Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3825 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
emiatt!

nem hiszem, hoyg kevesbe fog vissza hugi mint a chris
a hadleyek sem sz@rral guritanak csak nalunk nem ismert

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
gyönyörû hangaja van a hüginek pont ez miatt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
eszem a problémádat ;)
ha nem king, akkor csak hügi jöhet szóba. én mást nem vennék. a sok reteszelés nagy sebességnél lassit ;) szóval hügi440/freeride.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
Lenne egy kérdésem.
Kb egy hónapja rendeltem egy hátsó CK acélos agyat az usaból, de még mindig nincs nekik,sehol sem tudják beszerezni, mert elfogyott a készlet.Az egészet azzal indokolták, h rossz a CK alkatrészellátása.
Nos, most felajánlottak nekem egy Hadleyt(ua. az ár,108 retesztelés),de nem tudom, hogy melyik legyen.Az a baj, hogy a hadleyrõl nem tudok semmit, csak azt hogy catridgeos(elméletileg 5 csapi),108 retesz,440g meg hogy van fekete.kék,piros meg arany
Valaki tudna adni egy részletesebb felvilágosítást?esetleg tapasztalat
köszi
fanatiX mtbc

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

azért ciripel halkan, mert a kalapácsoknál tele van zsírral.

Nemsokara elfogy onnan, es majd jo hangos lesz ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Ja, olcsó volt és remélem jó lesz. nemtom mennyi volt súlyra a régi de ez jobban gyorsítható.
gondoltam hogy a zsír miatt van, de eddig még egy új agy se volt ilyen halk a környezetemben.
meg ugye kevesebbet is perceg.
Autist Team:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
azért ciripel halkan, mert a kalapácsoknál tele van zsírral.
de tényleg jó keréknek tûnik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Na ma voltam bejáratni az új hátsó kereket:)
ez a zoggie agy nagyon tetszik. Olcsó volt(7e), iparis, tárcsás, nagyon szépen fut (talán mert 16-ot ciripel egy körbefordulás alatt).
A rínólájt meg széles és könnyû.
összességében egy könnyû és viszonylag erõs kerék lett belõle igen olcsón:
agy 7e felni 4e meg küllõk 1800.
És mivel magam fûztem összesen ez így 13e lett.
Jameg 1100 ebike postaköltség:)

Ja és olyan a zoggie agy mintha silent clutch-os lenne, mert nagyon halkan ciripel, halkabban mint a menetzaj, szal nem lehet hallani...:)

tartósság/erõsség majd kiderül...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem a hegyi kerekek könyebbek, és nme a légellenállásra vannak kihegyezve, mert nem 60 az átlagsebesség, hanem "csak" 25 :) és mászásnál minden gramm számít.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szerintem nincs sok kulonbseg
de ha kulonbseget kene tenni akkor en sikra inkabb csinalnek aero-t
kard kullovel, keves kullovel.
hegyre meg annyira nem szuksges a kard kullo
a sok kullore ott sincs szukseg
csak mivel ott azert jobban arnyekolnak a hegyek/volgyek nem vagy annyira kiteve az elemeknek.
+az atlag sebesseged nem olyan nagy, mint sikon.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

cangakirály

cangakirály

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
B.U.É.K. mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni, hogy miben különbözik egy országúti kerék egy hegyikerék között?Nem az országúti és a MTB közötti ülönbségre gondolok hanem országútiban használatos kerekek közötti különbségekre.

Üdv.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hat jah kb annyit mondtal hoyg a lada is nagyon jo egy focus meg jobb!

van single track is hegesztett

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
duplafalú 5 kamrás esetleg...

vendég_zsiber_*

vendég_zsiber_*
  • vendég
A sun single tarck nagyon jó, de a sun dobule vide még jobb. 5 falú!! hegesztett!!! A single track ragazstott.

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
Üdv mindenkinek

Egy kérdés: feltettem egy 622x17-es alex ace-18 felnire egy 28x1.75-ös külsõt, olyat ami föleg sárba, latyakba, hóba megfelelõ. Kicsit nagynak tûnik rá (amúgy kiba jól néz ki :), lehet ebbõl vmi probléma?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
conor: légteleníts formulát... ;)

rob: 25e?
talán nem tetszik a színe, ezért nem használ ilyet rob bácsi? :D

felni még nem is néztem, de azér ez nem jó. lehet, hogy hagyom egyelõre, majd ha nem lesz jobb dolgom. mondjuk amennyi ust -s st van az országban, nincs sok tapasztalat, szvsz akár hibás is lehet.
szép az élet... trallalallla

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Na ma nekiálltam kereket fûzni, és kész is lett hamar:)
azt hittem ennél azért bonyolultabb lesz, de szvsz tök egyszerû volt...

mostmár igen nehezen tudnék olyan szerelési mûveletet mondani, amit nem merek itthon megcsinálni:D
na ennyi, csak örülök...:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az ust singletrack egyrészt szar (kérdezdd begbie-t, elengedi a levegõt) másrészt 15000, az ust 823-mas meg 25000.

szerinted rob bácsi miért nem 823-asokat használ? ;)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts

Van.Kurva drága pótolni..Greg Minaar is belsõt használ és milyen többletsúlyról beszélsz?ugrik egy csomó.

én ezt az egész hozzászólást nem értem :D

a felni drága, a gumi nem. valahol van ust space 5 ezerért. igaz, 1200 gramm, de elöl tán elmegy.

igen a szúrásos defekt gázosabb, DE én nem kaptam olyat már vagy fél éve, másrészt ragasztható a rendes tip toppal. fém leszedõm van, majd legfeljebb megizmosodom ;)

csak kell mellé valami rendes puNpa is.
amugy ugyis akkor lesz aktuális, ha elkopik az elsõ gumim (nem, nem az), mer abbol ugyis új kell.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Mit drága pótolni? nem értem. Amugy sztem könnyebb, mint a belsõs rendszer, és felütni se lehet, ugyhogy mindenképp elõnyösebb. Csak ugye az árak... A nehézség annyi, hogy nem sima játék fel eszkábálni a külsõt, és ha az erdõ közepén kilukadsz, azért nem árt ha van egy belsõ a hátitatyóban...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F