Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Posted 2005. October 04. - 16:33

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Posted 2005. October 04. - 14:17

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. October 04. - 09:05

mikor montit vettem hátul valami szintén tömítetlen Shimanoval, elöl pedig tömített Acera-val adták. idõvel ezekben is kónuszt+golyókat kellett cserélni mert a rozsdás golyók megették a kónusz futófelületét is.
a mostani iparis agyak kõ nehezek (Trinity), viszont sem takarítani, sem beállítani nem kell õket; gyakorlatilag gondozásmentesek.
a jobb Shimano agyakat annyira nem ismerem, de tény, hogy a kerékpárgyártók (Kona, Merida, etc.) tólnyomó többsége ilyenekkel szerel
az is tény, hogy haversrác 1,5 éves Kula-ját tárcsás Deore agyakkal adták ki és CC-mararton felhasználás mellett semmi bajuk ezidáig, pedig 10-15e km-t biztosan kaptak már.
kérdeznék is: szóval a Deore fölötti agyak víz/porzáró tömítései milyen karbantartási periódust tesznek lehetõvé? ezeket is szét kell szedni ha elkap egy kiadósabb esõ?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2005. October 04. - 07:45

Szerintem a Shimano agyakat kár fikázni... én amióta tekerek (tizenegynehány éve) csak Shimano agyaim voltak és vannak (LX, DEORE) CC-re, túrára tökéletes.
Fura, hogy itt mindenki a hyper-szuper agyakat favorizálja... vagy itt csak versenyzõk vannak? ...vagy az a menõ most, hogy ki tud hamarabb tönkretenni egy-egy cuccost?
nem favorizáltam a hiper-szuper agyakat. csak leírtam, hogy én nem szívesen veszek shimano-t, mert kónuszos. nekem is volt elõször gagyi shimano, majd acera-alivio, meg xt agyaim. utána lecseréltem iparisra, mert meguntam, hogy többször meg kell nézni a kereket, hogy mennyire lazult ki a tengely. acera agy kegyetlenül berágódott.
iparissal szebben is gurul a bicó azóta, igénytelen karbantartás mentes cucc.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2005. October 03. - 21:50

bocsánat, az utángyártott szót használom eme alkatrészekre
szal a matricagyárak márkáira.
Posted 2005. October 03. - 21:44

de van honlapja.... attól, hogy te nem ismerednovatechnek nyilvánvalóan nicsn honlapja
a NEUZER forgalmazza
utángyártott alkatrész.

ja honlap: www.joy-tech.com.tw
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. October 03. - 21:43

A honlapjuk a egy kalap sz*r. Nézd meg inkább az alábbi linket:1, Tudja valaki a Novatec honlapját? Van egyáltalán???
2, Most akkor a jeenlévõk szerint van a Deore LX-nek valami hátulütõje vagy nincs a racsniszerkezet terén? Nem akarok pofára esni...
http://www.biketaiwa..._no=C04506#Hubs
Ez a cég csinálja a Novát is.
Posted 2005. October 03. - 21:43

Posted 2005. October 03. - 21:42

nekem kibírt pár ezer kilcsit téli nyári használatban az lx a mázsám alatt, most asszony gépéban van....és semmi baja, bár az 1kori gépész agyammal azért az ipari csapágy az igazi...1, Tudja valaki a Novatec honlapját? Van egyáltalán???
2, Most akkor a jeenlévõk szerint van a Deore LX-nek valami hátulütõje vagy nincs a racsniszerkezet terén? Nem akarok pofára esni...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. October 03. - 21:42

Posted 2005. October 03. - 21:41

Posted 2005. October 03. - 21:40

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Posted 2005. October 03. - 21:36

Posted 2005. October 03. - 21:32

énis 8-as váltót használok 7-es sorral...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. October 03. - 21:30

Egyébként vannak bizonyos átfedések... pl. én már tettem 7-es rendszerhez 9-es elsõ váltót (7-es LX hajtómûhöz 9-es LX elsõváltót.
nem megy rá
sztem
6/7 és 8/9 van
Posted 2005. October 03. - 20:57

rövidebb lenne a kazetta??? mert hallottam már, hogy 7-esre 9-eset tettek gond nélkül...
akkor kérdezd meg õket hogy csinálták, és utánozd!

Posted 2005. October 03. - 20:51

vendég_kerekeske_*
Posted 2005. October 03. - 20:49

Posted 2005. October 03. - 20:45

mint amiért a 9-es se véletlen.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
vendég_kerekeske_*
Posted 2005. October 03. - 20:43