Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ahogy conor is írja. az a tuti. szvsz nem érdemes otthon sz*rakodni küllõszámítással, és centírállvány nélkül jó kereket sem nagyon lehet fûzni. még ha amugy nem is jársz boltbe, ilyennel érdemes profihoz fordulni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
www.dtswiss.com
www.sapim.com (ez rossz eredményt adott)

amúgy ha mész a boltba küllõt venni egyszerûbb ha viszed az agyat(esetleg felnit is) és megmondják, az a tuti.
Autist Team:)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Tudom hogy mar sokszor elojott,de megkerdezem:
Hol van kullohossz szamito progi/tablazat?
Visszanezegettem a regebbi hozzaszolasokat,es talaltam egyet kettot,de ahogy lattam elegge ketseges ezeknek a megbizhatosaga.
Melyik a tuti?Ami eddig bevalt es jo eredmenyt adott?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kitalálom, a mavic.com-on nem volt semmi errõl a felnirõl ;)

ez egy 2004-es oem mavic felni, 23.4 mm vastag (kívülrõl) és valószínûleg egy mavic x223 vagy egy 221 rejtõzik alatta már ami a technikát illeti. németországban volt szegecselt és nem szegecselt változata is. (a disces a nem szegecselt) bár nem vagy nehéz, és a felhasználási terület se tûnik durvának, azért nem választanám ezt a felnit csak a neve miatt. már árában is vannak szerintem jobb felnik. ott van mindjárt az x221 és én a fir mt232-t vagy egy sun cr18-at i szivesebben vennék egy szegecseletlen felninél. de ez csak egy vélemény. (jah: súlyra kb 450 gramm.)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Sziasztok,

kinéztem a Mavic X M117 DISC 32L felnit az ebike-on, de nem sok infót találtam róla a neten. Ti tudtok esetleg valamit róla? LX agyakkal lenne fûzve 2mm DT küllõkkel. CC-re kellene, én 67kg vagyok.

Milyen erõs, hány gramm ez a karika?

köszi elõre is

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
köszi :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem lesz nagy gáz vele. 17 mm belül az nagyjából egy jobbféle hurka cc-s felni belsõ szélessége. 1.75 meg nem olyan vastag. ha 2.35-ben gondolkoznál, kellene félni ilyesmitõl. igy szvsz nem.

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Helo újra

Megpróbálkozok mégegyszer ezzel a kérdéssel: 17 mm-s belsõ peremszélességû (vagy mittomén hogy mondják) felnire 1.75-ös külsõ? Ledobásveszély?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és mielõtt jönne a kérdés: azért kellett váltani, mert a matrix az unióban valaminek a márkanev, és nem használhatják az uniós csatlakozással, mert problémák merültek fel. szóval lett altrix. legalábbis ez volt az utolsó hivatalos álláspont.

edit: jorus gyorsabb volt :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
OFF
Mi ebben az érdekes? EU csatlakozás, jogvita, névváltoztatás, a kifutó készletek Matrix, az újak Altrix márkanév alatt.
ON

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
tavalytól Altrix
azelött volt Matrix.
és ha maradt régebbi vázuk, akkor nem fogják kidobni.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Csak beírtam érdekességbõl. Mint egy cég 05-ös felnijei.
OFFAzért érdekes, hogy a Neuzer is Altrixnak hívja azokat a vázakat, de MATRIX van a festésen.ON

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és mindezt azért osztottad meg velünk, hogy mindenkiben tudatosuljon, hogy neked márpedig tök jó felnijeid vannak? vagy nemértem....
jó felni a jumbo, de a panther is jó pölö. meg olcsóak, ez benne a szép.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Cseh cég volt pölö a Kangaroo, nem éppen gagyi, a Matrix minden szempontból más téma, egyébként is Altrix.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Nekem az új van. Nem tudom, hogy milyen volt a régi! Miben volt más? Ja és gondoltam, hogy mondjátok, mert vannak sokan, akik magyar/cseh/más ilyen országok terrmékeire azt mondják, hogy gagyi! Pl: Matrix

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ki mondta, hogy gagyi a Remerx? Vannak jó, és vannak olcsóbb termékeik, de a régi Jumbok nagyon jók voltak ár/érték arányban.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Igen, errõl beszélek, hogy van néhány jobb. De: http://www.remerx.cz Ott vannak a kategóriák. A profi MTB-ben az Eagle van és a Jumbo. Szerintem, csak az a baj velük, hogy nehezek. Profi országúti felni 500 gramm körül, profi MTB felni 500 gr, ez azért sok. És a Jumbo ami 700 gramm, de az extrém felhasználásra van így elfogadható.

Most néztem: Cseh országúti csapat bringája: Wheeler full Dura Ace-el meg persze az elmaradhatatlan RemerX felnik! :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Azért a Dragon és a Panther sem rossz...

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
most néztem a remerx honlapját...2005ös új modellek...SUPER JUMBO...már a neve is durva
komolyabban: elég bíztató a keresztmetszet http://www.remerx.cz...bo-drawings.jpg
lehet majd 26, 24 meg 20asba kapni
nevezhetitek gagyinak a remerxet, de van egy pár jó felnije. igazából 1-2 :)
nekem jumbo van elöl hátul és bírja, elõre mindenképp ajánlom, fõleg az ára miatt!

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
rob:már sauh óta erre a problémára készülök
hugi meg tuti, hogy nem,mert a $ már át lett utalva, s az usaban a hugi a legdragabb
valszeg lesz egy hadleym-szintecsakjókat olvastam róla,meg az is bíztató, hogy sok gyár már gyárilag ezt rakja a gépeibe
az a sok retesz meg nemhiszem, hogy sokat lassítana
fanatiX mtbc