Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3825 replies to this topic

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
eltévedtél. ez itt nem az apró. köszi. ha ilyen gondod van privát

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Ezt nevezem eBike! Tegnap este nyolckor megrendeltem a két felnit, mivel piros volt a kosár, gondoltam majd egyszer megjön. Erre csörög a telefon ma 1700-kor, és közli a srác, hogy tudtak szerválni kettõt, 1 ór a múlva el is hozná.....höhhh wow...és hozta is! ez az üzletpolitika!

Egyébként nagyon zorkó felninek tûnik...holnap vágtatok vele a Mr. Sherman-ékhez!:D

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Sziasztok!

Az új SRAM racsnik érdekelnének, hogy van-e valahol róluk infó, és hogy mennyibe kerülnek, valamint az SRAM 5.0 racsni érdekelne jobban, hogy esetleg lehet-e még valahol kapni, vagy rendelni belõle, és ha igen, akkor mennyiért?

Hi!

Nekem lesz egy eladó sram 5.0(pg950) racsnim kb 2 hónap múlva, elvileg ezzel jön majd a mobster és én le akarom majd cserélni. De gondolom neked hamarabb kellene...

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Sziasztok!

Az új SRAM racsnik érdekelnének, hogy van-e valahol róluk infó, és hogy mennyibe kerülnek, valamint az SRAM 5.0 racsni érdekelne jobban, hogy esetleg lehet-e még valahol kapni, vagy rendelni belõle, és ha igen, akkor mennyiért?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

vagy made in usa a vázamon és a villámon? :)

Meg a Kinesis Taiwan...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ja. értem. amikor lámpa kell, akkor ismertek, mi ? ;) :D
nem is kaptok lámpát.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég

mondjad annak a lusta harcskocsizó bandának, hogy rob moderátor küldött :)

Nem ismerünk semmiféle ROB moderátort:mad:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

rob,

köszi, hozzájuk fogom vinni :)

mondjad annak a lusta harcskocsizó bandának, hogy rob moderátor küldött :) meg hogy ez más lassan túl sok kedvezmény nekem :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Mert ott kinai termekek vannak.Mas ha valaki csak kinaban dolgoztat,meg mas ha vmi kinai termek.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
rob,

köszi, hozzájuk fogom vinni :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kína és a minõségi termelés számomra nem említhetõ egy lapon. Menjetek be az Ázsia centerbe, és utánna mondjatok ilyeneket.

az én vázam Handmade in Slovenia. ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Made in Finland se rossz a Polaromon ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ugyan én meg elmondtam már ezerszer, de itt van még egyszer ;): ha kerékfûzés, akkor luongo, bp, XIII ker, raoul wallenberg utca 1.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Szerencsére csak az agyak malay-ok, a szett többi részét még a japók faragták...

ugyan már kérdeztem, de megpróbálom újra...
melyik szervízben tudnak bp-en tényleg profin kereket fûzni?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
vagy made in usa a vázamon és a villámon? :)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Sok mindent csinalnak kinaban is,megse szarabb.Most kina tart ott ahol par eve taiwan.Kinaban is ugyanazokkal a gepekkel dolgoznak,ugyanazokon a tesztelen es ellenorzesen mennek at a cuccok,csak olcsobbak a munkasok,akik nyomogatjak a gombokat a gepeken...Nem nagyon van minosegbeli kulonbseg.Inkabb a presztizs :) Egy made in uk mondjuk a Hope-odon az azert egy made in uk :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
sh!mano rulez. :D
az olcsóság átka. bár a japók olyan minõségbiztosítást nyomatnak kinnt is, hogy azok se sz*rabbak szignifikánsan. csak olcsóbban csinálják meg. ennek meg örülni kell.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
persze, de inkább a low end kategóriára volt jellemzõ, a jobb cuccokat eddig japánban gyártották.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Miert kiabrandito?K sok mindent ott csinalnak.Marmint Shimano.Eddig is ott csinaltak

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
hát 1db 36 lyukassal nem sokra megyek, lévén, hogy kettõ kell és 32-es:)
Megrendeltem ma az ebike-ról a mavic-eket, piros volt a kosár a fekete 32-eseknél, de azért remélem tudnak hozni...

egyébként elég kiábrándító a 2005-ös LX agyakon a malaysia felirat:/ ezekre lesznek fûzve a 717-esek, remélem azért bírják majd ha kapják az ívet..