Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Posted 2005. January 04. - 01:07

nem hiszem, hoyg kevesbe fog vissza hugi mint a chris
a hadleyek sem sz@rral guritanak csak nalunk nem ismert
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. January 04. - 01:01

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 04. - 00:39

ha nem king, akkor csak hügi jöhet szóba. én mást nem vennék. a sok reteszelés nagy sebességnél lassit

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 03. - 22:35

Kb egy hónapja rendeltem egy hátsó CK acélos agyat az usaból, de még mindig nincs nekik,sehol sem tudják beszerezni, mert elfogyott a készlet.Az egészet azzal indokolták, h rossz a CK alkatrészellátása.
Nos, most felajánlottak nekem egy Hadleyt(ua. az ár,108 retesztelés),de nem tudom, hogy melyik legyen.Az a baj, hogy a hadleyrõl nem tudok semmit, csak azt hogy catridgeos(elméletileg 5 csapi),108 retesz,440g meg hogy van fekete.kék,piros meg arany
Valaki tudna adni egy részletesebb felvilágosítást?esetleg tapasztalat
köszi
Posted 2005. January 02. - 21:41

azért ciripel halkan, mert a kalapácsoknál tele van zsírral.
Nemsokara elfogy onnan, es majd jo hangos lesz

I`m as fast as nobody!
Posted 2005. January 02. - 21:37

gondoltam hogy a zsír miatt van, de eddig még egy új agy se volt ilyen halk a környezetemben.
meg ugye kevesebbet is perceg.
Posted 2005. January 02. - 18:29

de tényleg jó keréknek tûnik.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 02. - 18:03

ez a zoggie agy nagyon tetszik. Olcsó volt(7e), iparis, tárcsás, nagyon szépen fut (talán mert 16-ot ciripel egy körbefordulás alatt).
A rínólájt meg széles és könnyû.
összességében egy könnyû és viszonylag erõs kerék lett belõle igen olcsón:
agy 7e felni 4e meg küllõk 1800.
És mivel magam fûztem összesen ez így 13e lett.
Jameg 1100 ebike postaköltség:)
Ja és olyan a zoggie agy mintha silent clutch-os lenne, mert nagyon halkan ciripel, halkabban mint a menetzaj, szal nem lehet hallani...

tartósság/erõsség majd kiderül...
Posted 2005. January 02. - 12:43

Posted 2005. January 02. - 10:51

de ha kulonbseget kene tenni akkor en sikra inkabb csinalnek aero-t
kard kullovel, keves kullovel.
hegyre meg annyira nem szuksges a kard kullo
a sok kullore ott sincs szukseg
csak mivel ott azert jobban arnyekolnak a hegyek/volgyek nem vagy annyira kiteve az elemeknek.
+az atlag sebesseged nem olyan nagy, mint sikon.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. January 02. - 09:30

Azt szeretném kérdezni, hogy miben különbözik egy országúti kerék egy hegyikerék között?Nem az országúti és a MTB közötti ülönbségre gondolok hanem országútiban használatos kerekek közötti különbségekre.
Üdv.
Posted 2005. January 01. - 21:45

van single track is hegesztett
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. January 01. - 21:24

vendég_zsiber_*
Posted 2005. January 01. - 21:22

Posted 2004. December 27. - 19:15

Egy kérdés: feltettem egy 622x17-es alex ace-18 felnire egy 28x1.75-ös külsõt, olyat ami föleg sárba, latyakba, hóba megfelelõ. Kicsit nagynak tûnik rá (amúgy kiba jól néz ki

Posted 2004. December 25. - 18:58

rob: 25e?
talán nem tetszik a színe, ezért nem használ ilyet rob bácsi?

felni még nem is néztem, de azér ez nem jó. lehet, hogy hagyom egyelõre, majd ha nem lesz jobb dolgom. mondjuk amennyi ust -s st van az országban, nincs sok tapasztalat, szvsz akár hibás is lehet.
szép az élet... trallalallla
Posted 2004. December 25. - 18:35

azt hittem ennél azért bonyolultabb lesz, de szvsz tök egyszerû volt...
mostmár igen nehezen tudnék olyan szerelési mûveletet mondani, amit nem merek itthon megcsinálni:D
na ennyi, csak örülök...

Posted 2004. December 24. - 13:30

szerinted rob bácsi miért nem 823-asokat használ?

Posted 2004. December 24. - 12:20

Van.Kurva drága pótolni..Greg Minaar is belsõt használ és milyen többletsúlyról beszélsz?ugrik egy csomó.
én ezt az egész hozzászólást nem értem

a felni drága, a gumi nem. valahol van ust space 5 ezerért. igaz, 1200 gramm, de elöl tán elmegy.
igen a szúrásos defekt gázosabb, DE én nem kaptam olyat már vagy fél éve, másrészt ragasztható a rendes tip toppal. fém leszedõm van, majd legfeljebb megizmosodom

csak kell mellé valami rendes puNpa is.
amugy ugyis akkor lesz aktuális, ha elkopik az elsõ gumim (nem, nem az), mer abbol ugyis új kell.
Posted 2004. December 24. - 11:57

RAUH-Welt
B E G R I F F