanez kulon kulonbe ha jo a bovden plussz van zsir mindenhol ahol kell akkor nagyon pontos es gyors es konnyen kezelheto.
Sajnos az egyben cucc valamiert nem az igazi szerintem :D
on

Tud valaki ajanlani ,olyan hatso agyat ,ami jo es tartos es ramegy a hetes kazetta. (nem akarok valtani 8 as rendszerre penz szuke miatt) ,mert en ebikeon nem lattam olyat hatso agynal ,hogy 7 rendszerhez csak olyat ,hogy 8 vagy 8/9
de ugyanezt irja az altus agyra is es a shimano katalogus szerint az altus az 7es kazettas. :(
Tom Ritchey

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de ha halgatsz rám, akkor nem fékváltókart veszel, hanem fékkart és váltókart külön. mert ha késõbb mégiscsak hidraulikus féket szeretnél, a váltókarod megmarad.

de térjünk vissza a kerék-témához!!

Neo76

Neo76

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Nos, majd meglátjuk mit szólnak ehhez az üzletben, de ha szükséges lesz, akkor megfontolom az általatok felhozott verziókat, s új fék-váltókar lesz.

Köszi,
Laci

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Egyébként már elég sok fékkaron lehet állítani a bowdenhúzás mennyiségét. Már az Alivio-n is.

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mechanikus cumóho a legjobb talán az stx-rc meg a régi lx...
az 3ponton állitható a bovdenhúzás,ha igy sem sikerül jól belõni a féket akor a hiba az ön készülékében van.
sõt eléggé ocsón lehet mostanában venni belõle

de ON

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!